Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 695.

• Κινέζικα

SomniusX - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με το widget αυτό.. μπορεί να υπάρχει επιλογή.. είναι που με βολεύει βλέπεις..

• Κινέζικα

Μήνυμα

έχεις επιλέξει κινέζικο τραγούδι να έπαιζε πριν.. άλλαξε τραγούδι

• Μυστήρια χρέωση

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

καλά το μπέρδεψες.. εάν θέλεις απλά αφαιρείς το APN που σε συνδέει στο ίντερνετ μέσω του παρόχου κινητής τηλεφωνίας σου και μετά το ξανα βάζεις αφού θα θέλεις κάποια στιγμή να μπεις πάλι ίντερνετ και οι Πάροχοί μας έχουν • Cosmote APN : internet • Vodafone APN : internet ή internet.vodafone.gr (σε μερικές ακρέες περιπτώσεις) • Wind APN : gint.b-online.gr γιατί να μπλέξεις με δηλώσεις και ιστορίες και για να το επαναφέρεις να παιδευτείς μέρες?

• 4.9.19 πρόβλημα..

SomniusX - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

με fastboot σβήνονται τα πάντα όλα.. κράτα backup

• Dual boot(sos)

Μήνυμα

και στα δύο μαν... τώρα με κουράζεις στα λέω και πιο πάνω.. αν χρειαστείς οδηγίες πες μου..

• Dual boot(sos)

Μήνυμα

δεν θα παίξεις με stable και dev μαζί.. θα βάλεις την Ελληνική τη δική μας και θα είσαι κομπλέ.. ξέχνα όλες τις άλλες..

• Dual boot(sos)

Μήνυμα

να ξαναφλασάρεις από πάνω και στα δύο system (επιλέγοντας πριν σαφώς) την Δική μας Rom που θα σου δώσει και το CWM Recovery για άνεση.. και μόλις τελειώσουν τα φλασάρίσματα πριν μπεις στο λειτουργικό κάνεις ένα wipe "cache" και μετά reboot.. πιστεύω θα στρώσει.. εάν όχι θα χρειαστείς Fastboot method.. που λέμε εδώ στη κοινότητα "με τον 3ο τρόπο"

• με τα σπάει.. ειδικά σε Notification sounds και wallpapers, μετά σαφώς τα ringtones.. και στα σετάρει με τη μια..

• icons από το appstore ρε μαν.. έχω το moonshine play.google.com/store/apps/details?id=nexbit.icons.moonshine αλλά μερικά ακόμα όμορφα είναι play.google.com/store/apps/details?id=com.benx9.palmtree και play.google.com/store/apps/det…koulis.theme.l_ready.dark

• Μυστήρια χρέωση

Μήνυμα

μαν κάτι θα έχεις που ξυπνάει μαζί με το location δεν γίνεται αλλιώς, κάποιο ύπουλο ad

• Link to sd

SomniusX - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

μήπως έχεις πειράξει στην SD το mbr/gtp(guid) ή κάτι άλλο?

• προβλημα με 4.9.19

Μήνυμα

και δεν βάζεις τα DNS της Google 8.8.8.8 & 8.8.4.4 ή τα OpenDNS 208.67.222.222 & 208.67.220.220 να τελειώνεις με τις μαλακίες των Ελληνικών DNS των provider..

• πες τους θέλω δωράκι που εγώ πλερώ root κι εσείς δεν.. να σου στείλουν π.χ. μια ζελατίνα ή ένα otg cable ως compensation

• it's not a bug, it's a feature έτσι είναι από παλιά, έχει επιλογή τους δικούς του ήχους κι αν θες περισσότερος από το music μέσω του folders θα μπορείς αλλά είναι περισσότερο παίδεμα.. δλδ προσφέρει απλά μέσω λαμίας και με στάση θεσσαλονίκη.. οπότε καλύτερα με ES και ότι άλλο από ήχο θες πίστεψέ με το Zedge το έχει, και τα σπάει σαν app.. κάτι Zedge βλέπουν οι iPhonάκιδες και ζηλεύουν τα λυσσακά τους

• xiaomi

Μήνυμα

τι ωραία που τα λέτε το μόνο σίγουρο φίλε έκανες το 1ο ποστ, ότι θα μείνεις κατενθουσιασμένος!

• Huawei Ascend P6

SomniusX - - HUAWEI

Μήνυμα

θα ρίξω μια ματιά αλλά δεν σου υπόσχομαι κάτι..

• erwthsh gia provlhma signature verification

SomniusX - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

αυτό το θέμα τις rom που περνάνε τα μαγαζάκια αυτά.. ότινάνισμός στο μεγαλείο του.. έγω δει από καμμένες rom μέχρι και καμμένο recovery.. νταξ.. ευτυχώς που οι γνωστοί μου έχουν εμένα και τα patchάρω πριν φύγουν από το σπίτι σε σωστή κατάσταση και Ελληνοποιημένα.!!

• Μυστήρια χρέωση

Μήνυμα

είναι κρίμα που δεν μπορώ να δοκιμάσω αμέσως να σου πω εάν ναι ή όχι γιατί είμαι με 1gb/μήνα.. :-/ και ξέρεις κάτι δεν έχει αναφερθεί από κανέναν άλλο θέμα.. βασικά κάτσε της γυναίκας μου το redmi 1s που δεν έχει data ενεργά κάναμε πλοήγηση τις προάλλες κανονικά.. χμ.. τι να σε πω ρε μαν.. δεν ξέρω..

• Recorder

Μήνυμα

τα σπαέι αυτή η λειτουργία τέλος.. κάτι είπαν θα την έδιναν στην cm11 δεν την έχω δει κάπου ενεργή πάντως..