Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 432.

• XTRV-MI6_V10.4.3.0.PCACNXM_v10-9

• Στην τελευταία stable για το mi6 υπάρχει το πρόβλημα ότι δεν βρίσκει τον mi account και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις.

• Εχςι μπει το κουμπί για τις διαφημίσεις στην τελευταία Ρομ? Αν ναι που είναι?

• Στο Mi6 η τελευταία stable έχει πρόβλημα. Μέτα από ολοκληρωτικό καθάρισμα και FR ενώ κάνει εγκατάσταση μετά το σημείο που βάζουμε ή όχι λογαριασμό Google κολλάει στο σημείο που λέει να κάνουμε επαναφορά ή όχι από το MI Account και δεν προχωράει .

• Αυτη η ρυθμιση για "εξαιρετικη εξοικονομηση μπαταριας" στην τελευταια ρομ που εβαλα στο ΜΙ6 ειναι αραγε αληθεια? Και υποψιν οτι χθες βραδυ ελεγε κοντα 300 ωρες? . Αν ειναι αληθεια σωζει ΖΩΕΣ. χαχαχα

• NAI δουλευει

• θα κερδισω κατι αν πουλησω το mi6 για να παρω το κ20? Την δδουλεια μου παντος την κανω ακομα χωρις προβληματα.

• default video player

Tseligas2000 - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Μοιπος Μπορεί κάποιος να μας πει ποιος είναι ο καλύτερος media player για as ndroid 9? (Να παίζει σχεδόν τα πάντα, να έχει και υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους)

• ΤΕΛΙΚΑ δεν βλεπω και πολυ κοσμο πια με το mi6. Παντος εμενα με ετρωγε και την εβαλα σημερα. Τι σημερα τι αυριο. Διαγραφη ολα και φτου απο την αρχη. Tωρα περιμενω να δω αποτελεσματα, δεν μπορω ομως να βρω ολες τις αλλαγες που εχουν γινει στο android π.χ. αλλαγες με το ρολοϊ.

• Εχει βάλεις κανείς την τελευταία android 9 σε mi6 ? Αν ναι ας μας πει εντυπώσεις.

• Ναι κάτι με κοκκινα γράμματα αλλά δεν πειραζει. Τελικα μάλλον ήταν πιραγμενη η xtrv γιατί κατέβασα την aroma και δούλεψε κανονικά. πάει και πολύ καλά. Είχα πολύ καιρό να δω 2.5 μέρες διάρκεια μπαταρίας.

• ειμαι με twrp 3,2,3,1 και δεν μπορω να βαλω με τιποτα την τελευταια stable 10.3.1

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Tseligas2000 - - Recoveries

Μήνυμα

Για να καταλάβω καλά ρε παιδιά αν πάμε σε android 9 δεν υπάρχει πισογυρισμα. Άρα το μπακαπ σε twrp είναι μόνο για την τρέχουσα εκδωση;

• Αλλαγες σε ρομ

Tseligas2000 - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Αλλαγες σε ρομ

Μήνυμα

εχω το μι6 . αλλαξα απο την προηγουμενη χτρv dev αρωμα στην τελευταια stable αρωμα και μετα ξανα κατευθειαν σε xtrv dev αρωμα . Τις αλλαγεs τις εκανα κατευθειαν με install μεσα απο το twrp. δεν εκανα ουτε clean ουτε ρεσετ. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ INSTALL. Υπαρχει προβλημα? Κατι ψυλοκοληματακια οφειλοντε σε αυτο ή οχι? Βρηκα εναν οδηγο για αλλαγη απο dev σε stable αλλα ειναι αρκετα παλιος. Στις σημερινες ρομ αν ειναι ολες xtrv πια διαδικασια πρεπει να ακολουθω? Ευχαριστω.

Μήνυμα

Συγγνωμη 3.2.1.1. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά τώρα που Μπίκα να το δω δουλεύει μια χαρά.χαχα.

Μήνυμα

Τα ίδια και σε εμένα με Μι6 . Πήγα να κάνω την αναβάθμιση στην τελευταία Ρομ αρωμα και με το εμπενα twrp δεν με άκουγε καθόλου. Δεν πετιέται κανένα κουμπί. Τελικά για να κάνω αναβάθμιση πήγα από της αναβαθμίσεις και επέλεξα χτρν. Έγινε η εγκατάσταση της Ρομ αλλά το τwrp έχει ακόμα κόλλημα.

• ειμαι στην τελευταια dev και αποφασισα να βαλω την cam google για να δω αν αξιζει. πρεπει οποσδηποτε να ειμαι ρουτ?αν ναι, να περασω την τελευταια αρωμα απο πανω και να κανω τις αναλογες επιλογε( ρουτ- cam google)? ή πρεπει να ακολουθησω αλλη διαδικασια? υπαρχει καλητερη CAM camera απο αυτη που δινει η ρομ αρωμα? ειδα στην ρομ στις ρυθμισεις_ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ. Μπορω στον πρωτο χωρο να ειμαι ρουτ και στον δευτερο οχι ή αντιστροφα?

• και εμενα στο κενζο με την αναβαθμιση σε 9,2.21 δεν δουλευε το δακτυλικο αποτυπομα. θα βαλω σημερα την τελευτΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ να δω τη θα γινει.

• dark mode

Μήνυμα

δεν βλεπω να αλλαξε τιποτα στο dark mode