Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 432.
-
η xtrv/gtv είναι custom rom?
-
lIKE Και απο εμενα
-
Λοιπον συνέχεια σκαλίζούμε το κινητό με τις gtv αν βάλουμε και κάτι άλλο δεν χάλασε ο κόσμος, δοκιμές κανουμε. Την έβαλα τελικά, εκ πρώτης όψεως δεν βλέπω κάτι διαφορετικό εκτός απο το recovery που μπηκε στο start menu. Αυτό δεν με χαλάει καθόλου, απο μνήμη βλέπω να μην έχει καθόλου πρόβλημα προς το παρων, δεν ξέρω για μπαταρία , θα δω σε 4-5 Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
sos μετα απο δεκαδεσ αναβαθμισεισ πρωτη φορα με το που εβαλα την ρομ μεta απο wipe internal kai factory reset κολισε και κανει loop sto logo mi.com. τι κανω τωρα?
-
την περασα απο πανω με twrp ολα καλα .
-
Φραγη
ΜήνυμαΕχουμε κινητά με δυο σιμ. Εχουμε επιλογή στο μενού για φιλτράρισμα των εισερχομένων κλήσεων, αλλά για την μια σιμ. Δεν γίνετε στο μενού των ρυθμίσεων το φιλτράρισμα να μπορει να γίνει χωρια για τις δυο σιμ και να μην χρειαζόμαστε προγράμματα τρίτων για βλακ λιστ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠοιο ειναι το Redmi Note 3 MTK ? Δεν το βλεπω στις συσκευες. Το Νote 3 (Hennessy) ΔΕΝ....?
-
καπια στιγμη εβαλα 6,5,25 και ειχα προβληματα μετα απο λιγο (28/5/16) ειχε βγει μια αναβαθμιση και την εβαλα. ολα οκ. η 6,5,28 ειναι αυτη η αναβαθμιση που ειχα βαλαει ή ειναι ακομα πιο καινουργια , ή ειναι για αλλες συσκευες?
-
Έβαλα την διορθωμένη ρομ και όλα καλά τώρα ,δεν υπάρχουν ακόμα θεματα.Όσο για το su έγεινε αυτόματη εγγατασταση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μου κρασαρει το tubemate. εκανα καθαρισmo devlic ,cashe , και παλι τα ιδια. ? Να την βγαλω?
-
Σημερα απο το πρωι δεν ειχα σημα στις SIM . ...????? (Χωρις να κανω και να αλλαξω τιποτα στις ρυθμισεις) Εκανα WIPE CASH & DELVIC και ολα ειναι ξανα ΟΚ. Γιατι όμως?
-
Χριστός Ανέστη. Υγεια, ευτυχια, ευημερια και χαμόγελο.
-
Μου καταρρέει το app tubemate όλα τα άλλα καλα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ετσι ακριβος ειναι οπως τα λετε . Ειναι κλειστες ολες οι εφαρμογες αλλα στις 2 τελευταιες ρομ που δοκιμασα η ελευθερη ειναι 1-1,5gb . Οχι βεβαια πως ειχα προβλημα ως τωρα αλλα λογος να γινεται. Κριμα παντος γιατι ακριβος μετα την εγκατασταση και για την πρωτη μερα ειχα περιπου 1.8.
-
Πως μπορω να δω ποιες εφαρμογες ''τρωνε'' την μνημη μου γιατι η διαθεσιμη μνημη που εχω δεν ειναι ποτε πανω απο 1-1.1GB