Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 695.

• μου αρέσει η Google Camera γιατί έχει αυτό το ψευδο-depth-of-field τέσπα είμαι στην .15 ακόμα.. θα κάνω την .18 όταν τελειώσω με όλα.. ξέρεις τι θέλω.. τον Nova Launcher με κάποιο τρόπο να μου τα βάλει σε φακέλους βαριέμια να τα φακελώνω έξω ένα ένα. .το έκανα την περασμένη βδομάδα και μου έφυγε ο πάτος.. edit αρχίζω και [Xposed Tool] HKThemeManager v7.1- Change Th… | Xposed General | XDA Forums για κάτι themes και άλλα, αφού έχει άνεση, ram και το 64άρι μου δεν γεμίζει με την καμία

• ναι your nexus, και είχες την .10 ρε γιατί και στην .15 λέει your nexus, επίσης έχει updater και μου λέει να πάω στην .18 είτε καρφώ είτε OTA.. να το δοκιμάσουμε λες?? χεχ τέσπα ... λοιπόν δεν έχω tdb, το είχα αλλά είχα δοκιμάσει και χωρίς.. το θέμα είναι ο χρόνος, μάλιστα.. λοιπόν πάω να την κουμπώσω μόλις περάσουν όλα μου τα backup πίσω στο δίσκο του κινητού, 28gb σαβούρα, όχι νταξ και σαβούρα, βίντεο φωτό και apps

• Lite Mode

SomniusX - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

τι να σε πω, με 3.20 μια χαρά παίζει της γυναίκας και του έχει βγάλει τα μάτια, 5 σελίδες εφαρμογές έχει

• 4.9.19 πρόβλημα..

Μήνυμα

τις περισσότερες φορές είναι παράγωγο του ότι ο αρχικός builder και όχι ο @MIUI_ART έχει κάνει κάτι λάθος στο πακετάρισμα και μας πάει μετά καρότσα, τώρα γιατί δεν σου κάθεται καλά μπορεί να φταίει ότι έχει κατέβει και λάθος.. έχει md5sum για να κάνεις αντιπαραβολή?

• 4.9.19 πρόβλημα..

Μήνυμα

κάτσε ντε.. υπάρχουν και προτιμήσεις hahahh

• Lite Mode

Μήνυμα

χμ τελικά στης γυναίκας το 1s έχω την Ελληνική 3.20 και έχω το "Απλή Λειτουργία" εάν αυτό εννοείς.. δεν της το έχω ανεβάσει, δεν με αφήνει να το πειράζω όπως π.χ. το δικό μου hoho

• 4.9.19 πρόβλημα..

Μήνυμα

τέλεια.. ότι λέγαμε και το πρωί!!!

• δες στην υπογραφή μου έχω όλες τις rom σε mirrors για ευκολία... τώρα σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει, η Ελληνική rom έχει καιρό τώρα το CWM Recovery, βασική προϋπόθεση να έχεις κάπου μέσα στο κινητό την τελευταία Ελληνική σε ένα .zip θα μπεις εκεί θα πατήσεις wipe data/factory reset και μετά θα πας στο advanced θα πατήσεις wipe dalvik cache και μετά θα γυρίσεις πίσω και θα πας στο mounts κλπ και θα του πεις format system1 και format system2 θα γυρίσεις πίσω και θα πας install from zip θα…

• πω δλδ εγώ είμαι τρελός με nova launcher και 370dpi?

• και για τα dpi έχω κάνει post bit.ly/mi3w-dpi γιατί δεν γίνεται με τα τόσα που έχει, έχω τρελαθεί, μπορείς να πεις ότι έχω συνηθήσει με την Slimkat

• βρε έχω την .18 και 10 λεπτά περίμενα τίποτα.. έχουμε δυνατότητα δοκιμής?

• πω ευτυχώς που δεν θα είναι σαν αυτό που νόμιζαν.. παίζει να είχε την πρωτιά σε ασχήμια!

• τα icon badges π.χ. 2 mail στο boxer/gmail/mail app όταν έχεις δυο email είναι στην v6, και πολύ σύντομα θα την πάρετε εσείς του redmi 1s

• αρχίζουν οι φάπες δλδ.. μάλιστα..

• Boss @MIUI_ART ο οδηγός πότε?

• μπήκαν όλες οι αρχικές και από εδώ και πέρα θα συμπληρώνω.. πιστεύω πέρα από την σκέτη AOSP (σύντομα στην παραπάνω λίστα) η MoKee είναι η καλύτερη μετά την SlimKat έρχονται PA-Gapps και CWM Recovery files

• .18 αδερφέ.. [link] πάμε η οποία αργεί να μπει και δεν την άφησα να τελειώσει.. η .15 μπαίνει, πάλι αργά αλλά τουλάχιστον ολοκληρώνει, αλλά καθόλου Αγγλικά μέσα μόνο Κινέζικα, εσύ τι έκανες για Αγγλικά? edit : found it επίσης πολλά τα dpi σκέφτομαι να την κατεβάσω στα 380 ή 320 που είναι και της SlimKat

• αδερφέ θέλω link για την patchαρισμένη.. έχεις έτοιμο? αυτό εδώ είνια Qcom-mi3w_ivan-4.9.15-DAvnljin6r-4.4.4.zip ??

• όλες οι δοκιμασμένες rom είναι στο 1ο post.. αναμένετε για pa gapps και cwm recovery

• Καλησπέρα στην κοινότητα, πρόσφατα ... Dual Boot στο Mi-3W με Slim Kat & Miui V6 και πιο παλιά.. TrueDualBoot με το νέο CWM Recovery τώρα πάμε.. BELsimE.jpg Μιλήσαμε για CWM Recovery στο Xiaomi Mi3 που άνοιξε σιγά σιγά, μαζί με leaked kernels κλπ (άλλη ιστορία), τον δρόμο για CyanogenMod στην αγαπημένη μας συσκευή με κωδική ονομασία "cancro". Επειδή εκεί κάτω στα πέρα μέρη που οι mods του XDA έχουν νεύρα και απειλούν να κόψουν κόσμο, threads, και άλλα που τα πετάνε με άνεση, (εδώ και τρία χρόνια…