Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 288.
-
Παιδιά καλησπέρα Φοράω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V11.0.6.0.PFGCNXM_v11-9.zip και για να πάω στην xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_20.3.12_v11-10.zip Τι πρέπει να κάνω? Θέλει φορμάτ data και όλα τα άλλα?? Η μόνο wipe cache και dalvik?? Φοράω το twrp twrp_lavender_3.3.1_07-03-2020 Θα σπίτιέχω πρόβλημα με κρυπτογράφηση?? Σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη δουλειά που κάνετε Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα Αυτόματη Περιστροφή κλπ
gthom - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΕντάξει φίλε μου. Ναι με twrp το φλασαρα Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
gthom - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΕντάξει ευχαριστώ πολύ. Γιατί όμως μου έλεγε όταν πήγαινα να φλασαρω το persist από adb μου έλεγε οτι το partition is write protected?? Παίζει ρόλο η κρυπτογράφηση στο twrp?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
gthom - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΔιορθώθηκε ναι αμέσως μόλις φλασαρα το persist από twrp. Από ADB δεν το φλασαρε Ευχαριστώ πολύ Να σε ρωτήσω κάτι. Ότι και να προσπάθησα δεν μπορώ να βγάλω την κρυπτογράφηση από το twrp. Πάντα με ζητάει μοτίβο Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
gthom - - Mi-9 (Cepheus)
Μήνυμα@geoanto555 πάω να φλασαρω το persist και από global και από eu αλλά μου λέει ( failed remote partition is write protected ) Edit. Το φλασαρα μέσα από το twrp και έγινε αμέσως. Σας ευχαριστώ πολύ όλους Γιατί το γράφει αυτό?dc2fec2d3b47ff80e359c4e3d2e3fbec.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
gthom - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΘα το πάρω από αυτήν που φορούσε όταν το αγαρασα. Global rom φορούσε. Θα το δοκιμάσω κ θα επανέλθω. Μακάρι να διορθωθεί Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
gthom - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΕίναι θεμα persist δηλαδη?? Από ποια rom να το πάρω?? Ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
gthom - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΜακάρι. Αλλά απο ποια rom να το πάρω?? Στο δικό μου redmi note 7 που είχα πρόβλημα με το gps το πήρα από την eu stable rom και το πέρασα και έστρωσε. Εδώ όμως όταν πέρασα και την global και την eu δεν θα περνιοταν αυτόματα?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
gthom - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά και καλές γιορτες. Περάσαμε στο κινητό της κόρης μου πριν καμιά 20 μέρες την δικιά μας σταθερή και από τότε χάλασε η αυτόματη περιστροφή και άλλα δύο. Γυρίσαμε πίσω σε global stable και πάλι τα ίδια. Περάσαμε eu stable πάλι τα ίδια. Ξαναπερασαμε την τελευταία δικιά μας σταθερή πάλι τα ίδια. Σήμερα περάσαμε την 9.12.27 και δυστυχώς πάλι τα ίδια. Δεν δουλευουν με τίποτε αυτά τα τρία. Σταμάτησε ξαφνικά μετα από πέρασμα rom Καμία βοήθεια... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων8897751007bb6…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ φίλε @baxalo . Επιτέλους δούλεψε. Χίλια ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “Χωρις αποκρυψη του Manager δε παιζει στην πειραιως το δακτυλικο.-” Και πως γίνεται αυτό?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤο έκανα κ επανεκκίνηση και ενεργοποίησα το δακτυλικό. Δουλεύει την πρώτη φορά κ μετά πάλι θέλει pin. Μάλλον δεν θέλει. 5e166b8718371ef6674625aa05fa275a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “magisk/magisk hide και επιλέγεις την εφαρμογή δεν χρειάζεται απόκρυψη του magisk manager” Μπα δεν γίνεται. Πάλι κωδικό με ζητάει... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “τιποτα. τα ιδια.. στην εκκινηση το κανω ενεργοποιηση αλλα μετα δε βγαζει την επιλογη στο login για χρηση αυτου. και στις ρυθμισεις το ενεργοποιω παλι αλλα απενεργοποιειται.. τες πα.. θα φτιαξει καποια στιγμη μονο του. σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια.. edit: βρεθηκε ο υπαιτιος, ονοματι magisk. εκανα αποκρυψη την εφαρμογη της πειραιως απο το magisk καθως και αποκρυψη του manager απο το συστημα και λειτουργησε το αποτυπωμα τελικα. Ελπιζω αυτο να μην επηρεασει κατι αλλο στη…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαOk θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ Μόλις τελείωσε. Έκανε αντίγραφο. Αλλά αν αφαιρεθεί το 2.29 από το 3.17 μένει πάλι το παλιό Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 44217501a2c6c2236d03f935111f1232.jpg1c826647cde97c43c53f3eb1f71b6c7c.jpg
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜόλις πήγα φίλε μου . Μόνο το δικό μου λέει. Τι να πω . Πολύ παράξενο Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον σου.f870d94c6c6c7579f6f89781e14428e4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠήγα φίλε μου εκεί πολλές φορές αλλά δεν έχει επιλογή διαγραφής. Έβαλα την κόρη μου και μπήκε στο δικό της mi9 και εκεί έχει επιλογή διαγραφής για το δικό της αντίγραφο Έκανε αποσύνδεση του δικού της λογαριασμού μπήκε με τα δικά μου στοιχεία κ δια μαγείας δεν έχει πια επιλογή διαγραφής. Τι να πωa5a57480f89f98ada3d663f545a321d8.jpgdf3d46873288fa308a62eb8ad68ffb1b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜπήκα φίλε μου εκεί και τα είχα σβήσει Είχε παλιές επαφές και μηνυματα. Αυτό είναι μετά που τα έσβησα όλα από τον κάδο. Δεν ξέρω είναι πολύ παράξενο. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜπήκα και από εκεί φίλε μου. Πάλι τα ιδια Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπερα. Μια ερώτηση εδώ γιατί δεν βρήκα κάπου αλλού να το γράψω. Δεν μπορώ να σβήσω από τον λογαριασμό μου στο miui το ( αντίγραφο ασφαλειας αρχικής οθόνης). Ειναι 0,88 mb και δεν βρήκα πουθενά επιλογή να το σβήσω. Τα μηνύματα, τις επαφές, και τα υπόλοιπα τα έσβησα κατευθείαν αλλά το αντίγραφο ασφαλειας αρχικής οθόνης δεν σβήνει με τιποτε. Καμια ιδέα?? Ευχαριστώ πολύ] Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 0861ecb2c880e62870f4451ee9fd45bc.jpg e1a1ace160fa33d235306c24…