Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 432.
-
Παιδια οτι και να λενε διαφοροι πιστευω οτι η τελευταια ρομ ειναι η καλυτερη. Σε αυτο μπορει να βοηθησει το TWRP , (Αν σε καποιον δεν αρεσει μπορει να γυρισει πισω εκει που ηταν καλυτερα πολυ ευκολα.) Οσο για το Antutu τα παιδια εδω μου ειπαν διαφορα για αυτο γιατι και εγω ειχα περιεργα αποτελεσματα,και ειχαν πολυ δικιο. Αναλογα ποτε και πως το κανεις μπορει να εχει μεγαλη διαφορα, οποτε για εμενα …ασε το Antutu και κοιτα απλα το κινητο να δουλευει ρολοι όπως το θελεις εσυ.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από softwareas: “Πως flashαρες προηγούμενη έκδοση twrp? με adb sideload? Ποιά? αυτή που έχει στα downloads? Περνώντας την gtv 6.3.3 δεν σου ξαναπέρασε την twrp 3.0.0? ” Με fastboot την περασα οπως λεει και στην πρωτη σελιδα. Νομοζω αυτη την εκδοση κατεβασα. Με το που την φλασαρα εκανε κανονικα το wipe cache...και μετα και τα υπολοιπα. Αφου φλασαρα την 6.3.3 ναι μπηκε το νεο twrp... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Και σε εμένα με redmi note 3 έκανε τα…
-
Μετα απο 2 μερες που φοραω την 6,3,3 Σαββατο 8 το πρωι - Κυριακη 9 το βραδυ , με χρηση σε σχεση με προηγουμενες ρομ που ημουν στο 10% τωρα ειμαι στο30%. Επισης ειδα οτι οταν εβγαζα σε προηγουμενες ρομ τον φορτιστη το 100% επεφτε μεσα σε ενα μισαωρο το πολυ ενω τωρα κρατησε 4 ωρες περιπου. Μπραβο στα Παιδια.
-
Δεν κατάλαβα πως βγαλατε 50000+ στο ατυντυ , με το ρεντμι νοτ 3 έβγαλα 46790? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕυχαριστώ
-
Στο redmi note 3, κεντρο ασφαλειας-δικαιώματα- αυτοματη εναρξη & δικαιωματα εχουν μενου, στο επίτρεψε την προσβαση root ειναι αδειο, αλλα για να το κανεις ροοτ υπαρχει το superus.zip που μπορουμε να το δουμε απο τα αρχεια.Το τρεχουμε απο εκει και εχουμε ρουτ. Αν δε το βλεπεις κανε download απο αυτο το τοπικ σελ.24 βαλτω χυμα στο κινητο και καντο εγκατασταση.
-
Εχω Redmi note 3 στην 6.2.25 με ροοτ. Να βαλω το Titanium Backup ή θα εχω προβλήματα?
-
καμια απαντηση για το ερωτημα μου παραπανω?
-
παιδια εχω βαλει με το twrp 3 φορεσ την 6.2.5 και συνεχεια μου λεει οτι ειναι στα 1,95hz. τι να κανω?
-
MIUI ART , οταν λες.. στην επόμενη ελληνική Version μην ξαναβάλεις το Super User γιατί θα έχει γίνει Fix τοu Root και ίσως σου προκύψουν πολύ σοβαρά προβλήματα, τι θέλεις να πεις ; Το ροοτ θα είναι ενσωματωμένο και δεν θα πρέπει να βάλω το SU γιατι θα έχουμε θέμα με ασυμβατότητες κτλ ή Δεν θα παίρνει ροοτ οπότε κάθομαι στην έκδοση που είμαι τώρα? Ευχαριστω πολυ.
-
RE:
ΜήνυμαΝαι φιλέ μου. Μετά σου ερχετε σμσ σε περίπου 10 μέρες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk