Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 432.
-
Και ομως .... δοκιμασα τις τελευταιες 4 xtrv stable κια τις τελευταιες dev 2*v11 και 2* v10 και το ghosting υπαρχει παντου. Σε ολες. Ευτυχος δεν εχω antiroll και εκανα δοκιμες. Αρα να ξερεται οτι παρολο τον τυπο της οθονης που εχει το mi6 παρουσιαζει αυτο το φαινομενο. Αρα φταιει η Οθονη. ΥΓ Το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση με θηκη και δεν εχει χτυπησει ή πεσει ποτε κατω. ¨(
-
- Τελευταία παρατηρώ ότι υπάρχει το φαινόμενο του ,image burn στο mi6 .είναι φυσιολογικό? Μοιπος φταίει κάνα λογισμικό ή ...η οθόνη? Το βλέπω όταν είμαι για λιγη ώρα σε λευκό φόντο και μετά έχω σκούρο. Μετά από λίγη ώρα όμως ξεθωριάζει και εξαφανίζεται. Το παρατηρώ επίσης μόνο περιφερειακά της συσκευής.επισης τράβηξα screenshot αλλά δεν φαίνεται πουθενα. Είναι σαν να υπάρχουν 2 οθόνες η μία πάνω στην άλλη και αυτό να φαίνεται μόνο στο από κάτω οπότε η φωτό είναι στο επάνω μέρος και δεν το βλέπει…
-
Πια ειναι η διαφορα τησ Ευρωπαικησ STABLE και τησ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ XTRV STABLE ?
-
mi 6 ολα οκ μέχρι τώρα. κουμπάκι για να διακοπούν οι διαφημίσεις?
-
Ειχα την προηγούμενη πριν την αναβάθμιση και τρηην πέρασα με fr και όλα delete. Την πέρασα με το twrp. Τα κολιμητακια είναι σε αρκετές; εφαρμογές και μετά από αυτό πρέπει να κλείσω την εφαρμογή για να μπορέσω να προχωρήσω.
-
mi6 παρατηρώ ψιλοκολιματακια στο touch, κανα τριαρι φορες μου τρελάθηκε ...το άγγιζα και άνοιγε ο φακός. και η μπαταριά έχει αρκετά πεσμένη διαρκια.
-
Υπαρχει gcam για mi6 για την 9.9.26?
-
Μι6 όλα καλά. Που μπορώ να βρω τον διακόπτη για να κλείσω τις διαφημίσεις?