Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 206.

• Οι ρυθμίσεις μου είναι ακριβώς όπως την εικόνα που ανέβασες. Τώρα αν κλείσω δεδομένα και κάνω επανεκκίνηση πάει μία ώρα μπροστά

• Παίδες με τη νέα ρομ έχω θέμα με την ώρα ότι και να κάνω (ακόμη και χειροκίνητα) όταν κάνω επανεκκίνηση αν δεν είμαι συνδεδεμένος με WiFi η δεδομένα το κινητό πάει μια ώρα μπροστά. Παρακαλώ βοήθεια

• Παράθεση από TOLIS38: “ολα οκ με την μπαταρια τελικα . το μονο που παραμενει σπαστικο ειναι αυτο με τις ταπετσαριες ... αν λυθει και αυτο τοτε εγω θα ειμαι υπερευχαριστημενος με τις νεες ρομ.” Πηγαινε Ρυθμισεις->Προσθετες ρυθμισεις ->Οθονη ->Ταπετσαρια->Επιλογη Ταπετσαριας, Διαλεξε την Φωτογραφια που θελεις επανω σου λεει Μετακινηση ή/και αλλαγη κλιμακας πατα τις τρεις τελειες και Απενεργοποιηση κυλισης ταπετσαριας.

• battery calibration

Geowrc - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

1- play.google.com/store/apps/det…udios.batterydoctorrepair 2- play.google.com/store/apps/det…advancedbatterycalibrator

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Είναι έτοιμο το FIX για το Network Location για τις συσκευές Μi-3W & Mi-4 WCDMA. => mi3_mi4_location_fix_4.10.31.zip To κάνουμε Flash κανονικά όπως οι ROM και θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα με το Network Location. Τώρα θα μπορείτε να εκμεταλευτείτε τις λειτουργίες του χωρίς να είναι ενεργοποιημένο το GPS... Eίναι κοινό FIX και για τις 2 συσκευές (Mi-3W & Mi-4)” Πείτε μας εάν είναι όλα εντάξει.... ” Όλα καλά λειτουργεί άψογα

• Παράθεση από fanatic: “Λύθηκε το πρόβλημα με το location?” Σε μενα με τη ''μαμα'' εφαρμογη καιρου μονο με wifi μου βγαζει can't locate.

• Root σε Note 4G

Geowrc - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Αυτό ήταν;μάλλον πρέπει να τα κατάφερα” Αυτο ηταν τα καταφερες

• Βοήθεια με flashάρισμα ROM

Geowrc - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Dimiitris: “Όλα καλά. Απ΄ ότι το flashάρισμα δεν μπορεί να γίνει ούτε μ αυτόν τον τρόπο?” Εεεε και εμεις γιατι ειμαστε εδω.Λοιπον Αφου εχεις κατεβασει τη Ρομ και την εχεις μετονομασει σε update.zip θα την βαλεις στο κινητο αλλα ΟΧΙ μεσα σε φακελο,χυμα δηλαδη,μετα θα κρατησεις πατημενα ταυτοχρονα το Power και Volume Up και θα επιλεξεις install update zip, οταν τελειωσει κανεις Reboot και εισαι ετοιμος.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παίδες. Ελπίζω αύριο να είναι κανένας φίλος μέσα σε περίπτωση που χρειαστώ βοήθεια.” Που να παμε βρε,ολη μερα εδω ειμαστε beer ,μη φοβασε τιποτα οταν κανεις το πρωτο flash θα δεις οτι ειναι δουλεια 2-3 λεπτων και νομιζω ποιο ευκολα δεν γινετε.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Μονο αν ειναι να φλασαρεις μεσα απο το στοκ recovery αλλα απο τη στιγμη που εχεις το updater δεν χρειαζεται μετονομασια

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Σωστος, το zip δεν ειναι αναγκη να το βαλεις σε φακελο μπορεις να βαλεισ και "χυμα".

• Βοήθεια με flashάρισμα ROM

Geowrc - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Dimiitris: “Το δοκίμασα αυτό που λες αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μου έχει εμφανίσει την εικόνα του fastboot εδώ και κανένα πεντάλεπτο και δεν κάνει τίποτα από κει και πέρα” Κρατα πατημενο το Power για 10 δευτερα και θα ανοιξει.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Ωχ κάτσε γιατί μου βάζεις δύσκολα τώρα.Τι είναι το CWM και TWRP recovery;σόρυ αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά.” Φλασαρε την Ελληνικη Ρομ πρωτα και τα αλλα τα λεμε μετα,βημα βημα (γιαυτο ειναι εδω το φορουμ)

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Μάλλον αύριο θα κάνω το εγχείρημα. Αύριο θα κατεβάσω τη rom και μετά θα πάρω και backup. Πιστεύω να μην έχω κανένα πρόβλημα. Τις κινέζικες εφαρμογές θα μπορέσω να τις σβήσω;” Mε την Ελληνικη Ρομ δεν θα εχεις καμια Κινεζικη εφαρμογη και θα εισαι και Root.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Συγνώμη κιόλας αλλά το πλήκτρο με τις 3 τελείες που είναι; Το backup αποθηκεύεται κάπου συγκεκριμένα;” 1.Γραψε λαθος,3 παυλες ηθελα να πω. 2.Το backup αποθηκευεται στο Miui->backup->AllBackup.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Κοίτα να δεις τι μου βγάζει όταν μπαίνω στο updater.” Ωραια τωρα πατας το πληκτρο με τις τρεις τελειες και μετα το επιλεξτε πακετο εγκαταστασης βρησκεις την ΡΟΜ και κανεις αναβαθμηση (καλό ειναι να παρεις ενα Backup πρωτα)

• Παράθεση από fanatic: “Ακόμα να μπει στο ota updater! Αυτά προς απάντηση μερικών που λένε γιατί δεν βάζουμε την ελληνική ρομ. Η κινεζική εχει κανει ηδη ota update και χωρίς να κατεβαίνει όλη η Ρομ, αλλά τα απολύτως απαραίτητα όχι πανω απο 50-60mb τη φορά και πολυ λιγότερο μερικές φορες.” Η υπομονή είναι πικρό φυτό αλλά έχει γλυκό καρπό.

• νεα tool bar με την rom 4.10.15

Geowrc - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Παράθεση από zetaki: “εχω την αισθηση οτι με την νεa rom 4.10.15 οταν εκανα scroll down απο πανω προς τα κατω μου εβγαζε καποια tool bar αλλα κατι πατησα και δεν εμφανιζεται πλεον. ξερει κανεις πως να την επαναφερω. ηταν καποια μπαρα που μπορουσες να προσθαφαιρεσεις οτι ηθελες. ευχαριστω” Δοκιμασε μεσα απο το MiKey-> ρυθμισεις->toolbar

• Ενα και απο εμενα ονομα FB (Nikola Ratkovic)