Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 206.
-
Παράθεση από spideman3: “Ή rom στο Mi3 έχει θέμα. Αν πάτε στην επιφάνεια και πατήστε παρατεταμένα μία εφαρμογή δεν δίνει την επιλογή για απεγκατασταση της. ” Στο δικο μου δεν εχω προβλημα.Δε την ξαναπερνας?
-
Παράθεση από gatos814: “Σημερα παρατηρησα οτι δεν μπορω να μπω σε fastboot με την τελευταια 6.11.10 Συμβαινει σε μενα μονο η το εχει παρατηρησει και καποιος ” Το δικο μου μπανει.Δοκιμασε να ξανακατεβασεις την ΡΟΜ.
-
Παράθεση από spideman3: “Περασα την XTRVbeta1 6.11.10 στο Mi3. Υπάρχει θεμα οταν πατάμε το κουμπι Power δεν εχουμε το menu (επανεκκινηση, τερματισμος, bastboot) αλλα κατευθειαν κανει επανεκκινηση. Εκανα και wipe cache, dalvik ” Τα ιδια και στο δικο μου.
-
Antutu score από τα xiaomi
Geowrc - - Ο καφενές μας
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22452/ Εγω εσπασα τις 60.000
-
Λοιπον η beta XTRV μπηκε πανω απο την GTV χωρις factory reset.Αργησε λιγο στο TWRP (περιπου 25 λεπτα) αλλα μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα.
-
Για να κανουμε εγκατασταση την Beta πρεπει να κανουμε factory reset ή οχι;
-
Την εβαλα και εγω πριν λιγες ωρες σε ΜΙ3.Μεχρι τωρα ολα καλα. Ευχαριστουμε Gkalen
-
Μόλις πέρασα και εγώ την Ρομ για πρώτη φορά στο ΜΙ3 όλα καλά μέχρι στιγμής. Το μόνο που δεν έχω είναι οι επιλογές reboot to recovery και bootloader στο power menu.
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
Geowrc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΛοιπον η ρομ περασε με sideload αλλα εκανα update το adb απο εδω [TOOL] [WINDOWS] ADB, Fastboot and Drivers -⦠| Android Development and Hacking .Ευχαριστω και αλλη μια φορα .
-
Geowrc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Hit cancel at the password screen, then go into Wipe and then do a factory reset by swiping. Then go back into Wipe and press the 'Format data' button. You have to type 'Yes', and it will take a few seconds. After that everything should work normally. ” το εκανα και δουλεψε αλλα η ΡΟΜ δεν ειναι μεσα τι κανω τωρα?
-
Geowrc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαOK θα το δοκιμασω
-
Geowrc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι το 64 οταν μπει πρωτη φορα στο TWRP ζηταει κωδικο και internal storage (0MB)
-
Geowrc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν μπορω λεει ''Type yes to continue" αλλα δεν μπορω να γραψω.
-
Geowrc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔοκιμασα και παλι αλλατα ιδια στο twrp ζηταει κωδικο και internal storage (0 MB) ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
-
Geowrc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο TWRP μου ζητησε κωδικο και δεν εβλεπε καθολου την εσωτερικη μνημη και με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω την Ελληνικη ΡΟΜ.Τωρα φλασαρω ξανα fastboot κινεζικη.Ξερει κανεις γιατι ;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Τον κάτω σύνδεσμο china Official developer. ” Ευχαριστώ
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλημέρα, που θα βρω Official Developer ROM για να ξεκινήσω την διαδικασία ξεκλειδωματος; Ευχαριστώ