Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 206.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από georgeth50: “Το έκανα αλλά μόλις πάει να το εμφανίσει, εξαφανίζεται κατευθείαν.” Πας "Ρυθμίσεις"-->"εφαρμογές", κάνεις "καθαρισμό δεδομένων" στην εφαρμογή "θέματα" και μετά επιστρέφεις στα "θέματα" και ...ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ (επειδή σε λίγα δευτερόλεπτα φεύγει απο την οθόνη) επιλέγεις "μείξη" (=customization). Αφού κάνεις ότι κάνεις με την ησυχία σου ότι θέλεις, πας "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θέματος" (στο "περισσότερα" κάτω-κάτω είναι αυτό) και κάνεις και ένα αν…
-
Xiaomi Mi 4c
ΜήνυμαNetwork and Wireless Connectivity4G FDD-LTE: Bands 3(1800MHz) / Bands 7(2600MHz) 3G WCDMA: 850 / 900 / 1900 / 2100MHz 2G GSM: 850 / 900 / 1800 / 1900MHz GPS:GLONASS,Positioning by BDS(BeiDou Navigation Satellite System) Bluetooth:Bluetooth 4.1,Bluetooth HID WiFi: 802.11 a/b/g/n, 802.11ac wave 2 include MU- MIMO, supports 2.4GHz and 5GHz bands Dual-band Wi-Fi 2.4/5GHz,Wi-Fi Display,Wi-Fi Direct OTG:Yes Απο το honorbuy.com/
-
Παράθεση από kexas: “Βρε παιδιά μήπως έχει βρει κανείς πως να βάζει βίντεο στης επαφές ? Στην miui 7 έχω mi4” Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Λέει ότι θα είναι διαθέσιμο τους επόμενους μήνες. Showtime Surprise others when you call with Showtime! Record a short video loop on your phone and exchange contact card with friends. We’ll be rolling this feature out in coming months so stay tuned.
-
Παράθεση από teoulas: “Παίδες γιατί στη γραμμή κατάστασης-οργάνωση διακοπτών κάθε φορά που πατάω κάτι όπως πχ GPS, φακό, δόνηση κλπ επιστρεφει. Ενώ στην προηγούμενη Ρομ παταγα όσα κουμπιά ήθελα και το επέστρεφα εγώ” Ρυθμισεις ->Γραμμη καταστασης->Κλεισιμο μετα το αγγιγμα OFF
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Αφού είναι η 5.7.9 γιατί στο zip γράφει 5.7.10” Ειχαν προβλημα με τη ROM (κατι με τον ηχο στο ξυπνητηρι) και μεχρι να το φτιαξουν πηγε 10. MIUI ROM 5.7.9 Full Changelog (Released) - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Xiaomi Α0101
Geowrc - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mpanikos: “Καλημέρα,ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει το MI-PAD Που μπορώ να βρω drivers για να εγκαταστήσω ωστέ να το βρεί και να μπορέσω να περάσω το update.zip στο παντ?” Δοκιμασε απο εδω Download Xiaomi USB Drivers
-
Xiaomi Α0101
Geowrc - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαVolume up +power για μα μπεις στο recovery!Μετονομασε τη Rom σε Update.zip(οχι Update.zip.zip) Κανε Factory Reset και μετα Install update zip Ξεχασα να σου πω οτι το αρχειο πρεπει να ειναι χυμα στο κινητο και οχι μεσα σε φακελο!
-
Παράθεση από geo221: “Παράθεση από Pallaros: “Φίλε μου κάνεις λάθος αυτό είναι τo google keyboard και δεν έχει καμία σχέση με το swiftkey. Σε ευχαριστούμε πάντως που προσπάθησες να βοηθήσεις, να είσαι καλά!” Εγώ νομίζω ότι είναι και το swiftkey που το αναβαθμίζει η Miui Rom, σε κάθε αναβάθμισή της. Αυτή η αναβάθμιση γίνεται τους τελευταίους μήνες (δηλ. συγκεκριμένα από τότε που άρχισε η δωρεάν χορήγηση του από την ίδια την swiftkey. Εφόσον έχετε πρόβλημα με το swiftkey μετά την αναβάθμιση της Mi…
-
Αφού μετά την νέα Ρομ εξαφανίστηκε. Το κατεβασα και σαν ".apk" αλλα και παλι δεν το κανει εγκατασταση!
-
Παράθεση από Pallaros: “μετά από την εγκατάσταση της νέας ρομ, το swiftkey εξαφανίστηκε .Πήγα να το εγκαταστήσω από τo google play και μου λέει ασύμβατη ενημέρωση.” Και σε μενα το ιδιο .. ασυμβατη ενημερωση!
-
Antutu score από τα xiaomi
Geowrc - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν και είχα ανοιχτό το WiFi
-
Τι εννοείς θα χρειαστεί ξανά φλασαρισμα ; Η έκδοση που έχεις είναι Stable, όταν βγει ξανά Stable την κατεβάζεις και τη φλασαρεις. Η ρομ μέχρι στιγμής πως σου φαίνεται, έχεις κάποιο πρόβλημα, ρωτάω γιατί περιμένω το τηλέφωνο τη Δευτέρα για ένα φίλο που δεν ασχολείται και πολύ και λέω να του περάσω τη Stable
-
Εαν απο Developer παω σε Stable μπορω μεσω του backup να επαναφερω εφαρμογες κτλ.
-
Καλημερα και συγνωμη για το Off Topic,Rom για Redmi 2 Pro 4G LTE Dual Sim 2GB 16GB ειναι αυτη που στα Downloads αναφερεται σαν [5.6.4] Xiaomi Redmi 2 TD-2GB ? και παλι συγνωμη
-
Δημήτρη και αυτό το δοκίμασα και μάλιστα κάνοντας όλα τα wipes από recovery αλλά και πάλι τα ίδια. Αφού να σκεφτείς ότι μετά από factory reset το κινητό ανοίγει και είναι μια ώρα μπροστά
-
Όχι δεν έβαλα καμία νέα εφαρμογή. Ότι και να έχω δοκιμάσει όταν ανοίγω το κινητό και μέχρι να βγει το μήνυμα "welcome to Vodafone" το κινητό είναι μια ώρα μπροστά
-
Η κατάσταση είναι τραγική,δεν ξέρω τι φταίει αλλά το να μην μπορώ ούτε χειροκίνητα να ρυθμίσω την ώρα είναι πάνω από μένα. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω... απελπισία (έχω δοκιμάσει όλα τα wipe και factory reset) και δε γίνεται τίποτα
-
Δοκιμασες αυτό με το κάϊρο που σου είπα;[/quote] Ναι το δοκίμασα αλλά τότε με πήγε μια ώρα πίσω. Δοκίμασα και χωρίς Sim αλλά και πάλι τα ίδια
-
Λοιπόν δοκίμασα τα πάντα με το ρολόι και το πρόβλημα παραμένει. Αν δεν έχω δεδομένα η wifi και κάνω επανεκκίνηση είναι πάντα μια ώρα μπροστά,μέχρι να μου βγάλει το μήνυμα welcome to Vodafone. Επίσης αν έχω ξυπνητήρι και κλείσω το κινητό ένα λεπτό πριν το κινητό ανοίγει όπως πρέπει αλλά με λάθος ώρα με αποτέλεσμα να μην χτυπάει