Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 288.
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Vodafone (Internet)
gthom - - Vodafone (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΚαλησπέρα από Κιλκίς VDSL 50Mbps και πιάνει ταχύτητες 44 με 46 download και 4.5 με 4.9 upload Πολύ ευχαριστημένος Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα. Για το redmi note 7 η 10.3.2.0 stable είναι η νεώτερη η θα βγει καινούργια?? Βλέπω ότι ειναι από 02 Ιουνίου. Ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
gthom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαευχαριστω πολυ κατεβασα την 10.3.6.0 σε fastboot και μετα περασα την 10.3.9.0 με twrp σας ευχαριστω πολυ
-
Μήνυμαευχαριστω αλλα τα βγαζει ολα στα κινεζικα και εκει γινεται ο μεγαλος χαμος...... ευχαριστω πολυ παντος
-
ΜήνυμαΠαιδια καλησπέρα. Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο λινκ για κατευθείαν κατέβασμα της τελευταίας fastboot rom global v10.3 9.0. Είναι στα κινέζικα κ δεν τα καταλαβαίνω.. Ευχαριστώ πολυ κ καλό απόγευμα
-
Σε redmi note 7 όλα καλά!!! Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πάρα πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαιδια καλησπέρα Φοράω την τελευταία δικιά μας. Θέλω να γυρίσω πίσω κ να περάσω την 10.3.5 ΕΕΑ stable για το redmi note 7 . Διάβασα εδώ στους οδηγούς ότι γίνεται με το miflash tool Πάω να κατεβάσω τώρα την fastboot rom αλλά είναι όλα κινέζικα κ δεν ξέρω ποιο να πατήσω . Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο λινκ για κατευθείαν κατέβασμα της τελευταίας fastboot rom europe Ευχαριστώ πολυ
-
Παιδιά καλημέρα Αγόρασα πριν 1 μήνα περίπου μία microsd 128gb από το Alli. Ξαφνικά χθες μου λέει γυρνάει πίσω..... Δεν είχε φύγει καν από την Κίνα Επιστροφή ασφαλείας γράφει. Γιατι γίνεται αυτό? Έχει τύχει σε κανέναν σας. Ευχαριστώ6724a348077f103c5ab2f7ed4ece0f6e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi note 7 σφαίρα πάει. Μακάρι να έχει κ καλή μπαταρία Ευχαριστώ
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝαι . Με όλες. Έχω τρελαθεί να δοκιμάζω. Τώρα μόλις το δοκίμασα σε ένα oneplus και δουλεύει τέλεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠέρασα τις 3 τελευταίες rom και πάλι τα ίδια.... Έβαλα κ την μαμισια και πάλι τα ίδια. Τώρα γύρισα ξανά στην 9.6 27 Ευχαριστώ πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα Εδώ κ 2 μέρες προσπαθώ να βγάλω άκρη. Έχω ένα Bluetooth ( της φωτό) Το συνδέω στο rn7 και όταν έχω η κάνω κλήση με ακούνε μετά από 10 δευτερόλεπτα (ακριβως). Ενώ εγώ τους ακούω αμέσως. Μετά τα 10 δευτερόλεπτα όλα καλά. Με ακούνε δυνατα Το παράξενο τώρα...... Το συνδέω σε mi5s plus και με ακούνε αμέσως . Το συνδέω σε mi5s και με ακούνε αμεσως. Το συνδέω σε redmi 5 pro και με ακούνε αμέσως. Το συνδεω σε lenovo και πάλι με ακούνε αμέσως. Έχω κάνει μέχρι και format , και ξανά τα ίδι…
-
Καλησπέρα παιδιά Τελικά ανάμεσα στις 9.6.27. - 9.7 4. - 9.7.11 Καλύτερη μπαταρία με διάφορα ( για μένα με την δική μου χρήση) έχει η 9.6.27. Για να γυρίσω πίσω σε αυτήν γίνεται με απλό wipe cache, dalvik cache?? Ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi note 7 όλα καλά. Ευχαριστούμε!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα πολύ καλά σε redmi note 7. Μακάρι να έχει κ την αυτονομία της προηγούμενης. Ευχαριστώ παιδιά για την υπέροχη δουλειά σας Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα. Συγχαρητήρια για την Ρομ. Την έβαλα για πρώτη φορά στο redmi note 7 ( είχα εως τώρα την eeu 10.3.4 Με την ακριβώς ίδια χρήση ανέβηκε χρήση οθόνης κατά μία κ κάτι ωρα. Από 9 ώρες πήγε 10 κ Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη δουλειά
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
gthom - - Recoveries
ΜήνυμαΕμένα με το που έκανα αναβάθμιση σε 27.6 και μπήκα στο twrp ήθελε πάλι κωδικό και δεν έβλεπε τον εσωτερικό χώρο. Δεν μπορούσα ούτε το magisk να περάσω με τιποτε. Πέρασα του xda το lavender_twrp-3.3.1-0.img και δούλεψε Πώς καταλαβαίνουμε αν κάνει decrypt η παίρνει backup κλπ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk