Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 695.
-
δεν δουλεύουν : proximity sensor auto brightness random reboots γιατί αν μπει σε deepsleep η συσκευή δεν ξέρει πως να τη σηκώσει, οπότε την rebootάρει, υπάρχει semi-fix από cm11 τυπάκια που απλά δεν το αφήνουν με κόστος όμως την μπαταρία, να πέσει σε deepsleep.. και μερικές φορές χάνει το APN μετά το reboot επίσης πάρτε ένα MEGA (mega.co.nz) mirror της SlimKat 7.9 (179.3mb) και έμαθα από τον builder ότι περιμένει από Slim την stable 8.0 και θα buildάρει μια κατευθείαν για μένα, βλέπετε είμαι don…
-
κι εγώ, γρήγορη αλλά κάπου μου έκανε ένα reboot στα πρώτα 5-6 touches και τρόμαξα! η SlimKat από την άλλη σχεδόν άψογη.. αν ξεχάσουμε τα 4-5 random reboots την ημέρα.. πάω τώρα να δω αν άλλαξε κάτι.. Υ.Γ. να σημειωθεί οτι οι mods του XDA έχουν νευριάζει και ειδοποίησαν για κλείσιμο, οπότε όποτε βρίσκω κάτι το κατεβάζω και το ανεβάζω σε mega.co.nz (σύντομα links)
-
Is Xiaomi.eu shutting down?
Μήνυμαδεν ξέρω τι λέτε, αφού τουλάχιστον είναι σε read-only mode, ξεκινάω site rip σε έναν dedicated με wget recursive τα πάντα, γιατί μας βλέπω να ξεμένουμε από πηγές πληροφοριών πέρα από ότι έχουμε ως τώρα ανακαλύψει + καλύψει... who's with me?
-
Mipad
Μήνυμαδοκίμασε να το βάλεις σε μια sd και δώσε του το και πες μας..
-
Xiaomi Mi3 Fake vs Real
Μήνυμααχ αυτό το eBay... αχ.. τέσπα, στείλε με μήνυμα σε μένα και στον @MIUI_ART το ΙΜΕΙ σου να δούμε καλύτερα τι γίενται, μην το δώσεις χύμα εδώ..
-
DPI, More Screen Real-Estate
Μήνυμαπρόσφατα έκανα κάτι δοκιμές με το Mi3, θα σας τις αναφέρω σε άλλο post, και τέλωσπάντων ήθελα έναν εύκολο τρόπο να αλλάξω τα dpi της συσκευής ώστε να έχω περισσότερο "οθόνη" παρά εικονίδια.. παραθέτω λίστα με ότι γνωρίζω από συσκευές και τα προκαθορισμένα DPI τους παρακάτω : - Xiaomi Mi3w με MIUI V6 στα 480 dpi - Nexus 5 στα 370 dpi ZX9HG1t.png με χρήση του Texdroider_dpi κατάφερα να αλλάξω από 480 σε 370 και σε 400 μετά. Γενικά έκανα δοκιμές να δω τι με βολεύει. edit : είναι η μόνη εφαρμογή που…
-
gps
Μήνυμασου απάντησα ακριβώς πριν την απάντησή σου.. ανάτρεξε σε ονομασίες εφαρμογών και θα καταλάβεις..
-
gps
ΜήνυμαNDrive + Navigon πλερωτά ναι, το Google Maps όχι, αλλά αν είναι σχετικά στα 30 χλμ η διαδρομή μπορείς να προ-κατεβάσεις τον χάρτη που πρόκειται να διανίσεις με το Google Maps.. και συνεχίζω να λέω Google Maps γιατί όπως και να έχει όταν όλα τα άλλα κλάνουν.. το GMaps απλά παίζει, και παίζει τέλεια.. τα καλά να τα λέμε..
-
gps
ΜήνυμαGoogle Maps
-
μικρή υπομονή, αν δεν βγάλουν οι ξένοι updates εμείς τι θα βρούμε να κάνουμε Ελληνικό για να σας το δώσουμε δεν έχουν αλλάξει κάτι για το 1S γιαυτό!
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυματώρα κουμπώνω την 4.9.15 κι έρχομαι με δικό μου σκορ.. αν δεν με πάρει ο ύπνος.
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαθα πάρει, μην κοιτάς το σκορ.. με τις επόμενες εκδόσεις θα ανέβουν τα νούμερα.. είναι λίγο νωρίς ωρέ μαν για την 6, κάνε λίγο κράτη!
-
ακόμα καλύτερα μπορείτε να βάλετε στην υπογραφή σας να εμφανίζεται όταν γράφετε για να παροτρινθούν και άλλα μέλη στην Ενίσχυση της Κοινότητας! κώδικας στο απαντητικό μου post πιο πάνω Δωρεές (Donation) προς την κοινότητα. και ακολουθείτε τα βήματα εδώ για την υπογραφή σας στο φόρουμ πάτε πάνω στο control για το προφίλ σας και στις Ρυθμίσεις όπως στην φωτογραφία, μετά από την πλευρική στήλη διαλέγετε το Υπογραφή Q3x2JyZ.jpg m0MODns.jpg εκεί πατάτε Κώδικας RPFVc48.jpg και αντιγράφετε από το post …
-
ως κοινότητα δεν είναι κακό να προσπαθούμε να βελτιωθούμε κάνοντας και κάποιες κινήσεις που χρειάζονται χρήματα.. όπως και να έχει μια σελίδα που σηκώνει κάτι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις το χρόνο, και εξηπηρετεί κάτι χιλιάδες άτομα, αξίζει με ένα μικρό donation να αναπτερωθεί! κι εγώ από πλευράς μου, ακούμπησα τον όβολό μου, για ένα καλύτερο "Xiaomi-αύριο" επίσης βάζω το παρακάτω Link στην υπογραφή μου για να το βρίσκουν εύκολα οι συμφορουμήτες. Source Code (1 line) είτε έτσι για περισσότερη…
-
καλά αν είναι έτσι πιο άνετος θα είναι με το 1mobile, πιο προσιτό.. γιατί βασικά δεν είναι στα Κινέζικα
-
όταν εγκαταστήσατε το Viber του δώσατε κάποια δικαιώματα, τώρα πήρε το update με video και δεν ξέρει ότι πρέπει να του το δώσουμε εμείς.. αυτό είναι προστασία από εφαρμογές που έχουμε συμφωνίσει ότι θέλουμε να έχουν κάποια δικαιώματα και μετά αλλάζουν και ζητάνε άλλα ή περισσότερα.. απλά πας Ασφάλεια και του τα δίνεις..
-
μια εποχή είχα ανεβάσει Ελληνικές/Αγγλικές εικόνες για το MiFlash.. anyways σκέφτομαι να το βάλω στης γυναίκας μου αλλά μόλις της είπα θα σου σβήσω τα πάντα και θα.. ε εκεί με έκοψε."ΞΕΧΝΑΤΟ" οπότε καταλαβαίνετε.. :-/
-
Σημειώσεις και μουσική
Μήνυμανα το έχουμε προσέξει τα gestures έχουν αφαιρεθεί, ή έχει φτιαχτεί νέος τρόπος για αυτά.. το ερευνούμε μαζί με τον @MIUI_ART