Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 179.

• καλημέρα σε όλον τον κόσμο. Παρασκευή βράδυ, μόλις βγήκε η ρομ, την πέρασα σε Redmi Note 3(hennessy) ύστερα από factory reset και μετά έκανα τα wipes. Όταν ανοιξε η συσκευή, έκανα επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών απο το mi cloud και συγχρονισμό εικονων, επαφών κλπ. χωρίς να μου βγάλει το μήνυμα περι αδυναμίας συγχρονισμού όπως έκανε συνέχεια στην προηγούμενη και συμπεραίνω ότι τελικά ήταν bug της ρομ και όχι αδυναμίας σύνδεσης με τους σερβερς της xiaomi αφού συγχρόνιζε κανονικά ούτως ή άλλως. Δε…

• Παράθεση από mdendrin: “Περάστηκε σε kenzo η νέα ρομ με αναβάθμιση του TWRP στην τελευταία του έκδοση χωρίς κανένα πρόβλημα. Χίλια μπράβο παιδιά για την προσφορά σας. Το μόνο θεματάκι είναι που δεν μπορώ να βρω στα settings που θα ενεργοποιήσω τους 160 χαρακτήρες στα SMS... ” Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές συστήματος -> . Μηνύματα (κάτω-κάτω στις Πρόσθετες ρυθμίσεις έχει διακόπτη on/off για Μηνύματα 160 χαρακτήρων

• Παράθεση από gnffilos: “εχω θεμα με το συγχρονισμο στο mi cloud. Υπαρχει λυση? ” Και στην συσκευή μου αλλά και σε μερικά παιδιά που διάβασα την αναφορά τους για το ίδιο πρόβλημα, αντικειμενικό πρόβλημα συγχρονισμού δεν υπάρχει. Συγχρονίζει κανονικά επαφές , sms κλπ. Απλώς στην εφαρμογή του mi cloud γράφει Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού. Προσωπικά, έκανα επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών κανονικά παρά το μήνυμα και 2 φωτογραφίες που έβγαλα τις ανέβασε κανονικά στο σύννεφο. Είτε είναι bug τ…

• Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από mparaxir: “εγω αυτο που παρατήρησα στο mido με αυτην την ρομ σε σχεση με την προηγουμενη ποθ δεν ειχα τέτοιο θεμα, ειναι οτι χανει το δυκτιο να τωρα που γραφω ειμαι στο σαλονι του σπιτιου λιγο οριν φυγω φια δουλειά και μου βγαζει no service ενω παρολου που δειχνει οτι εχω δυο γραμμές, με την προηγουμενη ρομ στο ίδιο σημείο ειχα. μια χαρα σήμα. παιδια και λιγο το latte μπορειτε να το κοιτάξετε; οποια ρομ και να μπει πολυ ρουφηχτρα στην μπαταρία ειναι. εχ…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35563/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35564/ Σε Redmi Note 3 (hennessy) , η μπαταρία από 100% σε 34% εντός 38μιση ωρών έδωσε SOT σχεδόν 4 ώρες. Όσο περνούν οι βδομάδες και βελτιώνονται οι ρομς, αξιοποιούνται και τα 4,100 mAh της μπαταρίας καλύτερα. Σε λίγο καιρό θα βγάζει 2 μέρες στο 'μωρό' μου !!!!

• καλησπέρα κι από μένα, σε Redmi Note 3 (hennessy) περάστηκε ύστερα από factory reset όπως κάθε βδομάδα και μετά τα σχετικά wipes, άνοιξε η συσκευή κι έκανα επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από το mi cloud. Επιβεβαιώνω ότι και σε μένα βγάζει μήνυμα στην εφαρμογή του mi cloud για Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού αλλά όταν πατάω πάνω σε αυτό το μήνυμα, στην επόμενη σελίδα γράφει Αναζήτηση (αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού) και πατώντας στο Αναζήτηση βγάζει παραθυράκι που αναφέρει "Αδυνα…

• Παράθεση από bzanios: “Φίλε @instant_diver Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά στην δικιά σου εγκατάσταση. Έχουμε το ίδιο κινητό και ενώ σε σένα παρουσιάζει τόσα προβλήματα, σε 'μένα δεν υπάρχει κανένα απ' αυτά που αναφέρεις (και ρουταρισμένο). Κάτι μάλλον δεν κάθετε καλά κατά την εγκατάσταση. Ελπίζω την Παρασκευή με την καινούργια να πάνε όλα καλά. ” Επειδή σε πολλές παλαιότερες ρομς παρακολουθούσα τα σχόλια σου και τις εύστοχες παρατηρήσεις σου μιας κι έχουμε την ίδια συσκευή, μου έκανε κι εμ…

• Καλησπέρα, όπως είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες, σε Redmi Note 3 (hennessy) είχα αφόρητα lagαρίσματα και παγώματα εφαρμογών. Του έδωσα 3 μέρες μπας και στρώσει σταδιακά κάνοντας κάθε μέρα 1-2 επανεκκινήσεις αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Ξανακατέβασα την ρομ , την ξαναφλάσαρα ύστερα από factory reset αλλά πάλι δεν άλλαξε τίποτα. Απεγκατέστησα σήμερα το magisk μήπως και δεν με συμπαθεί αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να μου κάνει καθυστερήσεις στο άνοιγμα των εφαρμογών - παγώματα δεν έχω εδώ και 9 ώρες περίπου…

• Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες chefs, sous chefs και συμφορουμίτες/μίτησες Γεώργιους και Γεωργίες και Θωμάδες. Σε Redmi Note 3 (hennessy) περάστηκε απροβλημάτιστα ύστερα από factory reset. Κατόπιν wipes, reboot κι επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από mi cloud. Wifi, data απροβλημάτιστα και χωρίς διακοπές ακόμα και στο υπόγειο του σπιτιού μου. Gps κλείδωσε πρώτη φορά σε χρόνο κάτω από 1 λεπτό ενώ τις υπόλοιπες φορές εντός 5 δευτερολέπτων. Ήχος ακουστικού συσκευής και μέσω blouetooth…

• Σε Redmi Note 3 (hennessy) περάστηκε χθες βράδυ με factory reset φεύγοντας από την Stable V.8.2. Η διαδικασία κράτησε σχεδόν 6 λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθεί και να ξεκινήσει το σετάρισμα. Δεν είδα κάτι διαφορετικό στο mi logo κατά την έναρξη που αναφέρουν οι οι προηγούμενοι. Έκανα επαναφορά εφαρμογών και ρυθμίσεων από το mi cloud. Από τις 1 τα ξημερώματα έως τις 9 το πρωί, η μπαταρία έπεσε 2% με ξεχασμένο το wifi ανοιχτό !!! Wifi & data δουλεύουν απρόσκοπτα. Ποιότητα ήχου ακουστικού και μέσω blue…

• Ένα μικρό update σχετικά με τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα σε Redmi Note 3 (hennessy). Εν αντιθέσει με τις τελευταίες 3 dev roms στις οποίες μπορείς να γράφεις με 160 χαρακτήρες και με μικρά γράμματα, σε αυτήν μπορείς μόνον εάν είναι με κεφαλαία όπως ήταν παλαιότερα. Μικρό το κακό !!!! καλομαθημένος ήμουν !!!

• Περάστηκε αργά χθες βράδυ σε Redmi Note 3 (hennessy) με factory reset και υστερα τα σχετικά wipes. Εντός 6 ωρών την νυχτα η μπαταρία έπεσε μόνο 1% . Το πρώτο κλειδωμα GPS σε ταξίδι σήμερα το πρωί έγινε εντός 18 sec. Μηδενικό πρόβλημα με wifi , data playstore. Χρειάστηκε να φλασάρω μόνος μου το SuperSu (ειχα καλομάθει απο τις dev roms !!!) Screen recorder δεν υπάρχει. Ακόμα δεν έχω βρει πως να ενεργοποιήσω τους 160 χαρακτήρες στα Μηνύματα (δεν βρίσκεται στα Μηνύματα -> Ξ -> προσθετες Ρυθμίσεις) =…

• καλησπέρα κι από μένα, σε Redmi Note 3 (hennessy) , η γνωριμία με την 7.4.6 ήταν λίγο επεισοδιακή. Έκανα , όπως κάθε φορά κι ας μην χρειάζεται, factory reset, install την ρομ και παρότι είχα το τελευταίο TWRP, επέλεξα να κάνω install κι ας μην έπρεπε ίσως. Τέλος έκανα wipe όπως προβλέπεται από την διαδικασία. Κάνοντας Reboot, η οθόνη κόλλησε στο MI logo για πάνω από 25 λεπτά ...πράγμα ασυνήθιστο. Αναγκάστηκα να ξαναμπώ στο TWRP πατώντας το Power και τα πλήκτρα έντασης ήχου και να ξανακάνω factor…

• Παράθεση από koukis: “Sms mod δε λειτουργεί πάλι στο libra. Playstore ok επίσης κατά τα άλλα μέχρι τώρα όλα φαίνονται καλα. ” Καλημέρα, στις Ρυθμίσεις μηνυμάτων -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις δεν σου έχει να ανοίξεις ένα διακόπτη "Μηνύματα 160 χαρακτήρων" ? Πάτα το εικονίδιο Μηνύματα, μετά πάτα το κουμπί Ξ και κατέβα κάτω στις Πρόσθετες ρυθμίσεις

• καλημέρα σε όλον τον κόσμο, σε Redmi Note 3 (hennessy), την προηγουμένη βδομάδα, προτού περάσω την 7.3.23 εγκατέστησα το TWRP 3.1.0. και όλα είχαν κυλήσει απροβλημάτιστα. Το ίδιο συνέβει και με την 7.3.30. Έκανα, καταρχήν, factory reset κι εγκατάσταση της ρομ και μετά έκανα τα wipes. Επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών έκανα από το mi cloud. Ύστερα από ένα 24ωρο χρήσης , η διαχείριση ραμ παραμένει άριστη . Η ποιότητα ήχου ακουστικού, ηχείου και μέσω bluetooth ακουστικού κρυστάλλινη. To GPS κλείδωσε…

• Σε redmi note 3 (hennessy) , από το Σάββατο που πέρασα την ρομ έως σήμερα, δεν είχε θέμα το playstore, Τολμώ να πω ότι για την συγκεκριμένη συσκευή , αυτή η ρομ έκατσε τέλεια. Ούτε ένα μικρό/χαζό ζήτημα δεν έβγαλε (force closure, επανεκκίνηση άνευ λόγου, app που να μην δουλεύει σωστά ). Ραμ και μπαταρία από τις καλύτερες. Ποιότητα ήχου κλήσης τηλεφώνου και μέσω bluetooth άριστη. Gps κλείδωμα εντός 3 sec εκτός φυσικά από την πρώτη φορά. Από την τελευταία ρομ πριν το κινέζικο έτος είχα να νιώσω τό…

• Παράθεση από bzanios: “Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος αλλά πήρα το μήνυμα : "Zip file is corrupt ! Error installing zip file ......". Ο τρόπος που το έκανα ήταν : 1) Αντιγραφή του αρχείου που κατέβασα (.img) στο κινητό. 2) Rename σε .zip 3) Install από TWRP και πήρα το Failed. Τι έκανα λάθος; ” Κατά προσωπική άποψη, έκανες λάθος που έκανες μετονομασία κι εγκατάσταση. Για hennessy , στην προηγουμενη σελίδα μου έδωσαν οδηγίες και την περασα σε αυτήν την συσκευή καθώς είχα παρομοιες απορίες εγκατάστα…

• Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά κατέβασα κι εγκατέστησα καταρχήν το twrp 3.1.0 by geoanto555 με την βοήθεια του @geoanto555 και @spideman3 Καθώς εκεί που βρισκόμουν δεν είχα wifi , φλάσαρα την 7.3.23 πάνω από την 7,3,6 με επιτυχία. Συνεπώς δεν έκανα factory reset κι επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από το mi cloud. Κατά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της ρομ, ερωτήθηκα αν θέλω να εγκαταστήσω το twrp 3.1.0 (αν δεν το είχα ήδη) και αν ήθελα να εγκαταστήσω το σχετικό εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας μ…

• @spideman3 & @geoanto555 Σας ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Ενημερώνω ότι σε εγκαταστάθηκε με επιτυχία σε hennessy. Είχα xtrv 7.3.16 dev rom και twrp 3.0.κατιπουδενθυμάμαι!

• Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. επειδή δεν έχω υπολογιστή διαθέσιμο για να περάσω το TWRP μέσω εντολών και κατέβασα το αρχείο .img απευθείας στο κινητό και βρίσκεται σε φάκελλο Downloads , πως το φλασάρω ακριβώς? (σε Redmi Note 3 (hennessy) ? Μπαίνω στο ήδη υπάρχον recovery , πατάω install , πάω στο φάκελλο Downloads και το βρίσκω και το τικάρω και μετά σέρνω την μπάρα δεξιά ? Επιπλέον .... χρειάζεται να κάνω κάποια συγκεκριμένα wipes πριν ή/και μετά την εγκατάσταση ? Οι ερωτήσεις μου ίσως ακούγονται…