Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 432.
-
Θέλω να πω ότι το VIPER είναι αρκετά παρεξηγημένο. Έκανα αρκετές δοκιμές με τις λειτουργίες του και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα...και να δώσει υπέροχα μπάσα. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο και πειραματισμό . Σε συνδυασμό με το DOLBY κάνει φοβερή δουλειά. Απλά το DOLBY είναι πολύ πιο απλό στην χρήση. Προς Θεού δεν θέλω να το συγκρίνω με το DOLBY ATMOS. Όταν μπορέσουμε να το βάλουμε θα κάνουμε και εκεί ένα συγκριτικό.
-
Παράθεση από xtolicc: “Παράθεση από Tseligas2000: “Το dolby όχι .σαν εφαρμογή. κατεβάζουμε το Dolby 6.5 " [Guide][Magisk] Dolby Digital Plus-Stock/Cus… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro " ” Κατεβαζω το δεύτερο apk πάω να κάνω flash και μου βγάζει ερορ. Μετά στο φάκελο priv δεν βρισκω το αρχείο που λεΚατααρχ ” Δεν γνωρίζω σε ποιες συσκευές παίζει. Το έχω δοκιμάσει μόνο σε mi6 και mi9t pro και δουλευει, δεν βλέπω όμως γιατί όχι και σε άλλες αρκεί να είσαι στην τελευταία stable.Αρχικά πρέπει να είσαι ροοτ.…
-
Χαίρομαι.Βάλε την μουσική να παίζει στο υπόβαθρο, άνοιξε το dolby και παίξε με τις επιλογές, εκεί θα δεις την διαφορά. Καλές μουσικές απολαύσεις. όψιν μην απεγκαταστησεις τα συνδεδεμένα module γιατί μετά το dolby δεν θα παίζει. Άντε να βγει και το dolby atmos στο μέλλον.
-
Το dolby όχι .σαν εφαρμογή. κατεβάζουμε το Dolby 6.5 " [Guide][Magisk] Dolby Digital Plus-Stock/Cus… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro "
-
Βαλε στο google αυτό "[Oreo-Pie]Dolby Digital Plus_v.6.5-[UNiTY][Light]_by_repey6-20190606.zip" κατέβασε αυτή την έκδοση και αφού κανείς τα παραπάνω κανείς την εγκατάσταση του apk. Σε εμένα δουλεύει μια χαρα
-
Πρώτα θα βάλεις το VIPER μετά για ευκολία βάλε το icesound unity audio στην μνήμη του τηλεφώνου σου και κανε εγκατάσταση μέσο magisc από τα moduls. Στο VIPER δύσκολα θα δεις διαφορά , μπορείς να την δεις αν παίξεις λίγο με τον ισσοσταθμιστη. Όταν θα βάλεις το DOLBY θα δεις διαφορά.
-
Τελικά κατάφερα να βάλω στο κινητό την τελευταία stable xtrv , Στην αρχή δεν μπορούσα να την βάλω επειδή μάλλον ήταν κρυπτογραφημένα τα αρχεια. Με το που έκανα format data η ρομ μπήκε κανονικά. Έκανα εγκατάσταση από το κινητό και όχι το otg γιατί από εκεί ούτε την ρομ έκανε εγκατάσταση ούτε restore to backup που ειχα. Τώρα την πίρε κανονικά και όλα οκ. Ευχαριστώ σε όσους βοηθήσαν.
-
δεν κατάλαβα. είχα το backup. μου έβγαζε το σφάλμα. έκανα delete.fr. μετά μέσω twrp προσπαθούσα να κάνω restore μέσω otg. ξεκινούσε και στην μέση περίπου τις επαναφοράς έβγαζε πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω που έκανα λάθος. βοήθα με λίγο γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να περνώ backup.
-
3.3.1-03-11-2019 by geoanto555 ok έκανα format data οκ περάστηκε η ροm και τώρα βλέπω το XTRV. AXXXXXX μου έφυγε ένα βάρος. Χίλια Ευχαριστώ. Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εμπαινε το restore που είχα.
-
εκει που βλεπω τα κρυπτογραφήμενα αρχεια?
-
βάλε βγάλε την έκανα την ζημία. μι9τ προ . μόλις κάνω εγκατάσταση την ρομ μου λέει δεν υπάρχει εγkατεστιμενο OS. Tι κάνουμε τώρα? είναι ακόμα ξεκλείδωτο και μπαίνει στο TWRP. Εχω και backup σε οtg αλλα καπου στην πορεια βγαζει error.
-
Σε stable 11.0.3 & 11.0.4 στο mi 9t pto είναι ο μόνος τρόπος που δουλεύει καλά. Βελτιώνει ένταση και λίγο την ποιότητα χωρίς παραμορφώσεις. Λογικά δουλεύει σε όλες τις συσκευες με αυτές τις εκδόσεις. Το αρνητικό είναι ότι το dolby δεν δουλεύει μόνο του αλλά θα πρέπει να βάλουμε και κάνα δυο πρόσθετα επιπλέον μέχρι να το φτιάξουν στο μέλλον. Οσο για τον οδηγό δεν θέλω εγώ τα εύσημα, απλά τον βρήκα αλλού τον βελτίωσα λίγο γιατί πευδευτικα μέχρι να τον πετύχω και τον μετέφρασα στα Ελληνικά. Να περν…
-
mi9 t pro - Τελικά μετά από αρκετές δοκιμές για όσους θέλουν dolby στην τελευταία stable xtrv ο μόνος τρόπος είναι αυτός και δουλεύει μια χαρά. ( Απλά θα έχετε και το VIPER ).Το δοκίμασα 2 φορές. 1) Εγκατάσταση το Viper4Android FX από το Magisc. Δεν κάνουμε επανεκκίνηση. Πάμε πίσω με το βελάκι μπαίνουμε στο VIPER κάνουμε εγκατάσταση τους drivers και δίνουμε δικαιώματα.Μετά επανεκκίνηση. 2) Κατεβάζουμε το ICESound Unity Audio Port απο εδώ "http://www.mediafire.com/file/y612364tniy00p3/ICESound_Un…