Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 288.
-
Ωραία θα τον περάσω τον twrp. Μετα?? Θα κάνω format και θα περάσω ποια?? Τωρα έχω για 100η φορά την crdroid γιατί πάω να περάσω αλλη ( miui) δεν περνάει κ αναγκάστηκα γυριζω παλι σε αυτήν για να ανοιξει το τηλέφωνο Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι ακριβώς θα κάνω μέσα απο το twrp?? Ευχαριστω Περναω τώρα το 3.2.2 twrp. Οκ πέρασε . Τώρα να κάνω αυτά?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 583e5ca94e0484acef4a744fa1ceb4a1.jpg
-
Φιλοι μου κάποια μ@!@κια πρέπει να έγινε... Πέρασα να δοκιμασω την crDroidAndroid-8.1-20180612-natrium-v4.4.zip, δεν μου άρεσε πολύ κ πήγα να γυρίσω πίσω στην xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_8.3.22.zip, αλλά με τίποτε δεν περνιέται.. Για να περάσω την crDroid αλλαξα τον twrp και έβαλα τον twrp-3.2.1-1-natrium.img . Όταν αλλαζω τον twrp και βαζω αυτον twrp_natrium_3.2.1-0_miui-hellas.img μου βγάζει αυτό με τα προβλήματα.... με τα κόκκινα γράμματα Όταν αλλαζω twrp και βάζω αυτον twrp-3.2.1…
-
Παιδιά καλημέρα κ καλη Κυριακή. Επειδή θα φύγω στο εξωτερικό για ένα 4μηνο κ θέλω μια σταθερή σε λειτουργία Ρομ , αυτή είναι η τελευταία που κυκλοφορεί?? Ποια να περάσω?? α. miui_MI5SPlusGlobal_8.7.12_8546d2c1fd_7.0 β.miui_MI5SPlusGlobal_V9.6.2.0.NBGMIFD_9e4ddb48f4_7.0.zip γ.xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V10_arΩma_8.7.12.zip δ.xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_8.3.22.zip Ευχαριστώ πολυ0c1ec51c6b9b82e55f174d6b1d38e524.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “getrom.php?r=315&m=yes&app=false” Σε ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλημέρα και καλή Κυριακή. Πέρασα χθες τελικά την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_8.3.15.zip. Έχω καποιες παρατήρησεις. α. Την πέρασα επιλέγοντας το magisk και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης αλλά κ μετά κατά το στήσιμο κολλούσε συνεχώς και μου έκανε πάνω από 10 επανεκκινήσεις. β. Κάνω Factory Reset και την ξαναπερναω από την αρχή χωρίς όμως να επιλέξω κάποιο root (ούτε magisk ούτε su). Περνιέται τέλεια και ρυθμίζεται τέλεια κ χωρίς ούτε ένα κόλλημα ούτε μια επανεκκίνηση. Λέω α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Οχι, χάνεις τις ρυθμίσεις βασικά. Κρατάς όμως backup για να είσαι σίγουρος...” Ευχαριστώ πολύ. Ξαναδοκιμάσω τώρα να την περάσω πάλι. Το backup που έχω από titanium να το επαναφερω μετά?? Έχω πάρει backup από twrp ΥΓ. Να σε ρωτήσω κάτι ακόμη? Όταν έκανα wipe έκανα και το system. Λες να έφταιγε αυτό που δεν πέρασε? Δηλαδή εκτός από cache-dalvik cache και data Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανα factory reset και όταν λέω ξαναγύρισα πίσω εννοώ ότι αφού δεν άνοιγε το τηλέφωνο έκανα restore το backup που πήρα με το twrp. Αν καταφέρω να την περάσω να μη επαναφέρω backup μέσω titanium backup?? Όταν λεει θα χαθούμε όλα από μέσα εννοεί και τα τραγούδια, φωτογραφίες και ταινίες που έχω μέσα?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα Φοράω την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_arΩma_Stable_V9.2.1.0.zip. και πήγα να περάσω την σημερινή xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_8.3.15.zip αλλά ενώ ξεκινάει κανονικά φτάνει στο 3% και με λέει next. Πατάω κάνει επανεκκίνηση αλλά μένει στο αρχικό σημα της rom ,και τίποτε άλλο. Πάω ξανά και πάλι τα ίδια.. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Την περνάω μέσω OTG φλασάκι, έχει σημασία?? Ευτυχώς που πήρα backup και πέρασα ξανά την προηγουμενη Χίλια ευχαριστώ31c4669a206944eb96da1ad2…
-
Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από gthom: “Παιδιά η μπαταρία της xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_arΩma_Stable_V9.2.1.0.zip είναι ΚΟΡΥΦΗ..!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια σε ολους bcacd88ea3fc4754ca05b1310d70408e.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν θα είναι για πολύ αν την αφήνεις να πέφτει τόσο χαμηλά. Σε λίγο καιρό θα θες καινούργια μπαταρία.” Ωχ αλήθεια... Δεν την ξαναφηνω τόσο χαμηλά. Όσο για το τι χρησιμοποιω, όλα ανοιχτα είναι. WiFi, δεδομένα, απο 3-4 ώρες συν κανένα πα…
-
Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα την νέα rom xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_8.3.1.zip , αλλά δεν δουλεύει με τίποτε το AdAway. Την ξαναπέρασα με full wipe αλλά πάλι τίποτε. Την κάνω απεγκατασταση και την ξαναβάζω την εφαρμογή αλλά πάλι τίποτε. Κολλάει κ δεν ανοίγει Ξέρει κανείς κάτι?? Ευχαριστώ πολύ Επίσης μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ να κατεβάσω την official να γυρίσω πίσω όπως το αγόρασα?? Με την διαφορά να είναι η τελευταία.. Παιδιά προσπάθησα να περάσω αυτήν miui_MI5SPlusGlobal_V9.2…