Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 288.

• Καλημέρα Πότε θα δωθουν οι υπόλοιπες?? Mi5s plus Ευχαριστώ για την υπέροχη δουλειά που κάνετε

• RE:

gthom - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από xnikos: “τότε μπορεί να είναι θέμα κρυπτογράφησης του data partition... αν είσαι σε developer και θέλεις να γυρίσεις σε stable, θέλει factory reset από TWRP edit: ναι δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων και reboot ” Αυτό φοβάμαι και εγώ. @gthom, όταν πήγες για πρώτη φορά από επίσημη ROM σε κάποια XTRV είχες κάνει format data ? Αν όχι, τότε το /data partition έχει ακόμα την κρυπτογράφηση της επίσημης ROM πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει διάφορα περίεργα φαιν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από gthom: “Τα ονόματα των αρχείων είναι όπως ήταν, δεν άλλαξε τίποτε.Το συνδέω κ στο δικό μου windows 7 και στις κόρης μου windows 10. Το στικάκι OTG το βλέπει κανονικά. Ότι έχει μέσα το στικάκι το διαβάζει. ” εκκαθάριση δεδομένων στο "χώρος αποθήκευσης μέσων" ?” Όχι αυτό δεν το δοκίμασα. Αν δεν πιάσει και με εκκαθάριση θα πρέπει να γυρίσω στην παλιά που ημουν xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip. Το θέμα είναι ότι το δοκίμασα πριν από 2 μέρες…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από gthom: “Παράθεση από xnikos: “δηλαδή στο τηλέφωνο, με την "διαχείρηση αρχείων" βλέπεις και τα παλιά αρχεία να υποθέσω?και αν ναι, είναι στον ίδιο φάκελλο πχ παλιά και καινούργια,και σε σύνδεση usb με το PC βλέπεις μόνο τα καινούργια??? ” Ακριβώς έτσι . Δεν είναι κουφό?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οι ονομασίες των αρχείων είναι normal όπως πριν? σε τι λειτουργικό συνδέεις το τηλέφωνο με το usb? στικάκι OTG τα βλέπει όλα?” Τα ονόματ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από gthom: “Καλησπέρα παιδιά. Οπως είχα πει και προχθές και με την προηγούμενη rom 8.10.25 αλλά και με αυτήν γίνεται ένα πολύ παράξενο πράγμα. Συνδέω το κινητό στο pc και βλέπει μόνο τα αρχεία που περάστηκαν μετά την εγκατάσταση των παραπάνω rom. Δηλαδή αν προϋπήρχαν πχ μέσα στο κινητό 500 τραγούδια η 500 φωτογραφίες πριν περάσω την rom και άλλα 10 τραγούδια και 10 φωτογραφίες που πέρασα μετά την εγκατάσταση της rom όταν συνδέσω το κινητό με το pc θα δείξει ότι έχω…

• Καλησπέρα παιδιά. Οπως είχα πει και προχθές και με την προηγούμενη rom 8.10.25 αλλά και με αυτήν γίνεται ένα πολύ παράξενο πράγμα. Συνδέω το κινητό στο pc και βλέπει μόνο τα αρχεία που περάστηκαν μετά την εγκατάσταση των παραπάνω rom. Δηλαδή αν προϋπήρχαν πχ μέσα στο κινητό 500 τραγούδια η 500 φωτογραφίες πριν περάσω την rom και άλλα 10 τραγούδια και 10 φωτογραφίες που πέρασα μετά την εγκατάσταση της rom όταν συνδέσω το κινητό με το pc θα δείξει ότι έχω μέσα ΜΟΝΟ 10 τραγούδια και 10 φωτογραφίες.…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikosp: “Θα τις βρει σιγά σιγά τις φωτογραφίες υπομονή” Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες. Όλα τα αρχεία που έχω μέσα κ προϋπήρχαν πριν περάσω την συγκεκριμένη Ρομ δεν τα βλέπει. Όπως , μουσική, αρχεία word, pdf , titanium backup , και άλλα πολλά αρχεία από την δουλειά μου. ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑ από τις 31.10 και μετά. Τέλος πάντων.... Πώς μπορώ να γυρίσω πίσω στην stable?? Τι πρέπει να προσέξω στο twrp για να μη χάσω τα αρχεία μου, αφού δεν μπορώ να τα πάρω αντιγραφή στο pc Ευχαριστώ π…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από gthom: “ευχαριστω ” Δες στις επιλογές για προγραμματιστές εάν υπάρχει επιλογή για σύνδεση ΜΤΡ (μεταφορά αρχείων) ” Να ρωτήσω κάτι ακόμη.. Το έκανα τελικά κ το βλέπει το pc Αλλά το ΠΑΡΑΞΕΝΟ είναι ότι δεν βλέπει ΟΛΑ τα αρχεία που έχω μέσα. πχ έχω 180 φωτογραφίες και βλέπει μόνο 17 . ΒΑΣΙΚΑ βλέπει ότι περαστικε μετά την εγκατάσταση της rom... Πριν είχα την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip Την πέρασα με fr Μια βοήθεια παρακαλώ Στάλθηκε α…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από gthom: “ευχαριστω ” Δες στις επιλογές για προγραμματιστές εάν υπάρχει επιλογή για σύνδεση ΜΤΡ (μεταφορά αρχείων)” Δεν έχει μέσα μεταφορά MTP. Έχει αυτό όμως . Είναι αυτό η όχι?? Ευχαριστώ9a00c027f84a587facc444fbfc663f0f.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παιδια καλησπερα την περασα σε mi5s plus και ολα καλα εκτος απο οταν συνδεω στο pc δεν με βγαζει επιλογη οπως πριν να διαλεξω αν θελω φορτιση η να μεταφερω αρχεια, με αποτελεσμα να μη μπορω να προσθεσω αρχεια η να παρω απο μεσα. επισης το ιδιο γινεται οταν συνδεσω και otg usb ευχαριστω

• Παιδιά καλησπέρα Φοράω την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip. Στο ασφάλεια/εκκαθάριση έχει την επιλογή να τσεκαρεις στο πακέτο όλα μαζί και όχι ένα ένα. Στην xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V10_arΩma_8.10.11.zip και σε όλες τις προηγούμενες δεν έχει αυτή την επιλογή κ πρέπει να τσεκαρεις ένα ένα για να μη σβηστούν. Υπάρχει κάποια ρύθμιση? η βγήκε το κουτάκι από την ρυθμιση?? Ευχαριστώ27a20de7238c78346fbf84796ea04f97.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapata…

• Παιδια καλησπέρα. Περάστηκε σε mi5s plus αλλά ολα τέλεια εκτός από την μπαταρία.... Ενώ με την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip η μπαταρία έπεφτε 10% κάθε μία ώρα Με τις 2 τελευταίες αλλά κ την 8.8.30 πέφτει 20% κάθε μία ώρα. Φυσικά ακριβώς με την ιδία χρήση σε όλες και τα ίδια προγράμματα περασμένα. Ευχαριστώ

• Καλημερα παιδια @akisjes απο που την κατεβασες?? και ενα ακομη, οταν λες "διπλες εφαρμογες τι εννοεις?" ευχαριστω

• Παιδιά καλησπέρα Μια ερώτηση Τι διαφορά εχουν οι παρακάτω rom?? α. miui_MI5SPlusGlobal_V9.6.2.0.NBGMIFD β.xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip Η που μπορώ να τις βρω.. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημερα παιδια Δοκιμασα να την περασω την v9.5.2.0 ξανα 4 φορες με διαφορετικα twrp αλλα και με αγγλικη κ με ελληνικη γλωσσα Και τις 4 φορες σταματουσε στο 45,35% - 47,13% - 44,78 % και 49,52. Ουτε στο τελος ζηταει να κανει καθαρισμο cache ουτε να κανει επανεκκινηση, κλεινει μονη της Στην προτελευταια φορα μονο εδειξε ( κατασταση εγκαταστασης 0) αλλα οταν εκανε επανεκκινηση δεν ανοιγε γιατι δεν ειχε περαστει η ρομ.... Το παραξενο ειναι οτι πιο παλια περνουσε και εφτανε στο 100% , ζητουσε να καν…

• Δηλαδή να επιχειρήσω να την ξαναπερασω? Η να περάσω την original?? Γιατί παλαιότερα που την είχα ξαναπεράσει έφτανε στο 100%?? Λες να φταίει το twrp? Είχα το 3.1.0-1 και εδώ και κάτι μέρες πέρασα το 3.2.2-0 Θέλω καλή μπαταρία κ σταθερότητα .. λόγω ότι θα φύγω εξωτερικό Ευχαριστώ πολυ για όλα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα. Γιατί όταν πάω να περάσω την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip σταματάει η εγκατάσταση στο 47%. Μετά ανοίγει κ όλα φαίνονται εντάξει.. Επίσης όταν πάω να περάσω την miui_MI5SPlusGlobal_V9.6.2.0.NBGMIFD_9e4ddb48f4_7.0.zip χάνει το TWRP και γυρνάει στο μαμισιο και επίσης χάνει το root Μια βοήθεια γιατί θα φύγω εξωτερικό κ θέλω μια να σταθερή κ να κρατάει η μπαταρία. . Πιο πριν που ξαναεβαλα την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip είχε…

• Καλημέρα παιδιά Περνάω την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip και ο μετρητής σταματάει στο 47.13% . Μετά κάνει επανεκκίνηση μόνο του και ανοίγει . Κάνω ρυθμίσεις κ όλα δείχνουν να δουλεύουν καλά εκτός ότι δεν μαφηνει να βάλω ήχο κλήσης ( ενώ άλλη φορά που την πέρασα άφηνε) αλλά ούτε και μαφηνει να αντιγράψω μέσα στο φάκελο system/media/audio/ringtones Την είχα περάσει κ στο παρελθόν πολλές φορές και όλα καλά πήγαιναν ( έφτανε στο 100%) Ευχαριστώ ΥΓ. Έχει καλύτερη μπαταρία …

• Καλημερα παιδιά. Ήχο κλήσης μπορείς να βάλεις πλέον ή όχι ακόμη??