Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 432.
-
τωρα τελευταία εδω και 2-3 ρομ dev παρατηρώ οτι το κινητο εχει γινει πιο αργο. Σε διαφορες σελίδες αργει και να φορτωσει τις εικονες ή ακομα και συνολικο περιβαλοον της ιστοσελιδας. Δεν ειναι ροοτ και ανανεώνω τις ρομ εδω και... Δεν θυμαμε ¨) μοιπος εχει μαζεψει σκουπιδια? Θελει καπιο συγκεκριμενο καθαρισμα? Θελει κανα φορματ? Μοιπος ειναι καλητερα να βαλω stable? μπορω να κανω κατι για την βελτιωση του? ή απλα ειναι το τίμημα των καινούργιων ρομ? Παντος εχω απροβληματιστη λειτουργια , δεν εχω π…
-
για το mi 9t pro θα βγει τον?
-
Ερώτηση που ίσως να φαίνεται αυτονόητη αλλά εγώ θα τι κάνω. Κάθε εβδομάδα σχεδόν βγαίνει μια καινούργια ΡΟΜ που έχει διορθώσεις κ.τ.λ. Οι διορθώσεις τις προηγούμενης υπάρχουν. ? Είναι δηλαδή βελτίωση της προηγούμενης και απλά διορθώνει και άλλα πράγματα? ¨Η είναι μια διαφορετική ΡΟΜ με τις δικές της αλλαγές άσχετη με την προηγουμενη?
-
Την προηγούμενη clean την καινούργια dirty
-
Έβαλα την καινούργια. Δε ξέρω αν ειναι τυχαίο άλλα συνχρονιστικαν όλα και έφυγε η ειδοποίηση για την sim
-
Μετα την επαναφορά της κάμερας έχω συνέχεια το μυνημα ότι δεν μπορώ να συνγχρονισω την sim και λόγω αυτού δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό για το ιστορικό κλήσεων και sms. Η κάρτα όμως δουλεύει κανονικά.εχω κάνει καθαρή εγκατάσταση.
-
Το πείραξα από τα νεύρα μου αλλά μάλλον στάθηκα τυχερός όλα καλά. Το vendor και το internal Μπορώ να τα πειράζω?
-
ξανακατεβασα την ρομ. Eσβησα delvic,cash,system,vendor,data, μεσα απο το μπλε twrp και ξανα install απο otg. Επιτελους !!!!
-
όχι δεν είχα κάνει άλλα και τώρα που έκανα όλα τα παραπάνω τίποτα/ επίσης μόλις έκανα και fr πάλι τίποτα. Μιας και έκανα fr και δεν είδα φως για να κάνω ένα clean τη πρέπει να σβήσω?
-
Την κατέβασα και την εγκατεστισα 2 φορές με dirty .πάνω από αυτή που ειχα. αλλά δεν έγινε τιποτα
-
Την κατέβασα την φλάσαρα αλλα τίποτα το εικονίδιο ακόμα δεν υπάρχει
-
Hτελικα η κάμερα στις εφαρμογές δεν λειτουργεί κανονικά. Δουλεύει μόνο η πίσω και όχι η μπροστά
-
Tελικα εκανα το βημα με 9τπρο. Προς το παρον ολα καλα, αλλα δεν υπαρχει εικονιδιο για την καμερα. Oντος δουλευει μεσα απο εφαρμογες αρα προσ το παρον μεχρι να διορθωθει θα την βγαλω με την Gcam.
-
Γράφετε οτι με το orange δεν υπαρχει προβλημα. Δηλαδή με το τελευταίο μπλε twrp να επιχειρήσω η όχι εγκατάσταση σε 9t pro?
-
Μι9 τ προ . Το ρολόι στην οθονη κλειδώματος δεν λειτουργεί. Είναι στάσιμο.
-
εχω cosmote . Μονο στο 2G δουλεύει στο 3G οχι.
-
Καλημέρα, εχω 9τ προ, το θέμα που έχουν κάποιοι με την σιγηση το εχω και εγώ και επιπλέον από την ημέρα της αναβάθμισης, 8 στις 10 κλήσεις έχουν πρόβλημα. ενώ βλέπω ότι είμαι γεμάτος σήμα με το που κάνω κλήση το σήμα πέφτει στο 0, δείχνει ότι ειναι σε κλήση αλλά δεν υπάρχει ήχος κλήσης όπως και κλήση επίσης. Πρέπει να κάνω 4-5 προσπάθειες τουλάχιστον για να γίνει κλήση.
-
Έχω την εντύπωση ή η κάθε νέα έκδοση ειναι όλο και πιο μεγάλη σε χωρητικότητα?
-
Δεν δουλεύει το winbank της πειραιως
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Καλησπέρα. Έχω το mi 9 lite και περασμένη εδώ και πολύ καιρό την 11.0.3 stable. Mπορώ να περάσω την τελευταία stable 12 χωρίς factory reset? ” ΝΑΙ το ιδιο ειχα και εγω. την περασα κατευθείαν απο πανω χωρις να κανω τιποτα αλλο. ολα καλα.