Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 695.

• εμ... online poker.. δεν είναι εφαρμογή συστήματος.. !?!?!

• για να τα αποφύγεις όλα αυτά και να έχεις και κανονικά play store και Ελληνικά, θα κατεβάσεις την ελληνική rom και θα ακολουθήσεις την πάρα πολύ απλή διαδικασία αναβάθμησης.. μετά τα ξεχνάς όλα.. κανένα άγχος κανένα στρες βασικά πριν κάνεις οτιδήποτε.. μπορείς σε παρακαλώ να κατεβάσεις το 1mobile store και μετά το CPU-Z και να μας δώσεις εδώ screenshots να δούμε εάν είναι αυθεντικό το κινητό, διότι δεν υπάρχει Xiaomi κινητό χωρίς Mi Store ή Play Store.. και δυστυχώς επειδή υπάρχουν μαϊμούδες εκε…

• με Αγγλικά και άλλα, ναι πρώτα βγαίνει η ξένη και μετά την Ελληνοποιούμε και σας δίνουμε κάθε παρασκευή με ΟΤΑ την Ελληνική χωρίς την όποια σαβούρα και με τις Ελληνικές εφαρμογές και μεταφράσεις!

• οι αλλαγές θα γίνονται σταδιακά και πάντα μετά από αποσφαλμάτωση και αναφορές ατόμων σαν εμάς, τους πιστούς της χρήστες! οπότε κάντε λίγο υπομονή διότι τα Ελληνικά σας σχόλια τα μαζεύουμε πακέτο και αν δεν τα έχει βρει κανένας κινέζον πριν από εμάς τότε τα λέμε, μέχρι τώρα ότι έχετε εντοπίσει τα έχουν εντοπίσει και τα μιλούνια κινέζοι που κάνουν το ίδιο με εμάς, παίζουν με τις νέες συσκευές/rom τους.. όπως και να έχει μικρή υπομονή κυρίες μου και κύριοι

• xiaomishop

SomniusX - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

να διορθώσω τον φίλο από πάνω, είναι διαθέσιμο μια χαρά για τα ευρωπαϊκά δίκτυα και ότι λένε δεν ισχύει.. απλά αντί να πιάσει 4G/LTE ταχύτητες φτάνει μέχρι HSPA+ που αντιστοιχεί σε ±18mbit το δευτερόλεπτο, που ως τώρα με το Mi3 μου έχω κάνει HD video calls μια χαρά μέσω του δικτύου κινητής με H+.. οπότε ας προσγειωθούμε λίγο, μιας και το 4G σαν δίκτυο καλύπτει έτσι κι αλλιώς μικρό ποσοστό της χώρας μας και όταν το ανοίγεις, η μπαταρία πάει για καφέ...

• δεν με κάλυψες.. ξεκίνα από ένα comparison chart Xiaomi Redmi Note vs. Xiaomi Mi 3 - GSMArena.com και μετά μιλάμε..

• αγορα κινητου

Μήνυμα

τι απαιτήσεις έχεις από το κινητό σου ως χρήστης.. για να σε δώ πόσο συνειδητοποιημένος είσαι και θα σου απαντήσω..

• δεν είναι 3g μόνο, είναι hspa+ δλδ 18mb/sec.. περνάω με το Mi3 hd skype calls μια χαρά.. μην τρελαθούμε τώρα, μάθαμε στα mbit που παίζουν μόνο στο λεκανοπέδιο αττικής και ΑΝ .. έλα ας προσγειωθούμε λίγο !!

• Πρόβλημα με το GPS

SomniusX - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

παιδιά.. έχετε μια συσκευή που κόβει δικαιώματα όταν δεν πρέπει, και πρέπει εσείς να πείτε σε ποιες εφαρμογές πρέπει να δώσει.. αφήστε τα πειράματα και τα βίντεο στο YouTube, δείτε πρώτα τα δικαιώματα που έχετε δηλώσει είτε εσείς είτε αυτόματα, πράξτε αλλαγή αναλόγως προτιμήσεων και καλά ταξίδια.. φιλούρες..

• χρειάζεται τον "3ο τρόπο" το κινητό σου δεν γίνεται.. της γυναίκας εδώ δίπλα ποτέ θέμα από την ημέρα που το πήρε..

• το δύκαρτο και είσαι μάγκας μαν..

• Πρόβλημα με το GPS

SomniusX - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

βασικά δώσε δικαιώματα στις εφαρμογές που το χρησιμοποιούν, πλήρης δικαιώματα.. κάνε ένα reboot και θα είσαι κομπλέ..

• ωωω nice.. ωραία είναι η πλάτη.. δώσε link ρέ.. μη μας αφήνεις έτσι.. ντροπή σου..

• εγώ πλέον στο Kitkat έβαλα το Mirror play.google.com/store/apps/det…d=com.koushikdutta.mirror και στέλνω μέχρι και livestreams στο Apple TV σπίτι σαφώς παίζει με όλα τα wifi streamers.. επίσης για ήχο και μόνο, π.χ. ράδιο ή αγώνα να τον ακούω τουλάχιστον κάνω το ίδιο αλλά με το AllStream play.google.com/store/apps/det…estudios.airtunes.android και πάλι σούπερ άνετος.. καλώδια δεν γουστάρω σόρρυ..

• αν θέλεις για εφαρμογές στην SD πρέπει να κοιτάξεις που γράφω για το Link2SD Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD

• Χρέωση από Data

Μήνυμα

βασικά τσέκαρε τη συσκευή σου για κάποια "δωρεάν" εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο και σηκώνει τα δεδομένα.. αν είναι κόψε τα δικαιώματα σε κάποιες εφαρμογές να μην χρησιμοποιούν δεδομένα.. αφού υπάρχει με το MIUI η φανταστική δυνατότητα από το Ασφάλεια/Security καιρός να αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε σωστά, παρά να κάνουμε καθαρισμό μια στο τόσο..

• @gripas4 αδερφέ το ίδιο έχω πάθει κι εγώ πριν καιρό αλλά έπεσε στο πόδι μου και δεν έπαθε τίποτα, που το έχω με την ακριβώς ίδια θήκη.. έπαθα μικρό καρδιακό επισόδειο όμως ξέρεις χεχ.. όπως και να έχει όμως η Xiaomi με τα original Flip cases έχει καταφέρει να κρατήσει την συσκευή με ένα +25% προστασίας, που γνωρίζω ότι είναι μικρό, αλλά έχει προσθέσει όμως +90% εργονομία και δεν έχει αφαιρέσει καθόλου ομορφιά, αντιθέτως μπορεί κάποιοι να πουν ότι έχει βάλει +5% στην ομορφιά, λόγο της ομοιογένεια…

• να πω ότι μου έχει συμβεί σε 3-4 redmi 1s φίλων το viber να μην καταλαμβάνει τα δικαιώματα που χρειάζεται και δεν μιλάω από λάθος εγκατάσταση και χειρισμό του χρήστη κατά τις ερωτήσεις.. στα δικά μου χέρια ρε παιδί μου.. έβγαλα εγώ ο ίδιος το Viber σε αυτούς και όταν με ρώτησε κάτι π.χ. για τις επαφές κλπ του έιπα ναι σε όλα.. αλλά πάλι δεν με άκουγε.. τελικά τα δικαώματα είναι μεγάλη δουλειά και όταν θέλουμε κάτι να παίζει 100% του τα δίνουμε, αλλά έτσι του δίνουμε δικαίωμα να κάνει και ότι θέλ…

• xiaomi mi3

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Google Keyboard δεν χρησιμοποιείς?