Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 140.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “BANGGOOD--> 8 ΜΕΡΕΣ (με παραλαβή στα Δωδεκάνησα!!!) :spiteful:” MYKONOS-->8 ΜΕΡΕΣ(με δωρεάν πρωινό!!!) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Fat32 πρέπει να ναι, σίγουρα. Αλλιώς γιοκ... Φαγούρα μ έπιασε η αλήθεια για το σ' αγαπώ, @astrah, καλά το πιάσες ( ) , αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου κ όχι μόνο, να συγκρατιεμαι λίγο... :mrgreen:” Ναι ρε φίλε αυτοσυγκρατηση συμφωνω, αλλά σκέψου και μας που σε.... τέτοια... σε περιμένουμε κρεμασμενοι στο τηλέφωνο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Όπως έχω ξαναγράψει εμείς φλασαρουμε και αυτοί φέρνουν. :beer:” Σωστή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “@xristo2121, το φως το κλεισες?? Μπορεί να το ενοχλεί.. :mrgreen:” .. Δεν παιζεσαι φίλε dhmakis,....σε παω με χιλιαενα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 4: Εμφανίστηκε με διπλή κάμερα σε teaser φωτογραφία.
ktax - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΑυτό είναι το redmi..... Δεν είναι redmi note.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “΄Με ρωτάς; Ναι έχει βρεθεί φυσικά. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει παντού. Θες να το δοκιμάσεις; Ρούταρε κανείς την 7.5.1 Ελληνική; Συνάντησε κανά πρόβλημα;” Είμαι ρουτ με 7.5.1 και δουλεύει άψογα, νομίζω αν και την έχω μόνο 2 μερες ότι είναι η καλύτερη μέχρι τώρα, έχω δοκιμάσει όλες τις ρομ dev & stable Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VALTOS: “Και κατι τελευταιο....αξιζει τον κοπο να αγορασω τα ακουστικα piston?....” Αξίζει, τα έχω (piston 3) και έχουν πολύ καλή απόδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk