Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 432.
-
για την stable η την dev μιλας?
-
Σε mi 9t pro από stable xtrv 11.0.3 σε xtrv 9.11.14 και το αντίστροφο πάω κατευθείαν?
-
Σε mi 9t pro με miui 11 και android 10 δοκίμασα και δουλεύουν ... 1) Από Parrot - PMGC_7.2.0.14_ Stable_V - PMGC_7.2.014_WarnPortrait_V2.apk 2) Από Urnyx05 - GCam_7.2.0 10_Urnyx05 Μάλιστα υπάρχει και συγκριτικό φωτογραφιών εδώ https://drive.google.com/folderview?...0n2bms2PIrp6Zo . Επίσης δουλεύει και αυτή. 3) Από Jairo rossi - HyperCam_R 6_Q_GAMM Για να βρίσκεται διαφορετικές GCAM και να τις δοκιμάζεται εδώ. Google Camera Ports Download Νομίζω ότι η καλύτερη είναι του Parrot.( PMGC_7.2.014_Warn…
-
Πάντος το astrophotography καλό αλλά θέλει οποιεσδήποτε τρίποδο. ΝΥΧΤΏΝΕΙ μέχρι να βγει η φώτο.
-
Ενώ σαν συσκευή είναι πολύ καλή σε όλα, στο δακτυλικό αποτύπωμα υπάρχουν διάφορες απόψεις. Προσωπικά το έβγαλα γιατί μου έσπασε τα νεύρα. Αν και διέγραφα και ξαναεβαζα καινούργιο μοίπος και δεν το έκανα καλά , είχα πάρα πολλές αστοχίες.Τώρα αν φταίει το hardware ή h Rom δεν ξέρω γιατί από global eu πήγα σε σταθερή xtrv και δεν έχω δοκιμάσει άλλη.
-
Το έκανα κατευθείαν σε mi6 όλα καλά ως τώρα.
-
τελευταία 10αρα stable xtrv σε τελευταία 11αρα stable xtrv πάω κατευθείαν?
-
Πρέπει να βάλω το δάκτυλο 2-3 φορές για να το καταλάβει. Όχι πάντα , αλλά αρκετές φορές. Με το Μι6 που έδωσα στην κόρη μου το έπιανε αμμεσος. Θα με πεις εκείνο είχε κουμπί ....έφτασα να σβήνω ξανά και ξανά το αποτύπωμα μοιπός και δεν έβαζα καλά το δάχτυλο αλλά,... Παπαλα. Βέβαια φανταζωμαι τι φταίει.... θέλει την xtrv για να στρώσει.
-
Καλημέρα, θέλω να πάρω καινούργιο γκατζετακι στην γυναίκα μου. Θα ήθελα την γνώμη σας άσχετα από το κόστος για: Xiaomi note7-Xiaomi note8-Xiaomi cc9. Τελευταιo μοντελο η οχι δεν με ενδιαφερει. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κατασκευη, αντοχη στον χρονο και αυτονομια. Το χρησιμοποιει μονο για τηλεφωνα , internet και youtube.
-
Καλημέρα, θέλω να δώσω το mi6 στην κόρη μου. Τι πρέπει να κάνω για να το διαγράψω από τον λογαριασμό μου στο mi και να το βάλει αυτή στον δικό της λογαριασμό mi. To διαγράφω απλά εγώ από το mi cloud? Μετά θα πρέπει πάλι να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα? υπάρχει τρόπος να κάνουμε αλλαγή στους λογαριασμούς χωρίς να θέλουμε ξανά ξεκλείδωμα?