Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 695.
-
για τον ήχο κλήσης, βάλε το ES File Manager και θα σου δώσει επιλογή να το ανοίξεις να πας στο φάκελο και να το επιλέξεις.. αλλιώς και με το Zedge εάν το γουστάρεις..
-
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.. θα πασχίσω λέγω... σας το υπόσχομαι... θα θα θα θα... αχχαχαχαχαχαχ
-
μόνο TubeMate ως τώρα έχει φανεί άξιο και σταθερό στην αξία του για κατέβασμα τραγουδιών και μετά με τον converter μετατροπή τους.. ένα σαν το MusicBox που έχει το iOS με Jailbreak υπάρχει, έτσι απλό εύκολο και να δουλεύει (επιλογή ποιότητας, και άλλα!?) πηγή Music Box - any music for free on your iOS-device και πληροφορίες Jailbreak - HOW TO GET FREE MUSIC | MUSIC BOX | Se7enSins Gaming Community
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sk7man: “Άρα αυτά που λέει ο SomniusX ισχύουν η όχι ?? (καλά ντε μην βαράτε θα... μάθω !! ).” Για το Hongmi/Redmi 1S, ΟΧΙ δεν ισχύουν... (δεν έχει CWM Recovery) Για το Mi-3W ΝΑΙ !!!” ναι σόρρυ νόμιζα μιλούσαμε για το Mi-3w ρε παιδί μου.. έχω ένα γιαυτό μιλαώ πικνά συχνά, το Redmi 1S έχει TWRP Recovery
-
Φωτισμός
Μήνυματα κουμπιά είναι μεν capacitive αλλά όχι back lighted.. φαίνονται τη μέρα και όχι δυστυχώς τη νύχτα.. έτσι είναι η κατασκευή του
-
πω πω πω.. με κάνετε και ντρέπομαι ρε κερατάδες
-
Ελληνικά εμείς τα φτιάχνουμε αδερφέ! πολλύς κόσμος όμως προτιμεί το προηγούμενο μοντελάκι του λόγο καλύτερου επεξεργαστή γραφικών και των δύο καρτών.. εσένα τι σε έβαλε στο τριπάκι να διαλέξεις το μεταγενέστερο.. πες μου τις σκέψεις σου?
-
ευχαριστώ Καίσαρα
-
ευχαριστώ πολύ, άρχων της σελίδας μας ω μέγα Αδμινιστράτωρ @MIUI_ART εύχομαι να μην με παιδέψετε πολύ κόσμε της κοινότητας, διότι είναι γνωστό ότι είμαι "short-tempered" αλλά πάντα δίκαιος με δικαιολογιμένες πράξεις! άντε... τα λέμε μέσα
-
Lite Mode
Μήνυμαπαιδιά πεθαίνω απλά, το ξέρω spam reply, αλλά δεν αντέχω!!!
-
Lite Mode
ΜήνυμαΠαράθεση από martzicadespell: “χεχ απλα ειχε πλακα! :Ρ” σε καταλαβαίνω!! ήταν φοβερό, σαν φάρσα να το κάνεις σε φίλο με Xiaomi
-
Lite Mode
Μήνυμαναι βρε κορίτσι μου, χεχ, σε καταλαβαίνω ότι "τα θες ΟΛΑ" αλλά αυτό μεταξύ μας, μια φορά το άνοιξα στις αρχές, τρόμαξα να το κλείσω και μετά απλά δεν του ξανα-έδωσα σημασία.. ήταν είναι και θα παραμείνει να είναι μια σχεδον άχρηστη λειτουργία.. ειδικά σε άτομα σαν εμάς που για να πάρεις Xiaomi, ε ξέρεις και κάτι παραπάνω
-
Lite Mode
Μήνυμαμήπως γιατί πραγματικά κανείς δεν το χρησιμοποιούσε ποτέ? βλέπεις ούτε πολλές αναφορές βρίσκω σε αυτό ανά το ιντερνετ.. τι να σε πω, πάντως πιο ελαφρί δεν το κάνει το τηλέφωνο απλά είναι όλα πιο απλά.. για να το δώσεις π.χ. σε κάποιον που από τεχνολογία "πάσχει" ή σε μικρότερο εύρος ηλικίας!