Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 432.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
αυτο κανω τωρα θα δοκιμασω την 8.2.1 stable.παντος οταν το παρελαβα δουλευε μια χαρα με την 8,2,1. Επισησ καθε φορα μου κανει νουμερα με την ενεργοποιηση του κινητου . παρολο που βλεπει τον λογαριασμο μου δεν το ενεργοποιει . παιζει ρολο επιδη εχω κι αλλο κενζο ξεκλειδωτο? μου βγαζει συνεχεια Αδυναμια ελεγχου καταστασης του Ευρ.... παρουσιαστικε σφαλμα.
-
Σημερα πηρα και ενα note 3 pro ακομα για τον γιο μου. Ειχε TWRP το αλλαξα με το καινουργιο και προσπαθω να βαλω την ΑΡΩΜΑ . Καθε φορα μπενει αλλα δουλευουν οι ρυθμισεις. μου βγαζει μηνημα (send bug report to Mi for analysis? Thiw report may contain personally identiifiable information. your report will be used to help fix this bug and will never be shared in any commercial contex. ) επισης παρολο που βλεπει τον λογαριασμο μου δεν τον ξεκλειδωνει.
-
Με τι ρομ Δηλαδη δεν είχες κανένα πρόβλημα?
-
SMS Αναγνωριση ?
ΜήνυμαΟρισμενα sms που λαμβανω μου αναφερουν τον αποστολεα αν τον εχω αποθηκευμενο στην συσκευη π.χ (Δημήτρης), αλλα .... Προσεξα οτι μερικες φορες δεν μου γραφουν τον αποστολεα αλλα μονο το νουμερο του συνοδευόμενο συνηθος με (+30........) παρολο που ο .... ( Δημήτρης ) ειναι αποθηκευμενος. Το αποτελεσμα ειναι να μην γνωριζω ποιος εγραψε το sms γιατι δεν γνωριζω το νουμερο απεξω. Ξερει κανεις γιατι? Ειναι θέμα κάποιας ρύθμισης ? Εχει καμια σχεση με το app Number fix ? Δεν Ξερω.....
-
Καλή τύχη σε όλους....
-
Από arΩma σε arΩma μέσω TWRP Κάνω μόνο wipe cashe και cashe/delvic ή δεν χρειάζεται και κάνω κατευθείαν Install ?
-
Θα ήθελα να μου πείτε πια ρομ ως τώρα έχει δείξει τα λιγότερα προβλήματα καιβασικότερα πια έχει την μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας για KENZO και HENNESSY? Δεν με ενδιαφέρει πια έκδοση θα είναι . Απλά έχω κουραστεί λιγάκι με τον εθισμόπου έχω να αλλάζω συνέχεια ρομ και θέλω κάτι σταθερό προς το παρόν. Πείτε μου εσείςγιατί έχετε μεγαλύτερη γνώση στατιστικά στο θέμα. Ευχαριστώ όπως Πάντα.
-
δεν κατάλαβα κάτι καλά. 26-6-17 πήρα Φιξ για την 7.5.25 και 27-6-17 πήρα καινούργιο λινκ πάλι για την 7.5.25. Έχει κιαλλες βελτιώσεις μετά το Φιξ . η είναι η ιδια ρομ?
-
σε kenzo κατά την εγκατάσταση γράφει 7.5.11 αλλά μόλις ολοκληρωθεί στο μενού της ρομ λέει 7.5.25. ως τώρα με καθαρή εγκατάσταση όλα καλά.
-
ποιες οι διαφορες απο την προηγοπυμενη aroma?
-
Σε kenzo μια χαρα ολα απο την αρχη. Μονο στην επαναφορα ρυθμησεων που εκανα απο το mi cloud δεν επανεφερε 3--4 εφαρμογες, κατα τα αλλα ολα καλα μεχρι τωρα.