Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 206.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Εμενα δεν μου βγαζει αναβαθμιση "You already up to date" Note 4x
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Geowrc: “Το developer options κρασάρει και πάλι στα Ελληνικά, επίσης δεν υπάρχει η επιλογή για να αλλάξει το ρολόι όταν κάνεις swipe με δυο δάχτυλα (σαν θέμα, ο μικρός κύκλος στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης). Κατά τα άλλα όλα καλά σε Mido ” Την πέρασα με FR γιατί είχα stable πριν και μπαίνει κανονικά στο "Επιλογές για προγραμματιστές" δεν υπάρχει πρόβλημα. ” Και σε μένα μπαίνει αλλά όταν δώσεις δικαιώματα στις επιλογές για usb debugging, install via USB κτλ …
-
Το developer options κρασάρει και πάλι στα Ελληνικά, επίσης δεν υπάρχει η επιλογή για να αλλάξει το ρολόι όταν κάνεις swipe με δυο δάχτυλα (σαν θέμα, ο μικρός κύκλος στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης). Κατά τα άλλα όλα καλά σε Mido
-
Παράθεση από Bodai: “Οντως με Chrome υπάρχει θεμα, αλλά στον Firefox με CTRL κλικ πάνω στο link ?? ” Με Chrome δεν γινεται τιποτα.Mε Firefox κατεβαινει αν ανοιξω private window.Ευχαριστω...
-
Παράθεση από Bodai: “Με ποιόν browser? Προσπαθείς απο την συσκευή σου να κατεβάσεις την rom? ” Με chrome απο το PC. To link του (Androidfilehost mirror) ειναι ενταξει αλλα το λινκ του (SERVER) βγαζει ERROR 502 BAD GATEWAY. Tο ιδιο και με Firefox.
-
Παράθεση από Bodai: “Ποιό link? Ελεγξα μόλις και τα 2 της 1ης σελίδας και είναι οκ ” Το link που μου ηρθε στο VIP Mail.
-
Το link του Server XTRV-7.6.29 & ARΩMA ROM για το RedMi Note 4/4X (Mido) βγαζει ERROR 502 BAD GATEWAY.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Geowrc: “Καλημέρα σε όλους,χθες παρέλαβα το NOTE 4X και φυσικά αμέσως φλασαρα την Ελληνική Αρωμα, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι Κρασαρει το "επιλογές για προγραμματιστες" μπορώ να κάνω κάτι; ” Δοκίμασε να γυρίσεις την γλώσσα στα Αγγλικά και δες αν κρασάρει πάλι. ” Το γύρισα στα Αγγλικά και είναι εντάξει, ευχαριστώ και καλημέρα...
-
Antutu score από τα xiaomi
Geowrc - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαLong live
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδια συγνωμη για το ασχετο αλλα θα ρωτησω.Μπορει καποιος να μου πει ποιο NOTE 4 ειναι αυτο NOTE 4 για να το βαλω στο προφιλ και να ξερω ποια ROM να φλασαρω.Ευχαριστω εκ των προτερων και παλι Sorry!
-
Ολα ενταξει,ξεκολησε μετα απο 15 λεπτα,ευχαριστω.
-
Παιδια σε ΜΙ3 εχει κολλησει εδω και περιπου 10 λεπτα στο 60% τι να κανω?
-
Τα link της 7.1.12 για ΜΙ3 και RedMi 2 TD - wt86047 δεν δουλευουν .
-
Geowrc +1
-
Παράθεση από jpastos: “Στο mi4 υπάρχει πρόβλημα με τον λογαριασμό mi cloyd όταν πατάς επάνω δεν ανταποκρίνεται... το έχει εντοπίσει και κάποιος άλλος?? ” Ναι και το δικο μου ΜΙ3 τα ιδια!