Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-288 από 288.
-
Ναι πολύ εύκολα το κάνει. Έχω και εγώ ζελατίνα αλλά δεν έχει πρόβλημα. Μήπως δεν τα επελεξες απο το app Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα το φορτισα για πρωτη φορά. Ηταν στον 7% και σχετικα γρήγορα έφτασε στο 99% . Εδώ κι ωρα όμως έχει κολλήσει στο 99% κ φορτιζει. Έτσι κανει? Edit: τελικά πήγε στο 100% . όση ωρα έκανε να παει στο 99% απο το 7% έκανε στο 100%. Τέλος καλό όλα καλά . Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από gthom: “Ναι. Αυτό εκανα αλλά δεν έκανε κάτι. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καμιά φορά δεν πιάνει από την πρώτη μέρα. Δες το σε 3-4 ημέρες. Επίσης για τα εικονίδια, στο mi band είναι συγκεκριμένα. Οι πληρωμένες εφαρμογές, απλώς συσχετίζουν όποια εφαρμογή θέλετε με κάποιο από αυτά που υπάρχουν ήδη μέσα.” Καλημέρα. Ναι όντως , σήμερα μέτρησε κανονικά κ όλα εντάξει. Ευχαριστώ . Να ρωτησω και κάτι ακόμη. Φορτιστή δεν έχει? Έχει μονο ενα καλ…
-
Ναι. Αυτό εκανα αλλά δεν έκανε κάτι. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρεπει να ενεργοποιήσεις κάτι? Δεν βλέπω τίποτε τέτοιο στην εφαρμογή mi fit εκτός στην κατάσταση που λέει χωρίς δεδομένα ύπνου . Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα. Τι είναι αυτό που λέει δεδομένα ύπνου και πως το κανεις? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το καλό να σου ερθει. Μου άρεσε πολύ. Εντάξει το δοκιμασία κι μπαίνει και απο τις 2 μεριές. Απλως απο κάτω μπαίνει πιο εύκολα για μένα. Όσο για το smartlock το εκανα κ δεν κλειδώνει το τηλέφωνο όσο είναι συνδεμένο με το band. Ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και απο μένα παιδιά. Σήμερα το παρέλαβα και εγώ και μου άρεσε πολύ. Ηδη πήγα για τρέξιμό με αυτό. Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Όταν το βάζεις στο λουράκι το βάζεις απο πάνω η απο κάτω η δεν έχει σημασία. Είδα στο youtube βιντεακια και το βάζουν άλλοι απο πανω κ άλλοι απο κάτω. Και ενα τελευταίο , αυτό το smart lock τι ακριβως κανει και αν δουλεύει σε oneplus one. Ευχαριστώ και καλώς σας βρηκα Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk