Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 140.

• RE:

ktax - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “BANGGOOD--> 8 ΜΕΡΕΣ (με παραλαβή στα Δωδεκάνησα!!!) :spiteful:” MYKONOS-->8 ΜΕΡΕΣ(με δωρεάν πρωινό!!!) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Fat32 πρέπει να ναι, σίγουρα. Αλλιώς γιοκ... Φαγούρα μ έπιασε η αλήθεια για το σ' αγαπώ, @astrah, καλά το πιάσες ( ) , αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου κ όχι μόνο, να συγκρατιεμαι λίγο... :mrgreen:” Ναι ρε φίλε αυτοσυγκρατηση συμφωνω, αλλά σκέψου και μας που σε.... τέτοια... σε περιμένουμε κρεμασμενοι στο τηλέφωνο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Όπως έχω ξαναγράψει εμείς φλασαρουμε και αυτοί φέρνουν. :beer:” Σωστή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει αυτη φίλε DaRk_dog.... tam tam tam.... MIUI 8 Global Stable ROM Rolling Out: Download Links. Redmi 2/Redmi Note 2 Added - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κυκλοφόρησε και αυτή... MIUI 8 China Stable ROM Latest [8.0.1.0] | Xiaomi Redmi Note 3 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Roll out... Με το καλό MIUI 8 Global Stable ROM Rolling Out: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “@xristo2121, το φως το κλεισες?? Μπορεί να το ενοχλεί.. :mrgreen:” .. Δεν παιζεσαι φίλε dhmakis,....σε παω με χιλιαενα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ

• MIUI Global Beta ROM now supports over 40 languages, right now και Ελληνικαααα t.co/zN8sEysqeV καλημερες

• Αυτό είναι το redmi..... Δεν είναι redmi note.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βέβαια έκανα πεντακάθαρη εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές από την αρχή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “΄Με ρωτάς; Ναι έχει βρεθεί φυσικά. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει παντού. Θες να το δοκιμάσεις; Ρούταρε κανείς την 7.5.1 Ελληνική; Συνάντησε κανά πρόβλημα;” Είμαι ρουτ με 7.5.1 και δουλεύει άψογα, νομίζω αν και την έχω μόνο 2 μερες ότι είναι η καλύτερη μέχρι τώρα, έχω δοκιμάσει όλες τις ρομ dev & stable Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κανονικά όλα τα wipes (.. και data) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, έβαλα την GTV 6.6.30 και δεν μου ανοίγει το AdAway (είναι εγκατεστημενο), στην 7.3.2 δουλεύε κανονικά, καμία ιδέα...; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχει κανεις καμια ιδεα... [kenzo] [6.0.1] Stable release of MoKee ROM

• MIUI 7.5 China Stable ROM Rolling Out: Changelog, Downloads, Supported Devices - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Μερικά νέα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από VALTOS: “Και κατι τελευταιο....αξιζει τον κοπο να αγορασω τα ακουστικα piston?....” Αξίζει, τα έχω (piston 3) και έχουν πολύ καλή απόδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MIUI 8 China Developer ROM 6.6.23 Full Changelog Με αγαπη απο xiaomi

• Εχουμε νεα απο την xiaomi en.miui.com/thread-298551-1-1.html MIUI Global Stable ROM V7.3.6.0.LHOMIDD for Redmi Note 3 (SD)

• Είμαι με την 7.3.2 έχω κρατήσει backup από την 6.5.26 Αν το επαναφέρω μπορώ να παω να δοκιμάσω miui 8.; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk