Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 432.
-
μπορω παρακαλω να εχω λινκ στο εμαιλ μου για aroma?
-
πηγα να κάνω συγχρονισμό πριν να αναβαθμίσω και δεν μου συγχρονίζει σμσ και ιστορικό κλήσεων στο μι ακαουντ . Ξέρει κανείς γιατί?
-
καλη τυχη ... αν και το κινητο ειναι δικο μου ¨)
-
Στην 6,10,20 στο Κενζο μπορουμε να εξαφανισουμε τελειος τα εικονικα πληκτρα. Το λεω διοτι παρολο που τα τραβαω κατω για να μην τα βλεπω πολλες φορες καταλαθος το ξανα βγαζω επανω? Ειναι πολυ σπαστικο..... Ευχαριστω
-
για τα μυνηματα πας ρυθμισεις-εφαρμογες συστηματος-μυνηματα-μυνηματα 160 χαρακτηρων
-
Μόλις την έβαλα σε kenzo. Χωρίς προβλήματα και errors κατά την εγκατάσταση. -SMS 160 χαρακτήρων δουλεύουν κανονικά. -Wifi, Data, BT κλπ δουλεύουν κανονικά -TWRP 3.1.0.0 έγινε εγκατάσταση κανονικά Power menu, reboot to recovery και fastboot Δουλευουν κανονικα!!!
-
Κενζο Δεν Μπαινει σε TWRP με κανενα τροπο
-
κενζο δεν βλεπει το wifi
-
προβλημα με το wifi σε hennessy. συνεχεια αποσυνδεσεις χωρις δυνατοτητα συνδεσης. Θα ξανακανω καθαρη εγγατασταση και βλεπουμε
-
Αλλαγή Μπαταρίας
ΜήνυμαTελικα λεω να παρω καινουργια για το hennessy γιατι κραταει περιπου 1 με 1,5 μερα. Εχει μαλλον κουραστει εδω και ενα χρονο. Ξερει κανεις πια μπαταρια φοραει ? Την ΒΜ46 ή την ΒΜ47? επισης και κατι αλλο, στα ινφο του κινητου γραφει 4050mA ενώ παντου βλεπω μπαταριες με 4000mA. Καμια προταση για το από πού να την αγορασω?
-
το εκανα οκ και ευχαριστω. Για να καταλαβω καλα υπαρχει περιπτωση να βρουμε και αλλες κρυμμενες εφαρμογες αλλαζοντας περιοχη ή ηταν ενα bug?
-
Σε Kenzo δεν βλεπω το τηλεχειριστήριο. Στο Hennessy ολα καλα προς το παρον . Και στα δυο με απλη εγκατασταση
-
εχω την 6.10.20 thunder gia kenzo. Eχει πιο καινουργια? ή να παω στην τελευταια XTRV ή STABLE ?
-
Παιδια εχω την τελευταια Thunder και καθε τοσο πεταγωντε κατω τα τρια κουμπακια στην οθονη. Δεν βρισκω ομως πως να τα απενεργοποιησω εκτος απο το συρσιμο προς τα κατω. Ξερει κανεις τον τροπο γιατι εχει καταντισει σπαστικο.
-
Αλλαγή Μπαταρίας
ΜήνυμαΔεν γνωρίζω απλά επειδή έχω το Hennesy 5 μίνες και το Kenzo 1 μήνα και βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση (1,5 μέρα το henessy 3 περίπου το kenzo) σκέφτηκα μήπως και άλλαζα την μπαταρία στο Hennessy. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Και τα δυο φοράνε την τελευταία THUNDER.
-
Αλλαγή Μπαταρίας
ΜήνυμαΓεια σας , ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω μπαταρία του KENZO στο HENNESY? Αν τελικά μπορώ, να το κάνω ή θα έχω προβλήματα? Θα έχω μεγαλύτερη αυτονομία? Ευχαριστώ.
-
Γεια σας μέχρι πριν απο λίγο είχα το hennenesy ξεκλείδωτο με dev και ως τώρακάθε εβδομάδα του έβαζα την καινούργια DEV με otg από το TWRP. Τώρα το πήρε η γυναίκα μου, εγώ πήρα το Kenzo έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα , κωδικόςδεν έχει έρθει για αρκετές μέρες τώρα , οπότε δοκίμασα ξανά το εργαλείο και αυτήτην φορά χωρίς προβλήματα, προσπέρασε κατευθείαν το 50% μέχρι να ξεκλειδώσει.Τι είναι αυτό το TRUE UNLOCK και πως ξέρω αν είναι TRUE UNLOCK ? Πάντως τώρα απροβλημάτιστατου έβαλα την τελευταία XTRV 6…