Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 140.
-
Έτσι γίνεται... :thumbup:+ wipe cache dalvik όταν τελειώσει MiUi8-6.0.1 Kenzo THUNDER
-
Παράθεση από shinig: “πρεπει να εχει θεμα το es file pro..εμενα ” /...και σε μενα το ιδιο κανει o es file....αστον θα στρωσει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Τικ στο Never show this .... και μετά Swipe to Allow Modifications” Very thanks 6.9.9-2 THUNDER
-
Στο TWRP μου βγαζει αυτο, μόλις μπαίνω, το αγνοώ και συνεχίζω κανονικά...? 321bf60c14994f248c20b3ea8b2a90fe.jpg 6.9.9-2 THUNDER
-
gkalen το μέγεθος buffer καταγραφής στο developer option είναι 64Κ ή 256Κ στις αρχικές ρυθμίσεις γιατί νομίζω το πειραξα....? ☺️ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μολις την ανεβασαν MIUI 8 Global Beta ROM 6.9.15 Changelog en.miui.com/thread-357376-1-1.html
-
Να το εκτελεσω ...? Τρεχω την V8.0.1.0 Kenzo THUNDER κατεβασα την _Kenzo-6.0.1-MiUi8-6.9.9-2. by gkalen και το clean zip της Μπαίνουμε σε TWRP Επιλέγουμε ,reboot recovery ξανα 1 wipe cache. dalvik cache. data, μετα 2 install zip Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση wipe cache και dalvik 3 reboot system 4 Ξανα σε TWRP flash to clean zip ,wipe cache. dalvik cache 5 Reboot system 6 Unlock bootloader
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Την πρώτη φορά έκανα factory reset από twrp. Μεγα λαθος.. Μετά φλασαρα την ρομ σε.... 5 δευτερόλεπτα... Τον ήπιαμε λέω... Ξανά σε twrp, wipe cache, dalvick & data αυτή την φορά, φλασαρα την rom, wipe cache & dalvick, boot στο λειτουργικό, επανεκκίνηση σε twrp, flash το clean.zip, wipe cache & dalvick cache κ.... Voila... είχα πια τη σφαιρατη rom στο κινητό μου!!! ” Το system το έκανες πουθενά wipe...? V8.0.1.0 Kenzo THUNDER
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το θέμα και οδηγίες, εδω: [Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.9.8/9 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM Η rom, εδω: RedmiNote3Pro_Kenzo-6.0.1-MiUi8-6.9.9.zip | by gkalen for Redmi Note 3 Κ το clean.zip που φλασαρεις μετά την εγκατάσταση της rom, εδω: Kenzo-Clean_MM-6.0.1.zip | by gkalen for Redmi Note 3” Φιλε demakhs επειδή είχαμε την ίδια ρομ (υπογραφή) δώσε την... ακολουθία που πήγες σε Μ/Μ Thunder (gkalen).. Thanks V8.0.1.0 Kenzo THU…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από ktax: “Εχοντας σε ροη την V8.0.1.0 Kenzo THUNDER @gkalen χωρις κανενα θεμα , μπορουμε να παμε σε αναβαθμιση συμφωνα με τον οδηγο που ανεβασε ο lallasgr η πρεπει να κανουμε κατι extra....? Η να περιμενουμε καμια βδομαδα....? ” Διαβασε τις δύο τελευταίες σελίδες στο πρώτο τοπικ της υπογραφής μου με τις Developer rom .. Υπάρχει ήδη μπουσουλας για το πώς θα φλασαρεις τη Marshmallow ρομ στο Kenzo...” Τον βλέπω το μπούσουλα αλλά λέει από dev σε Μ/Μ, εμείς που έχουμε …
-
Σε κάνα μήνα θα βγει stable MM πιστεύεις φίλε gkalen?
-
Εχοντας σε ροη την V8.0.1.0 Kenzo THUNDER @gkalen χωρις κανενα θεμα , μπορουμε να παμε σε αναβαθμιση συμφωνα με τον οδηγο που ανεβασε ο lallasgr η πρεπει να κανουμε κατι extra....? Η να περιμενουμε καμια βδομαδα....?
-
Παράθεση από demakhs: “Έτσι και μπει κανας ταλαίπωρος υποψήφιος αγοραστής xiaomi και διαβάσει όλα αυτά τα "προβλήματα" στις τελευταίες σελίδες θα...κόψει... και το βράδυ στον ύπνο του, θα βλέπει δεκάδες μπουντλόουντ-εράδες με αλυσίδα γύρω γύρω και ένα λουκέτο (κλειδωμένους δηλαδή), να τον έχουν πάρει στο κατόπι.... ” ...δωσε κι αλλο γελιο στο λαο σου demakhs
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “Εν τω μεταξυ πρωτη φορτιση με τη stable 8αρα και εχω 1 μερα αναμονη και 5 ωρες οθονη και ειμαι στο 52%. Εχει καλες προοπτικες λεμε... Βεβαια το χρησιμοποιησα αρκετα το κινητο που ετσι βγαζει αρκετο sot,αλλα ειχε και gaming η φαση που πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια.” Και σε μένα τριτη μέρα τώρα που την τρεχω, δουλεύει καλά, δείχνει πολύ smooth ... θα την δούμε στη συνέχεια