Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 206.
-
Καλημέρα σε όλους. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να το κρατάει ενεργό. Η μόνες εφαρμογές στην αυτόματη εκκίνηση είναι Viber και Skype
-
Βρήκα άλλο ένα BUG. Το ρολόι επάνω αριστερά κολλάει κάποιες φορές και δείχνει διαφορετική ώρα
-
Παιδιά με την τελευταία Ρομ αφού την κάνω εγκατάσταση (την έκανα δύο φορές) μετά εξαφανίζεται η Ρομ σαν αρχείο(δεν υπάρχει πουθενά στο χώρο αποθήκευσης).
-
Όλα καλά αλλά πάλι στο Antutu δεν μπορώ να δώσω δικαιώματα
-
Παιδιά χίλια συγνώμη που ξαναγράψω το ίδιο αλλά πραγματικά το χρειάζομαι γιατί είμαι 13-14 ώρες στη δουλειά Έχω ένα θέμα με τα δικαιώματα στο Antutu και στο Chrome δεν μπορώ να δώσω δικαιώματα ενώ όλα είναι πράσινο check. Πχ θέλω να κατεβάσω το calculator V8 και μου λέει το Chrome πρέπει να γίνει ανανέωση αδειών αλλά όλα είναι πράσινο. Το ίδιο και στο Antutu Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Geowrc: “calculator V8 ” Μήπως είναι εφαρμογή εκτός google play store και δεν σε αφήνει να την κατεβά…
-
Παιδιά χίλια συγνώμη που ξαναγράψω το ίδιο αλλά πραγματικά το χρειάζομαι γιατί είμαι 13-14 ώρες στη δουλειά Έχω ένα θέμα με τα δικαιώματα στο Antutu και στο Chrome δεν μπορώ να δώσω δικαιώματα ενώ όλα είναι πράσινο check. Πχ θέλω να κατεβάσω το calculator V8 και μου λέει το Chrome πρέπει να γίνει ανανέωση αδειών αλλά όλα είναι πράσινο. Το ίδιο και στο Antutu
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα με τα δικαιώματα στο Antutu και στο Chrome δεν μπορώ να δώσω δικαιώματα ενώ όλα είναι πράσινο check. Πχ θέλω να κατεβάσω το calculator V8 και μου λέει το Chrome πρέπει να γίνει ανανέωση αδειών αλλά όλα είναι πράσινο. Το ίδιο και στο Antutu.
-
Xiaomi Max 64GB 6.44 Inch FHD 3GB 64GB MIUI V8 Max 64GB 64bit Qualcomm Snapdragon 652 Octa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone Περιμενω stock
-
Παράθεση από stef08: “Παράθεση από Geowrc: “Παιδιά Καλημέρα. Με την τελευταία Ρομ στις Πρόσθετες Ρυθμίσεις με πετάει στην αρχική οθόνη στο MI3 είναι πρόβλημα της Ρομ. Υ.Γ. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά της τελευταίες 2 εβδομάδες είμαι 14 ώρες τη μέρα στη δουλειά και δεν μπόρεσα να διαβάσω. ” Κατέβασε το cloud print από το Google play αν δεν το έχεις,αν το έχεις ενεργοποιησε το Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Το έκανα και όλα καλά. Ευχαριστώ
-
Παιδιά Καλημέρα. Με την τελευταία Ρομ στις Πρόσθετες Ρυθμίσεις με πετάει στην αρχική οθόνη στο MI3 είναι πρόβλημα της Ρομ. Υ.Γ. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά της τελευταίες 2 εβδομάδες είμαι 14 ώρες τη μέρα στη δουλειά και δεν μπόρεσα να διαβάσω.
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Αντε με το καλο!
-
Antutu score από τα xiaomi
Geowrc - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαANDROID 6.0.1 MIUI 6.1.21
-
Δοκιμασε το "Handcent SMS" στελνω Ελληνικα μικρα ή Κεφαλαια 160 χαρακτηρες.
-
Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
Geowrc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαOk ευχαριστω!
-
Geowrc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από paok80: “Δοκιμάστε με flashify σε εμένα μόνο αυτό δούλεψε play.google.com/store/apps/det…m.cgollner.flashify&hl=el Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” To img το κατεβασες απο το Flashify ή πηρες το img απο τον οδηγο;
-
Geowrc - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από tjole71: “Μετα απο προσπαθεια εκγαταστασης και ενω ολα μου δειχνουν οτι πηγαν καλως,κανω επανεκινιση σε recovery mode και μου εχει αφησει τις miui. ” Το ιδιο και σε μενα.Δοκιμασα και σε αλλη usb ακομη και σε αλλο PC αλλα ο ιδιο,δειχνει οτι ολα πηγαν καλα αλλα το recovery δεν αλλαζει.
-
Σε Mi-3W μεσα απο CWM δεν κανει εγκατασταση μου βγαζει... This pakage is for cancro devices; this is a "aosp_cancro''. E:Error in data/media/0/Download/xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.10.15.zip (Status 7) Installation aborted.