Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-432 από 432.
-
Παιδες μου ηρθε το σμσ. τωρα εχω χιαομι.eu 7.1 stable 7.1.6.0 την εβαλα γιατι ειχε πιραγμενη ρομ απο καταστημα (unofficial). Αφου την αλλαξα μετα απο 2-3- μερες εκανα αιτηση για κωδικο. Σημερα μου ηρθαν 2SMS Tο ενα λεει οτι ειναι για 5 λεπτα και το αλλα verification mi account. ΠΗγα να κανω unlock αλλα μου λεει οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη γιατι εχει διαφορετικο λογαριασμο απο το pc . Απο οτι ειδα οι λογαριασμοι ειναι ιδιοι. Τι κανω λαθος? Ευχαριστω
-
Μαλλον οχι η δεν γνωριζω εγω την ρυθμιση. Αυτο που ειδα στο miui ειναι οτι μπορει να κανει φραγη αλλα με τους ιδιους κανονες και για τις 2 Sim. Εγω θελω να επιτρεπονται ολες οι κλεισεις και τα sms στην Sim1 και να επιτρεπονται μονο κλεισεις προς τις επαφες μου μπλοκαροντας νουμερα που ειναι αγνωστα και με αποκριψη και να επιτρεπονται τα sms στην Sim2. Θα μπορουσα να το κανω; Αν Ναι θα ηθελα λιγη βοηθεια. Ευχαριστω.
-
Γεια σας, γράφω ελπίζοντας ότι θα βοηθήσω να μην παιδευτεί όποιος θέλει να βάλει πρόγραμμα Μαύρης Λίστας στο RedMi Note 3. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν το κινητό να μπορεί να διαχειριστεί με διαφορετικές εντολές τις 2sim. Στο ιντερνετ για να μην πω όλα τα γνωστά BLACK LIST προγράμματα για ANDROID ( δεν ξέρω αν μου ξέφυγε κανένα) διαχειρίζονται μόνο την μια SIM. Tο μοναδικό που βρήκα να κάνει την δουλειά μια χαρά και με τις δύο SIM είναι το "ROOT CALL SMS MANAGER" το οποίο το βρίσκεις στο Google St…
-
Την εβαλα παει ρολοι.
-
Καλημερα και απο μενα. Μετα απο iphone και sumsung πηγα σε Redmi note 3 με MIUII77 STABLE 77.0.19.0 - 5.0.2 lrx22g .Το πηρα απο το youhou.gr. Ειδα ενα βιντεακι πως να κανεις ροοτ χωρις PC το εκανα και δουλεψε με την πρωτη. Ολα ειναι μια χαρα αν εξερεσουμε το οτι δεν ειναι πληρες Ελληνικο το μενυ και οτι εχει κινεζιες αχρηστες για μενα. Μετα απο ψαξιμο για το κινητο βρηκα και το forum αυτο και εγεινα μελος και εγω. Διαβασα αρκετα αλλα εχω μπερδεψει τα μπουτια μου λιγο. Θα ηθελα να μου πειτε έχω τ…