Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 288.

• RE:

gthom - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από glitho: “Ερώτηση προς αυτούς που τους έγινε η αναβάθμιση σε 10.3.4.0. Σας έγινε reset? Χρειάστηκε να ξανά εγκαταστήστε εφαρμογές , επαφές κτλ;” Όχι όπως ήταν . Δεν έγινε reset δεν έχασε τίποτε Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gthom - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Από την ημέρα που πήρα την συσκευή στα χέρια μου ναι..” Αυτό είναι φίλε μου? twrp_lavender_3.3.1_25-06-19_red_ss_busybox_internal Μέσω twrp περνιέται! Η με fastboot? Ευχαριστώ για την άριστη δουλειά που κάνεις Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 7

Μήνυμα

Παιδια καλημερα κ καλη Κυριακή. Δυο ερωτήσεις Χθες πήγα σε μια εκδήλωση κ τράβηξα βίντεο τον ομιλητή. Ήταν μια ώρα κ ένα τέταρτο. Στην μια ώρα ακριβώς σταμάτησε να τραβάει κ το άνοιξα ξανα Στο τέλος μου το έκοψε μόνο του σε 3 κομμάτια των 20 περίπου λεπτών το πρώτο της μια ώρας κ έχω κ το δεύτερο κανένα 15λεπτο α. Μπορώ να τα ενώσω??. β. Ο ήχος (παρόλο που μιλούσε σε μικροφωνο και ήμουν κ στη πρώτη θέση )ΔΕΝ είναι καθόλου δυνατός. Μπορώ να τον δυναμώσω λίγο?? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi…

• Redmi Note 7

Μήνυμα

Ναι φίλε μου Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά Μια ερώτηση Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μετά όταν ανοίγει α. Κολλάει ο μετρητής της μπαταρίας κ μέχρι να το φορτίσω 100% δείχνει τα ίδια ποσοστά β. Ενώ έχω βάλει κάποιες εφαρμογές στο αυτοματη έναρξη ξαναγυρνάει στο κλειστό το κουμπί. Φοράω την παρακάτω ρομ Και ένα τελευταίο Η ρομ που φοραω με την ρομ του forum μας έχει διάφορες? Σε σχέση μπαταρίας ποια είναι καλύτερη? Αν αποφασίσω να την περάσω ( έχω ξεκλείδωτο bootloader και περασμένο twrp) θα σβηστούν όλα τα αρχεία μου από…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από glitho: “Δεν έχω περάσει twrp κ δεν έχω κάνει unlock τον bootloader.” Κατάλαβα.. Έχει μια άλλη διαδικασία που την βάζεις μέσα σε φάκελλο και πας μέσω update αν θυμάμαι αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου. Ας σε πει κάποιος που το εχει κανει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από glitho: “Ωραία κ την περνάω απλά τρέχοντας το αρχείο;” Μέσω twrp από wipe/advacned wipe κάνεις ΜΟΝΟ τα wipe cache και dalvik cache Μετά πίσω install και κάνεις install την ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από glitho: “Εγω πάλι που έχω την 10.3.2 κ όλοι έχετε 10.3.3 πως γίνεται αυτό; Δεν μου ήρθε ενημέρωση.” Γιατί δεν την κατεβάζεις κ να την περάσεις εσύ. MIUI ROM Downloads Και εγώ έτσι έκανα. Μου ερχόταν ενημέρωση αλλά δεν έκανε την εγκατάσταση με τίποτε. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα Τι διαφορά έχουν η V10.3.5.0.PFGMIXM με την V10.3.3.0.PFGEUXM ?? Εγώ φοράω την 2η Αν αποφασίσω να βάλω την 1η μπαίνει εύκολα η πρέπει να κάνω full wipe?? Ευχαριστω πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα. Εδω και κάποιες μέρες κολλάει ο μετρητής στην μπαταρία. Δηλαδή πχ κολλάει στο 3 ώρες κ 35 λεπτά στο 60% και έως να το ξαναβάλω για φόρτιση και φτάσει στο 100% δείχνει συνεχεια 3 ώρες κ 35 λεπτά. Από το πρωί και ενώ το δουλεύω συνέχεια έχει ΠΑΛΙ κολλήσει Φοράω την stable της φωτό Ευχαριστώ πολυe0f4e691b31dd9bef494e738539a8df6.jpg5e870f5ea8681ad27d2eaf900521bdd8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ. Όταν λες για άλλο κινητό τι εννοείς? Aυτην φοραω τώρα αλλά την 10.3.2.0 Το redmi note 7 έχω ΟΧΙ όμως το PRO. Δες τι μου βγαζει όταν πάω να την περασω. Και δες ποια φοραω τωρα Και πάλι ευχαριστώ κ καλή συνεχεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 584a5bd31c6b1cf9195f6829fea5328e.jpg79828b79e75bca2d9a07d358937c09e1.jpg

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ Ολόκληρη την rom κατεβάζω από τον updater αλλά όταν πάω στο twrp να την εγκαταστησω μου λέει καταστραμμένο zip. Την ξανακατεβασα πάλι κ πάλι τα ίδια μου λέει Εκεί το λινκ που μου εδωσες δεν έχει την 10.3.3.0 Να βάλω την 10.3.5.0??? Η μία είναι ΕΕΑ και η άλλη global? Έχει διαφορα?? Και πάλι χίλια ευχαριστώ 942f8e1e557a1ef154d47a18023131c7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ναι όλα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παιδιά καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο Φοράω την V10.3.2.0.PFGEUXM κι χθες μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση στην V10.3.3.0. PFGEUXM. Την κατέβασα, ήταν 184 mg η αναβάθμιση αλλά με πάει στο twrp και εκει δεν την περνάει. Κάνω επανεκκίνηση κ μου βγάζει να την κατεβάσω πλήρης 1.7 gb. Την κατεβαζω και όταν με πάει στο twrp και πάω να κάνω την εγκατάσταση μου λέει κατεστραμμένο zip. ( Την κατέβασα 3 φορές ανά διαστήματα μήπως κ κατεβαίνει μισή αλλά πάλι τα ιδια) 1ον. Υπάρχει από κάπου αλλού να την κατε…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παιδια καλημερα να σας ρωτησω κατι?? στο κινητο παροτι το εκανα root με magisk και ενω ολα δουλευουν τελεια οταν παω με τον solid explorer να μπω στον ριζικο καταλογο δεν με αφηνει και με βγαζει αυτα..... το κατεβασα το busybox αλλα παλι τα ιδια. ολες οι αλλες εφαρμογες που χρειαζονται root (titanium, greenify, smart booster κλπ)δουλευουν πολυ καλα. ευχαριστω πολυ

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

@geoanto555 σε ευχαριστω πολυ τα εκανα ολα αλλα παλι οταν μπαινω twrp λεει οτι θελει κωδικο... επισης εριξα μεσα το magisk και οταν μπηκα στο twrp δεν το εβλεπε για να το εγκαταστησω . τελος παντων και παλι σε ευχαριστω πολυ ααααα και ενα τελευταιο εβαλα τον solid και οταν παω να δω τον ριζικο καταλγο με γραφει αυτο.. ξερεις κατι?? ενω το titanium δουλευει μια χαρα πχ

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

οταν λες format εννοεις εκει που θα πατησω yes??? δεν θα τα σβησει παλι ολα?? και το magisk και τα την rom?? ε

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

ευχαριστω φιλε μου @geoanto555 το περασα το twrp και μετα περασα και το magisk Oταν παω να μπω στο twrp με ζηταει κωδικο δες τις φωτο η 1η ειναι απο το φλασαρισμα του magisk η 2η ειναι απο το κελιδωμα που ζηταει

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

δηλαδη να ξανακανω ολα απο την αρχη?? ξανα να περασω το twrp?? οταν θα μπω εκει να ΚΑΝΩ format data ξανα?? απο εκει θα περασω to magisk μετα θα ξαναχαθει το twrp??

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

@geoanto555 φιλε μου περασε κανονικα. μπηκα στο twrp και εκει εκανα format data (yes) εκανα επανεκκινηση και το τηλεφωνο ανοιξε κ ρυθμιστηκε κανονικα. παω τωρα να περασω το magisk κανω επανεκκινηση σε twrp και βγαινει ΠΑΛΙ το official recovery Tι να κανω γμτ......