Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 206.
-
Πολλα εικονιδια ειναι διαφορετικα,τηλ,chrome,youtube και αλλα,επισης τα widget για το ρολοι.Το default θεμα σε μενα δεν ειναι default αλλα κατι στα Ρωσικα
-
Κωδικος Ελλαδας +30 θεματακι...
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚατεβασε το Number Fixer απο το Play Store και βαλε το +30 σε ολες τις επαφες με 10 ψηφια.
-
xiaomi mi3
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαιδια εχει κανεις αλλος θεμα με τη Αυτοματη ζωνη ωρας(με V6),αν ενεργοποιησω το αυτοματη διαλεγει παντα GMT+2 ενω ειμαστε +3 και αν τη βαλω χειροκινητα οταν κανω επανεκινηση ειναι παλι στο GMT+2.
-
Κινεζικο theme
Geowrc - - Themes Store
ΜήνυμαΠαράθεση από fonic: “Μπηκα απο περιεργεια να αλλαξω ενα theme και το αλλαξα με ενα κινεζικο... σε μερικα σημεια ειναι μια χαρα ελληνικα σε αλλα ειναι κινεζικα.Το προβλημα ειναι οτι θελω να γυρισω στο default και δεν ξερω πως... το εχω ψαξει πολυ ωρα και δεν εχω βρει τιποτα. Αν καποιος ξερει πως γινεται να μου πει. Ευχαριστω Μι-3w GTV-4.9.12” Μπες στα Θεματα,μετα πατας επανω στον κυκλο με την ανθρωπινη φιγουρα πανω αριστερα και επιλεγεις Default.
-
αγορα κινητου
Geowrc - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαXiaomi MI3 64gb CPU:Qualcomm Snapdragon 800 Quad Core 2.3GHz GPU: Adreno 330 5.0 inch IPS 1920*1080 Τιμη 283.93euro στο merimobiles Εχεις κατι καλυτερο απο Ελλαδα;
-
αγορα κινητου
Geowrc - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από baggelis: “παιδεια καλησπερα .Θα ηθελα τη βοηθεια σας..ειμαι αναμεσα στο Μi3 και στο Redmi Note? Τι λετε?Προς τα που να παω????” Redmi Note 5,5' Ram 2gb Rom 8gb παιρνει καρτα μνημης ΜΙ3 5' 16 ή 64 gb Rom 2 gb Ram δεν παιρνει καρτα μνημης. Η τιμη ειναι θεμα καθαρα δικο σου,παντως το MI3 ειναι αλλου σε θεμα επιδοσεων.
-
Παράθεση από pasxalis: “wipe εκανα απλα θελω να εχω και τις δυο αν γινεται.Και την v5 και την v6.True dualboot.” Δεν το εχω δοκιμασει,δεν ξερω αν γινεται.
-
Παράθεση από dajannis: “Καλημέρα στην παρέα. Ακόμη δεν έχω βρει τις ρυθμίσεις του launcher και πως βάζω widget στην επιφάνεια εργασίας Στην v5 ήταν στο μενού αριστερά, τώρα πού είναι” Βαζουμε δυο δαχτυλα στις ακρες της οθονης και τα φερνουμε προς το κεντρο[/quote]
-
Το δευτερο system ειτε ειναι το 1 ή το 2 λειτουργει σαν back up της προηγουμενης Rom και αν δεν κανω λαθος οταν φλασαρεις απο τον updater κανει την αλλαγη μονο του. Για να διαλεξεις ποιο system θα ειναι ενεργο μεσα απο recovery ->advanced->active system:->και διαλεγεις ΠΡΟΣΟΧΗ ακομη και ετσι δεν μπορεις να γυρισεις απο V6 σε V5 χωρις Wipe.
-
Ναι η 4.9.5 ειναι V6.
-
Παράθεση από tora33: “η 4.8.22. , είναι η πρώτη beta v6” Η 4.8.22 δεν ειναι V6, ειναι η τελευταια V5
-
Παράθεση από pasxalis: “τελικα πως κανουμε downgrade στην v5 απο v6 mi3w;” απο recovery->wipe data/factory reset.(ελπιζω να εχεις παρει backup)
-
Για τα θεματα δες αυτο [TUTORIAL] HOW TO TRANSLATE LOCKSCREEN - Theme - MIUI Official Community Για τη μεταφραση της V6 το εχει πει ο admin ΥΠΟΜΟΝΗ, μεσα σε δυο εβδομαδες εχουν μεταφρασει περιπου το 60%(δεν ειναι και λιγο)
-
Παράθεση από sifnos1: “καλημερα!πως βγαζουμε ρε παιδια screenshot στην v6?δεν υπαρχει επιλογη απο την μπαρα πλεον..” Υπαρχει σκρολαρε προς τα επανω και θα δεις και αλλες επιλογες δεν τελειωνουν στο Φακο.
-
Παράθεση από spideman3: “Πολλές εφαρμογές δεν είναι εγκατεστημένες όπως gmail, maps google, google+, youtube, facebook.” Αυτο που κανω εγω ειναι,περνω ενα backup απο την εφαρμογη στο κινητο και ενα με το sms backup,μετα συνδεω το κινητο στο laptop και αντιγραφω τους φακελους στο σκληρο,αν κατι παει στραβα και χρειαστει να κανω πχ wipe user data ή full wipe (μια φορα χρειαστηκε) ξαναπερναω τους φακελους στο κινητο και κανω την επαναφορα.
-
Και αν πατησεις το See εχεις ελεγχο του κινητου με το ποντικι
-
reboot system now