Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 206.
-
Παράθεση από spideman3: “Έχω κάνει μια μακακία και έκανα διάφορα το κινητό δεν ανοίγει έμεινε στο σήμα (miui com) μαύρο σκοτάδι. Πάτησα volume+up τα μπέρδεψα και όλα είναι of τι κάνω για να το επαναφέρω?” 1.Μπορεις να μας πεις τι εκανες πριν γινει το κακο,πχ εκανες κατι μεσα απο το recovery; 2.Τωρα δεν μπαινει ουτε στο recovery;
-
mi3 flip case
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από georgeth50: “Την κατέβασα απο το play την εφαρμογή αλλά δεν μου άρεσε γιατί όταν κανεις καθαρισμό μνήμης πρεπει να την ξανατρεξεις.” Δοκιμασε να της δωσεις αδεια να ξεκιναει αυτοματα ξερεις,Ασφαλεια->Δικαιωματα->Αυτοματη Εναρξη
-
Παράθεση από Geowrc: “Βαζουμε δυο δαχτυλα στις ακρες της οθονης και φερνουμε προς το κεντρο,τωρα πιεζεις το μικρο κυκλο πανω απο την ωρα διαλεγεις το ''Επιλογη θεματος'' μετα πατας τον κυκλο με την ανθρωπινη φιγουρα επανω αριστερα και επιλεγεις το DexClock.” Δεν πας στα widgets πατάς το μικρό κύκλο πάνω από το ρολόι και μετά την φιγούρα με τον άνθρωπο
-
Παράθεση από spideman3: “Θα ξαναπροσπαθήσω. Τα δυο δάκτυλα στις άκρες προς το κέντρο? οι άκρες δεξιά - αριστερά?” Λιγο διαγωνια και γρηγορα,θελω να πω μην κρατας παρατεταμενα τα δακτυλα στην οθονη.
-
Προσπάθησα να κάνω ότι έγραψες χωρίς αποτέλεσμα (δεν έβγαζε το κύκλο) μόνο μετακίνηση στο κάδο σκουπιδιών. Μετά από 15 λεπτά προσπάθειας αγανάκτησα και αφού δεν εμφανιζόταν ο κύκλος το έστειλα άπατο. Ευχαριστώ. Έτσι πρέπει να είναι
-
Δεν δουλεύει στην αρχική όπως το παλιό μενού,μόνο μέσα στις εφαρμογές
-
Αν αλλάξεις τη γλώσσα στα αγγλικά το πλήκτρο λειτουργεί το ρυθμίζεις και μετά γυρνάς πάλι στα Ελληνικά
-
έτσι είναι , εμένα αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί άλλαξαν το παλιό μενού , το χρησιμοποιούσαμε και σε εφαρμογές για να δούμε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής ελπίζω με το "πλήκτρο" να μπορούμε να το κάνουμε να λειτουργεί και σαν μενού περιμένω την νέα με "αγωνία".... Αυτό με το πλήκτρο το έχω κάνει βέβαια με παρατεταμένο πάτημα αλλά λειτουργεί
-
Παράθεση από sifnos1: “ξερουμε αραγε περιπου πια αναβαθμιση και μετα θα μπορουμε να χαρουμε την 6 χωρις σοβαρα bugs??” Και τωρα μια χαρα τη χαιρομαι το μονο που δεν μου αρεσει ειναι που κανει φορτωση του launcher οταν κανω εκαθαρηση εφαρμογων αλλα πιστευω να φτιαξει γρηγορα.
-
Παράθεση από sifnos1: “παιδια εσεις που βαλατε την 6 τελικα γινετε βιντεοκληση ?? (οχι skype κλπ κανονικη απλη βιντεοκληση) διοτι περιμεναμε να βγει η v6 να λυση το θεμα αυτο η xiaomi..” ΟΧΙ εγω δεν εχω δει πουθενα επιλογη για βιντεοκληση,εδω που τα λεμε και κινητα που ειχαν δεν εκανα ποτε.
-
Παράθεση από tora33: “@Geowrc , κατάφερα και έβαλλα το Transfer , αν βολεύτηκες με την Shareit , ο.κ. υπάρχει στο mi market app.mi.com/getAppstoreApkUrl” Ευχαριστω,και εγω σημερα το πρωι εβαλα το transfer απο το market και ολα καλα,αλλα δεν ξερω γιατι δεν μπορουσε να κανει την εγκατασταση,οπως και να'χει τελος καλο ολα καλα.
-
Παράθεση από georgegamma: “Παράθεση από Geowrc: “Παράθεση από georgegamma: “Κατέβασα την 4.9.5 μέσω ΟΤΑ. Συνεχίζω σε flash, και μου βγάζει ένα παραθυράκι (Εγκατάσταση ZIP) με τις επιλογές: Πρώτα BackUp Wipe Data Wipe Cache (τσεκαρισμένο) Πατάω "Εγκατάσταση" και μου γράφει "Για την εγκατάσταση θα γίνει επανεκκίνηση στο Recovery. Μετά την εγκατάσταση το σύστημα θα επανεκκινήσει αυτόματα" Ξαναπατάω "Εγκατάσταση" κάνει reboot, βγάζει ένα εικονίδιο TWRP και μια μαύρη σελίδα με κάτι κείμενα (δεν προλα…
-
Παράθεση από georgegamma: “Κατέβασα την 4.9.5 μέσω ΟΤΑ. Συνεχίζω σε flash, και μου βγάζει ένα παραθυράκι (Εγκατάσταση ZIP) με τις επιλογές: Πρώτα BackUp Wipe Data Wipe Cache (τσεκαρισμένο) Πατάω "Εγκατάσταση" και μου γράφει "Για την εγκατάσταση θα γίνει επανεκκίνηση στο Recovery. Μετά την εγκατάσταση το σύστημα θα επανεκκινήσει αυτόματα" Ξαναπατάω "Εγκατάσταση" κάνει reboot, βγάζει ένα εικονίδιο TWRP και μια μαύρη σελίδα με κάτι κείμενα (δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράφει), ανοίγει κανονικά και…
-
1.http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/ 2.Δεν Ξερω 3.Εχω παρει 4 συσκευες μεχρι στιγμης απο xiaomishop (1 MI3 -2 Redmi Note και 1 Redmi 1s) ααα και 3 ζευγαρια Pistons.Απο xiaomishop τα κινητα ερχονται με multilang και ολα εχουν updater οποτε ειναι πολυ ευκολο να βαλεις απο πανω την Ελληνικη Rom. 4.Δες το λινκ απο πανω 5.Αν το παρεις απο xiaomishop δεν χρειαζεται να τους πεις τιποτα. Υ.Γ.ριξε μια ματια και εδω Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
Παράθεση από spideman3: “Πως διορθώνεται η ώρα?[/quote Βαζουμε δυο δαχτυλα στις ακρες της οθονης και φερνουμε προς το κεντρο,τωρα πιεζεις το μικρο κυκλο πανω απο την ωρα διαλεγεις το ''Επιλογη θεματος'' μετα πατας τον κυκλο με την ανθρωπινη φιγουρα επανω αριστερα και επιλεγεις το DexClock.”
-
Παράθεση από dajannis: “Για σας ειμαι νεος στο φορουμ εχω το mi 3w Με mui Version : MIUI-JXDCNAL.22.0Ποια ρομ εχω .? Ειναι η 5? Μπορω να βαλω την 6?” 1.Δωσε ενα Screenshot αν θες,Ρυθμισεις ->σχετικα με το τηλεφωνο 2.Εγω θα σε συμβουλευα να φλασαρεις πρωτα αυτη ->xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22.zip (WCDMA) (Full Rom)- και μετα τη V6.
-
Παράθεση από tora33: “αν την εγκαταστήσεις , θα την δεις στην επιφάνεια εργασίας , την τρέχεις αλλά δεν ανταποκρίνεται” Ευχαριστω για τη βοηθεια, η λυση για την ωρα εγκατεστησα το SHAREit της Lenovo απο το Play Store ειναι σχεδον το ιδιο με το transfer(αν οχι καλυτερο)και δουλευει τελεια.Εστειλα το πρωι μουσικη το πρωι σε ενα φιλο που εχει το ΝΟΤΕ (εγω SHAREit αυτος Transfer)