Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 432.
-
Μπορω να εξαιρεσω εφαρμογη απο το κλεινει μετα τον καθαρισμα που κανουμε ( Καθε φορα που παταω το κατω αριστερο κουμπι και μετα το Χ για να κεισουν οι ανοικτες εφαρμογες ) κλεινει και το Root Call Manager , για να ξαναμπει σε λειτουργια πρεπει να το ξανανοιξω χειροκινητα. Υπαρχει τροπος να το εξαιρεσω γιατι συνεχεια το ξεχναω και δεν ειναι σε λειτουργια.
-
PECHR Αν θυμάμαι καλά, "It's not nesesery to do internal swipe you can do factory reset'' (με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν θυμάμαι καλά) τράβηξα το swipe αλλά μου ξανάβγαζε το ίδιο μήνυμα 2-3 φορές . Μετά αφού δεν μπορούσα να το κάνω πάτησα το κουμπί από κάτω Factory reset και δούλεψε.
-
Τελικά, έκανα επανεκκίνηση με TWRP -factory reset- ξεκίνησα με Αγγλικά και όλα δουλεύουν κανονικά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο Πορτοκαλί TWRP είναι ότι πήγα να κάνω internal wipe και δεν με άφησε λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος για interanl Wipe και μπορώ να κάνω factory reset, το οποίο και έκανα γιατι δεν είχα άλλη επιλογή. Επίσης δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά στις προηγούμενες Rom έκανα πάντα wipe internal-cash-delvic-system-data πάντα ήμουν μια χαρά αλλά το TWRP έκανε πάντα 3 λεπτά περίπου…
-
Προβλημα ξανα με τα αποτυποματα. Γυριζω στα αγγλικα, και οι επιλογες ειναι ξανα στα Ελληνικα και δεν δουλευουν.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zer4w: “Παράθεση από Tseligas2000: “Note 3, 6.3.17.... Λέω να γυρίσω στην 6.3.11. Μετα απο τόσες αλλαγές σε ρομ είναι πρωτη φορά που το κινητό τρώει τοσα κολλήματα στο δακτυλικό αποτύπωμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχει βγει η 6,3,19 την δοκιμασες?” Ναι αλλά έχει θέμα με τα δακτυλικά αποτυπώματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αριθμομηχανη
ΜήνυμαΚάτι που θα ήταν πολύ χρήσιμο και δεν υπάρχει (πρέπει να κατεβασω εφαρμογή τρίτου) είναι το % στην αριθμομηχανή. Ότι και να περνούμε βάζουμε πάντα ΦΠΑ ,άρα θέλουμε το %. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φιλε Hajis, STABLE = Σταθερή. DEVELOPER = Προγραμματιστής. Δεν είμαι ο ιδικός αλλά πιστεύω να βοηθήσω και εγώ λίγο. Θα τα πω πολύ απλά! (όπως τα καταλαβαίνω εγώ). Οι STABLE είναι πρώην DEVELOPER που πέρασαν από 40 κύματα και τα παλικάρια μας με την βοήθεια μας πάντα τις έχουν Στρώσει. Έτσι πολύ δύσκολα να βρεις πρόβλημα με αυτές. Είναι ΣΤΑΘΕΡΕΣ με σπανια προβληματα, αναβαθμίζονται κάθε 2-4 μήνες περίπου και δεν έχουν προεγκατεστημένο Root. Από την άλλη οι DEVELOPER περνoυν από 40 κύματα γι αυτό …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Tseligas2000 η μέθοδος σου είναι σωστή και αποδοτική εκτός από μια φορά που έγινε το ανεπανάληπτο. Η εφαρμογή αναβαθμίστηκε μαζί με την rom και δεν αναγνώριζε τα αντιγραφα που είχε φτιάξει η προηγούμενη έκδοση της. Ελπίζω πραγματικά να μην ξαναδούμε κάτι τέτοιο :huh:” Δεν καταλαβα πια εφαρμογη αφου ο φακελος miui που βαζω ειναι απο το pc Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εκανα καλα η οχι? Κατα καιρους εκανα backup στο micloud αλλα το restore επερνε καιρο, τα αντιγραφα σε τοπικο επιπεδο ειναι πολυ πιο γρηγορα στην επαναφορα. Οποτε, απο τις ρυθμισεις-προσθετες ρυθμισεις-αντιγραφα-επαναφορα-τοπικα αντιγραφα επερνα backup, μετα εκανα αντιγραφη και επικoλληση στο pc μου τον φακελο MIUI . Μετα το factory reset και την νεα εγκατασταση ρομ ξαναεκανα αντιγραφη επικoλληση τον φακελο MIUI απο το pc στο κινητο και εκανα παλι επαναφορα απο τα αντιγραφα. Ως τωρα δεν ειχα κανε…