Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Και κάτι τελευταίο όσον αφορά γενικά το usb...αυτό με το mtp πρέπει να το κάνω κάθε φορά ή υπάρχει επιλογή να το έχω default; Και για το otg σημαίνει ότι αν έχω έναν αντάπτορα από usb σε usb-c μπορώ να συνδέω το οποιοδήποτε stick απ' ευθείας στο κινητό χωρίς την παρουσία υπολογιστή; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά προέρχομαι από μακροχρόνια χρήση ios και τα πράγματα εδώ είναι αρκετά διαφορετικά.
-
Παρακολούθησα κάποια video στο youtube και το βρήκα. Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Προσπάθησα να κατεβάσω την google camera αλλά όταν πήγα να ανοίξω το apk αρχείο δεν λειτουργεί και με ρωτάει αν επιθυμώ να σταλεί αναφορά σφαλμάτων στο mi για ανάλυση. Δοκίμασα με πολλά apk και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
-
Καλημέρα σας. Παρακαλώ διορθώστε με αν δεν απευθύνομαι στη σωστή ενότητα, καθ' ότι είμαι νέος στο forum. Έχω στην κατοχή μου εδώ και 10 μέρες την πρώτη μου συσκευή xiaomi, το pocophone f1, το οποίο μετά από ενημέρωση βρίσκεται στην miui global 10.2 σταθερή. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν το συνδέω μέσω του εργοστασιακού καλωδίου usb στο laptop, ενώ το εμφανίζει κανονικά στις συνδεδεμένες συσκευές, δεν εμφανίζει καθόλου περιεχόμενο εντός. Το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος; Έστω και …