Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• To εκανα αλλα μετα δεν βρισκει τους θερμοπομπους

• Αμα το γυρισω σε china region μπορω , το θεμα μου ειναι οι αλλες συσκευες

• Καλημερα σας και καλη χρονια Εχω ενα θεμα και θα ηθελα την βοηθεια σας Εχω αγορασει το xiaomi gateway και εχω συνδεσει πανω μια καμερα xiaomi 2 heater ενα humidity sensor Και ενα switch Το region Που εχω ειναι Ελλαδα Διαβασα καπου οτι μπορεις να συνδεσεις στο Mihome και Ikea GU10 αν το γυρισεις το region σε china Xθες το δοκιμασα αλλα μετα δεν μπορουσα να συνδεσω με τιποτα τους θερμοπομπους και τις λαμπες, δεν το εβρισκε εκανα reset τους θερμοπομπους αλλα τιποτα , το εκανα οπως ελεγε και connect…

• Miu9

mpsathas - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

εχω το mi6 global version. Πως μπορω να εγκαταστησω το miui9 οποιος θελει ας μου στειλει Pm

• Προβλημα με exchange server 2003 setup

mpsathas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

τι προτεινεις να κανω?

Μήνυμα

Μιλησα και μου ειπε οτι προγανως φταιει η εκδοση του android,μου ειναι πολυ περιεργο πως παιζει στο mi note 2 και δεν παιζει στο MI6

Μήνυμα

καλημερα το προβλημα απο οτι εχω καταλαβει ειναι η εκδοση του mail και το πιο μεγαλο ειναι το exhcnage οτι ειναι του 2003 Καμια προταση τι μπορω να κανω?

Μήνυμα

Παιζει με το wps mail αλλα καθυστερει πολυ,δοκιμασα το exhange outlook αλλα λειτουργει απο 2010 και μετα. Αυτη την στιγμη οι 2 εφαρμογες που παιζουν ειναι το bluemail και το nine mail. Καμια ιδεα τι μπορει να κανω για να εχω το xiaomi mail?

Μήνυμα

αυτο μου εμφανιζει,ειτε βαλω λαθος κωδικο ειτε τον σωστο το μηνυμα ειναι το ιδιο στο συνημμενο

Μήνυμα

Καλημερα Εχω το Μι6 με global version 8.2.2.0 απο Gerabest,εχω καταφερει να ρυθμισω τα παντα εκτος απο το εταιρικο email. O exchange server ειναι του 2003 και οταν περναω τις ρυθμισεις μου βγαζει : couldn't open connection to server. Πριν απο το mi6 ειχα το redmi note 2 και δουλευε κανονικα,το δοκιμασα και σε redmi note 4 και επισης δουλευε χωρις κανενα προβλημα. Η εκδοση του mail.apk ειναι Miui_V8_EMAIL_20170217_b4 Στο υπαρχον Mail εχω ρυθμισει ολα τα υπολοιπα mail (hotmail,gmail etc) χωρις καν…