Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 432.
-
v11.0.1.0 QFCEUXM. Το μόνο που χαλάει είναι ότι δεν μπορώ να συγχρονίσω με τα προηγούμενα sms και επαφές από το προηγούμενο κινητό λόγο google DAILER και δεν έχω και ηχογράφηση κλίσης. Υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω τουλάχιστον τα sms? Kαι μετά να κάνω υπομονή. Αν πρέπει να βάλω ΧTRV ποια να βάλω?
-
εχει global επανω. Αν βαλω ΕU δεν θα κλειδωσει παλι ο bootloader?
-
Μόλις ξεκλείδωσα και έβαλα TWRP σε MI 9 lite. Ποια είναι προς το παρόν η Ρομ με τα λιγότερα προβλήματα? Θα την βάλω στην γυναίκα μου και δεν θέλω μουρμούρα. ¨)
-
μολισ ξεκλειδωσα Bootloader και εβαλα twrp σε NOTE 8T. ΠΟΙΑ ειναι η τελευταια stable για να την περασω οπως και η αντιστοιχη DEV γιατι δεν ξερω την κωδικη ονομασια της ΡΟΜ.?
-
Σε μι9 τ προ παρατήρησα ότι στην ρύθμιση της μπαταρίας ΔΕΝ ανταποκρίνεται ο χρόνος στον πραγματικό από την τελευταία ώρα φόρτισης. Κάνω λάθος?
-
Αγορά mi9 lite
Μήνυμααρα για να καταλαβω 1)καλα κανω ενα καλο synch με το note 3 . 2)καλα εκανα και ζητησα ξεκλειδωμα. 3) οταν ξεκλειδωσει περναω XTRV παω και στο miui 12. 4) Synch με τον λογαριασμο μου και ξαναεχω τα παντα. Οποτε ...υπομονη μια εβδομαδα.
-
Αγορά mi9 lite
ΜήνυμαΣημερα παρέλαβα το ,mi 9 lite προς αντικατάσταση του hennessy δώρο για το μωρό μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπω πουθενά επαφές και μυνήματα για συγχρονισμό. Καμία ιδέα?
-
Όταν πάω να κατεβάσω από το πάνω μέρος της οθόνης τις ρυθμίσεις για το wifi κτλ συνέχεια με πεδευει και μου βγάζει την οθόνη ειδοποιήσεων. Υπάρχει τρόπος να την κατάρτιση? Και αν ναι πως?
-
ΜΙ 9 Τ PRO ολα καλα εκτος απο το κουμπακι με τις ρυθμίσεις της έντασης και δεν δουλεύει καλα
-
Οκ, ευχαριστώ και ένα μπράβο στην ομάδα . Όλα πάνε πολύ καλά σε mi 9t pro και μάλιστα μόνο με τα wipe cash/delvic. Ακόμα και το dolby και το magisc δουλεύουν ρολόι.
-
Που έχουν πάει οι συντομεύσεις όπως αυτές που κατεβαζαμε κάτω προς τα κάτω την οθόνη?
-
Ασφάλεια. Bootloader. Root.
ΜήνυμαΝα κάνω χαζα? Παράδειγμα ?
-
Ασφάλεια. Bootloader. Root.
ΜήνυμαΓεια σας. Θα ήθελα να μαθω αν και επιμένω και στηρίζω τις ελληνικές ρομ εδώ και χρόνια,.... Υπάρχουν θέματα που κάνουν πιο ευάλωτα τα smartphones που ξεκλειδώνουν τον bootloader για να αλλάξουν ρομ ή και για κατι άλλο ?Παράθεση: “”( Τουλάχιστον αυτό το μύνημα περνούμε για να μην το κάνουμε), αληθεύει ? Και δεύτερο κυνδινευει τελικά το smartphone που έχει ρουτ? Προσωπικά έχω πολλά δεδομένα, κάρτες , λογαριασμούς κτλ. Κυνδινευω?