Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 179.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Περάστηκε σε Redmi 3 Note (hennessy) την Παρασκευή 23/12 με factory reset και μετά την εγκατάσταση έγινε επαναφορά των πάντων από mi cloud. Πήρα το ρίσκο κι έφυγα ταξίδι μακρυά από υπολογιστές και ιντερνέτ με την νέα rom και δικαιώθηκα. Μέσα σε αυτές τις 6 μέρες δεν μου παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα και δεν είχα force closures ή άλλο ατυχές συμβάν. Η μπαταρία δείχνει κατάτι καλύτερη από την προηγούμενη xtrv. Γενικά, θεωρώ ότι όλες οι 6.12.χ βγήκαν η μία…

• καλημέρα. Στο post 64 είχα γραψει τις εντυπώσεις μου για αυτήν την καταπληκτική rom. Υστερα απο μιάμιση μέρας χρήση, ήθελα να αναφέρω 1-2 πραγματάκια που δεν έχουν να κάνουν με την λειτουργία και την απόδοσή της. Μέσα από τον φάκελο Εργαλεία στην αρχική οθόνη, έχει εξαφανιστεί το εικονίδιο του σαρωτή και υπάρχει μόνο η λεζάντα του. Πατώντας στον κενό χώρο ανοίγει κανονικά ο σαρωτής. Επιπλέον στις Ρυθμίσεις ->Εφαρμογές Συστήματος λείπει κι εκει το εικονίδιο του Σαρωτή ενώ υπαρχει η λεζαντα του. Τ…

• Παράθεση από sideris20250: “Πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το play Store ενώ φορτώνει κανονικά δεν κάνει την εγκατάσταση υπάρχει και σε άλλον αυτό για κοιτάξτε το λίγο σας παρακαλώ Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν έχει σχεση με την rom. Σε ολες τις συσκευές με android συμβαινει κατά καιρους. Πηγαινε Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> scrollαρε προς τα κάτω και βρες το Google Play Store και πάτα το. Κατω δεξιά γραφει Απεγκατάσταση ενημ.. <-- πάτα το και επιβεβαίωσε αν στο ζη…

• καλησπέρα κι από μένα. Χθες βράδυ, σε Redmi 3 Note (hennessy), 'έφυγα' από την xtrv-beta1-stable 8.1.3 που είχε ανέβει στα μέσα της βδομάδας, με factory reset , wipes κι επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από το mi cloud. Η διαδικασία πήγε απροβλημάτιστα. Και σε αυτήν την rom , όπως και στις προηγούμενες xtrv, δεν μου έδινε την δυνατότητα να κάνω παράλειψη της σύνδεσης στο mi cloud και να συνεχίσω και να ολοκληρώσω την εγκατάσταση. Ο καιρός δουλεύει άψογα. Η Αναζήτηση το ίδιο. Το GPS κλειδώνει γρή…

• Ύστερα από ενός 24ωρου χρήσης σε redmi 3 note (hennessy) , ενώ τα Θεματα/ταπετσαρία ξεκινησαν να λειτουργούν κανονικά, η συζευξη τηλεχειριστηρίου εξακολουθεί και είναι εκτός λειτουργιάς. Gps κανει γρήγορο κλειδωμα και δεν το χανει (δοκιμασμενο σημερα σε ταξιδι). bluetooth καμπανα σε ασυρματα ακουστικά. Η διαχείριση της ram εξακολουθεί , μετα απο 2 restart, να είναι λιγότερο καλή σε συγκριση με τις εβδομαδιαίες xtrv. Σημα καμπάνα σε δυσκολα σημεια και 4G και με πολύ καλό ήχο ακρόασης. Μπαταρία με…

• Σε Redmi 3 Note (hennessy), έφυγα απο την Σαββατιάτικη xtrv 6.12.8 με factory reset + wipes. Η εγκατάσταση πήγε ομαλά. Και σε αυτήν την rom δεν είχε (σε μένα) την δυνατότητα παράβλεψης σύνδεσης με mi account. Ο καιρός δουλεύει καλά. Στα θέματα και στις ταπετσαρίες μου βγάζει Αδυναμία συνδεσης στο δίκτυο . Η διαχείριση της ram δείχνει προς το παρόν χειρότερη από όλες τις xtrv ( μπορεί μετά απο 1-2 επανεκκινήσεις ή 1-2 μέρες να στρώσει) αλλά αυτήν την στιγμη που γράφω μου δείχνει το λιγότερο 60% χ…

• Αυτή η stable έχει μέσα τα tweaks που κανει ο @gkalen στις εβδομαδιαίες xtrv? Ρωτάω διοτι σε εκείνες η διαχείριση της ram σε Redmi 3 Note (hennessy) ειναι απίστευτη και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ εφαρμογές του τύπου greenify. Σε κάθε περίπτωση εγώ θα την βάλω όταν σώσει και κατέβει και θα σας ενημερώσω αν όλα πηγαν καλά ή έχω τίποτα μπελάδες

• καλησπέρα. Ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να επιβεβαιώσω ότι στα Θεματα μου βγάζει κάτω χαμηλά ένα μικρό περιστρεφόμενο δακτυλίδι και δίπλα του γράφει Just a sec. Ύστερα από λίγο βγάζει στο κέντρο την οθόνης ένα εικονίδιο με ένα κουνέλι που βγαίνει μέσα από ένα καπέλο (!!!!) κι από κάτω γράφει 'Αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο'. Αυτό συμβαίνει είτε σε wifi , είτε σε 4G. To ίδιο συμβαίνει και στο διπλανό tab 'Ταπετσαρία" (εκεί βγάζει εικονίδιο ένα λουλούδι να βγαίνει από ένα καπέλο). ΑΥτά συμβαίνουν σ…

• καλημέρα κι απο μένα. Σε Redmi 3 Note (hennessy), περάστηκε χθες μεσάνυχτα ύστερα από factory reset κι επαναφορά ρυθμίσεων κλπ από αντίγραφο στο mi cloud. H διαχείριση της Ram φαίνεται να είναι ακόμα καλύτερη από την 6.12.1. Δουλεύει σε αυτήν την rom το facebook μέσω του πλοηγού. Η Αναζήτηση δεν δουλεύει και σε αυτήν την έκδοση παρόλο που εφάρμοσα τις πιό πάνω υποδείξεις για εκκαθάριση δεδομένων - έκανα κι επανεκκίνηση. Σε messenger, viber στέλνει κανονικά φωτογραφίες και βίντεο. Άνοιγμα με δακτ…

• Ψάχνοντας για λύση στο ίδιο πρόβλημα , μπήκα και διάβασα αυτό το νήμα κι εγκατέστησα το adway. Οι διαφημίσεις κατά το σερφάρισμα και το άνοιγμα εφαρμογών εξαφανίστηκε. Σας ευχαριστώ όλους για την συμβουλή σας

• και στο δικό μου redmi 3 note (hennessy) , crashάρει η εφαρμογή Αναζήτηση

• Σε Redmi 3 Note (hennessy) , επιβεβαιώνω απροβλημάτιστη εγκατάσταση μετά από factory reset κι επαναφορά εφαρμογών και ρυθμίσεων από το mi cloud. Ο συγχρονισμός με google αλλά και ο συγχρονισμός γενικώς δουλεύουν ρολόι. wifi, bluetooth δυνατότερα από ποτέ. gps δεν δοκίμασα ακόμα. Διαχείριση ram άριστη και σε αυτήν την έκδοση. Για μπαταρία θα το δείξει το μέλλον. Στο fb δεν μπαίνει μέσω του native πλοηγού όπως και τις προηγούμενες φορές σε μένα chefs ...? σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλα όσ…

• Βρήκε κανένα παιδί κανένα τρόπο να κανει log-in στο facebook μεσω του native πλοηγού της rom σε Redmi 3 Note (hennessy)? H ρημάδα η εφαρμογή από το playstore ρουφάει την μπαταρία . Μέσω του πλοηγού , βάζω τα στοιχεία και με ξαναστέλνει στην ιδια σελιδα να τα ξαναβάλω. Την rom την έχω βάλει με factory reset και wipes . όλες οι ιδέες και οι συμβουλές ευπρόσδεκτες εκτός απο το να βάλω άλλον browser. Ο δικός μας είναι μακράν ο ελαφρύτερος !!!

• Παράθεση από pechr: “ας τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα guys. Οι XTRV ειναι σε μορφη beta. Μετα ακολουθει το beta2. Μετα θα δοθουν οι κανονικες και τελικες τους μορφες. ” beta ξε-beta , προσωπικά μιλώντας , οι τελευταίες 2 rom απογείωσαν σε απόδοση το κινητό μου, Ανυπομονώ να δω πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει όταν βγει αργότερα η τελική με aroma installer. θεωρώ ότι όσοι βάζουν τις XTRV , το κάνουν μετά λόγου γνώσης ότι είναι δοκιμαστικές και ότι αναμενόμενο είναι να υπάρχουν μικροπροβλήματα,…

• Πέρασα την 6.11.24 μετά από factory reset, σε Redmi 3 Note (hennessy) χωρίς πρόβλημα. Επανέφερα τις ρυθμίσεις , επαφές, εικόνες κλπ από το mi cloud από αντίγραφο. Η διαχείριση της ram άψογη όπως και στην προηγούμενη XTRV. Στο messenger στέλνω κανονικά φωτογραφίες. Με τον πλοηγό της rom δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου στο facebook. Δεν μου δεχόταν με τίποτα να κάνω 'Παράλειψη' και να μην συνδεθώ στο mi account κατά την αρχικοποίηση της εγκατάστασης, πράγμα που με ζόρισε διότι δεν ήμουν κοντά σε wi-f…

• Παράθεση από apostolisni: “@instant_diver.. μηπως εχεις ενεργοποιησει το dont keep activities στα developer options? ” Η αλήθεια είναι πως το είχα ενεργοποιήσει. Δεν θεωρούσα ότι κάνει κακό να κλείνει τις διαδικασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο αφού έχω εγκαταλείψει μια εφαρμογή. Η λογική μου ήταν - και για αυτό χρησιμοποιούσα το Greenify μέχρι πριν λίγη ώρα - ότι δεν χρειαζεται να επιβαρύνεται η ram και η cpu όταν δεν έχω ανοιχτές εφαρμογές. Σε κάθε περίπτωση, και προς πληροφόρηση των υπολοίπων …

• Παράθεση από gkalen: “@instant_diver Οι XTRV όπως και οι THUNDER έχουν κερνελ με init.d Support και τρέχουν script για Ram , battery , Optimization , κ.λ.π. Το greenify δεν θα έπρεπε να το βαζετε , όλη τη δουλειά την κάνουν τα script , αυτό που μπορεί να κάνει το greenify σε μία τέτοια ρομ είναι μόνο conflict με τα script .. Καλύτερα να το χρησιμοποιείς με μία ρομ που δεν έχει αυτά που προανεφερα , όπως η GTV για παράδειγμα .. EDIT Και το πρόβλημα που είπες με launcher redraws , μάλλον οφείλεται…

• Παράθεση από Octaviastikos: “Το greenify δεν δουλεύει σωστά...φέρνει περισσότερα προβλήματα!!! Παράθεση από mdendrin: “Περάστηκε άνετα σε Kenzo αλλά σβήστηκαν τα δακτυλικά και μου παρουσίασε δυσκολίες στον να τρέξει το hibernation του Greenify. ” ” Προσωπικά , σε redmi3 note 2GB, δεν αντιμετώπισα ποτέ και κανένα πρόβλημα με το Greenify στις GTV και τις Xtrv. Του δίνω τα δικαιώματα στο SuperSU οταν πρωτοξεκινάει και μετά πάω Ρυθμίσεις -> προσβασιμότητα και το ενεργοποιώ. Προφανώς τα ίδια κάνουμε …

• καλημέρα σε όλους/όλες δεν ξέρω αν είναι bug για να το αναφέρω αλλά είναι ενοχλητικό και το έχω εντοπίσει σε όλες τις GTV και τις XTVR που έχω βάλει το τελευταίο δίμηνο. Όταν μπαίνω ως προγραμματιστής για να ενεργοποιήσω 2-3 πράγματα όπως εντοπισμός σφαλμάτων USB, να επιτρέπονται οι ψευδείς τοποθεσίες και να μειώσω την κλιμακα κινησης animation, μετά όποτε βγαίνω από καθε εφαρμογή μου βγάζει ένα στρογγυλό δακτυλίδι αναμονής και γράφει 'Μισό λεπτό'. Απενεργοποιόντας αυτά τα χαρακτηριστικά , το δα…

• Σε Redmi 3 Note (hennessy) 2 GB, από το πρωί έως τώρα όλα πάνε πρίμα. Πήγα από την προηγούμενη xtvr σε αυτήν, με factory reset κι επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από αντίγραφο στο mi cloud. Παρατηρώ ακόμα καλύτερη διαχείριση στην ram, To messenger και viber στέλνουν κανονικά μικροβιντεο και εικόνες. Στο fb εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω login μεσώ του πλοηγού της rom. Αυτά προς το παρόν.... αν προκυψει κάτι, θα ενημερώσω σε αυτο το νήμα