Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 432.

• Το αρχείο βλέπω γράφει mi8pro ξέρεις αν κάνει και για το mi9t pro.

• Για πες και σε εμάς πως το έκανες.

• Παράθεση από alsthomGR: “OXI! Ρωτάω σχετικά τον φίλο που έγραψε τον οδηγό μπας και βρώ την άκρη. Η ερώτησή μου είναι εδώ --- Στο μεταξύ μέσα στον ζιπ της ρομ είδα και το magisk αλλά και το dolby! Τι φάση? Έπρεπε άραγε να εγκατασταθούν αυτά όταν πέρασα την ρομ? ” είχα και εγώ πρόβλημα με την έκδοση. Τώρα έχω την τελευταία dev στο mi9t pro. Αλλά....κατέβασα τα αρχεία. Έκλεισα το ίντερνετ.εκανα εγγατασταση το magisc και το manager που είχε . Μετά άνοιξα το ίντερνετ για να κατεβάσω το audio mod libr…

• Ακόλουθα αυτό τον οδηγο. Είναι ευκολο. Και χωρίς viber. httpss://youtu.be/--1mKea2jIO0

• υπάρχει τρόπος να κρυψουμε το ροοτ του magisc για να τρέξει το bestcon.... της cosm....?

• Υπαρχει τρόπος να παίξει magisc και το app της cosmote best connect ,μαζί χωρίς πρόβλημα?

• καμιά πρόταση για config σε αυτή την έκδοση?

• Ετσι ήταν παλιά τώρα έχει αλλάξει λογο Vendor. Tωρα Πρέπει να φοράς την ρομ που είχες όταν πήρες backup. Αυτό που δεν ξέρω ...πρέπει να περάσουμε καθαρά την ρομ ως τέλος? Δηλαδή ενεργοποίηση κινητού κτλ μέχρι να είναι λειτουργικό το κινητο,? Η απλά εγκατάσταση και πριν το reboot και πέρασμα το backup?

• Για το 1 έχεις απάντηση Για το 2 Κάθε πράγμα έχει το κόστος του. Stable = Σταθερότητα χωρίς προβλήματα αλλά πιο αργή ενημέρωση σε ενημερώσεις για λειτουργικό και ασφάλεια. (ενημερώνετε όμως και αυτή όταν βγαίνει). Αποφεύγεις κατά κανόνα τυχόν προβλήματα όπως αυτό που σου έτυχε με την dev και θελήσεις να αλλάξεις και να πας κατά πίσω. ( έχει τύχει και σε εμένα και γύρισα πίσω σε προηγούμενες ρομ όπως και στην τελευταία.) Dev = Συχνές ενημερώσεις για λειτουργικό και ασφάλεια αλλά μπορεί να προκύπτ…

• Αν έχεις backup μέσω twrp μπορείς να το επαναφέρεις αλλά μόνο αν εγκαταστήσεις ή φοράς την ρομ που είχες όταν έκανες το backup.(ΝΑΙ το ξερω ειναι μεγαλη Μ......) Δεν ξέρω όμως αν με εκείνο το backup είχαν σωθεί και οι φώτο και τ αρχεία σου. Πολύ πιθανό όμως να έχουν σωθεί σε κανα σύννεφο αν το συγχρονίζεις που και που. Για το αν υπάρχει άλλος τρόπος δεν ξέρω, μάλλον θα πρέπει να μας φωτίσει κάποιος πιο έμπειρος.

• Παράθεση από SubStealer: “Καλησπέρα , έχω μια απορία σχετικά με το antirollback επειδή μάλλον έκανα πατάτα! Στο Mi 9T Pro είχα αυτή τη ROM [Miui 11 20.1.2/4] και ήθελα να γυρίσω σε κάποια ROM πίσω, επειδή είχα θέμα με κάποιες δυσλειτουργιες όπου δεν υπήρχαν στην Καρφιτσωμένο [Miui 11 19.12.12] και έτσι έκανα , αλλά τελικά κατεληξα σε bootloops και όταν πήγα να κάνω flash ξανά την τελευταία , τα bootloops συνεχίστηκαν και τώρα δεν έχω ιδέα τι να κάνω, έκανα και factory reset (wipes) και πλέον δε …

• μετά το τελευταίο dev xtrv update και την αναβάθμιση του magisc παπαλα το dolby. Αλλά.... βρήκα το παρακάτω λινκ αν και σε περίεργη γλώσσα αλλά κατανοητό και αν κάντε ότι κάνει ο τύπος με τα αρχεία που σας δίνει, το dolby παίζει κανονικά και μόνο του χωρίς viper. "https://www.youtube.com/watch?v=-SxiiM4WPDI" Αφου δουλέψει και μετά μπορείτε να αναβαθμίσετε και το magisc.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Tseligas2000 - - Recoveries

Μήνυμα

Αρα το μπακαπ καθετε μόνο επάνω στην δική του υφησταμενη Ρομ? Οπότε backup το κινητό στο usb otg και επιπλέον ένα αντίγραφο της Ρομ που έκανα μπακαπ?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Tseligas2000 - - Recoveries

Μήνυμα

Κατι πήγε στραβά και πήγα κάνω restore το πλήρες backup που έκανα σε otg usb πριν 2 εβδομάδες. Το κάνει, δείχνει ότι τελείωσε καλός αλλά μετά κολαει στην οθονη redmi και ξαναγυρίζει μόνο του στο twrp? Τι φταίει?

• Κατέβασα και έβαλα την 20,1,2 πριν από λίγο για το mi 9t pro .Πολλές επανεκκινήσεις ιδίως όταν πάω να γράψω στην μπάρα του browser. Επίσης δεν μπορείς να βάλεις το dolby (έχει προβλήματα) Το βασικότερο όμως είναι ότι όποια gcam και να δοκίμασα είχε πρόβλημα. Ξαναγύρισα στην 9,12,27.

• Καλοοο , αλλά ποιος θα χορτάσει με αυτή την μερίδα? χαχαχα.

• Αν και δεν μου λύθηκαν όλες οι απορίες...είδα το παρακάτω αναρτημένο. "Δεν έχεις φόβο με την ελληνική aroma, xtrv. Δεν φλασαρουν ή μεταβάλουν το arb. Προχώρα." Άρα με το anti "1" στο mi 9t pro που έχω μπορώ να ανεβοκατεβαίνω σε xtrv dev και xtrv stable αν δεν αλλάξω έκδοση android άσχετα με την έκδοση τους? Και ακόμα πως ξέρω τι ARB έχει η κάθε ROM?

• Έχω τις εξής απορίες με το antiroll back. 1) Ποιος καθορίζει το Antiroll? Το ΑNDROID που έχουμε? H rom που θα βάλουμε ? Κάπoια αναβάθμιση από το google app πχ? Είναι περασμένο στην συσκευή από το εργοστάσιο? Δηλαδή αν έχουμε μια παλιά συσκευή χωρίς antiroll ή ακόμα και με το ιδανικό antirolll θα μπορούμε να κάνουμε DOWNGRADE και UPGRADE συνέχεια σε παλιές ΡΟΜ ή ακόμα και σε καινούργιες χωρίς πρόβλημα ή ακόμα και custom και χωρίς να αλλάξει το antiroll? 2) Προφανώς όταν το κινητό έχει ένα anti ro…

• Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία, ευημερία και κανα φράγκο στην τσεπη ....

• Κατέβασα τις 2 τελευταίες GCAM του Urnyx05 και Parrot043. Του urnyx με μεγάλη διαφορά καλύτερη. (δεν έβαλα και δεν έκανα καμία αλλαγή στα config.