Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 695.
-
έχει ακόμα θέματα η V6 δεν είναι έτοιμη.. αν θες για άνεση και σιγουριά κατέβα στη v5
-
Φλασαρισμα εφαρμογων
Μήνυμααλλά.. αντί να "flashάρεις" εφαρμογές.. γιατί δεν περνάς την Ελληνική rom που τα έχει όλα και θα είσαι άνετος.. έχουν αφαιρεθεί ότι Κινέζικο δεν χρειάζεται, από εφαρμογές μέχρι και ρυθμίσεις feedback κλπ, και είναι έτοιμη με play store + root
-
Service για XIAOMI
Μήνυμαγιατί πίσω στη Κίνα, κάτι του έκανες για να το brickάρεις.. γιατί δεν αφιερώνεις λίγο χρόνο να προσπαθήσεις με τις παραπάνω οδηγίες να το φτιάξεις?
-
Διιπλες επαφες
Μήνυμαστις επιλογές εμφάνισης στις επαφές έχει επιλογή ποιων θες να βλέπεις, κι εγώ που τις έστειλα στη xiaomi πριν λίγο καιρό και τις έχω διπλές, επιλέγω να έχω μόνο τις google contacts
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από TOLIS38: “να ρωτησω 2 πραγματα ??? που ακριβως θα ψαξω για να βρω τις προωθησεις κλησεως (να χτυπαει αλλου οταν ειναι κατηλλειμενο κλπκλπ) ??? Μπορω καπως να απενεργοποιησω την δονηση οταν παταω τα πληκτρα κατα την συνταξη ενος μνμτος ???” για τις προωθήσεις εάν δεν βρεις μπορείς με *21*ΚΙΝΗΤΟΠΟΥΘΕΣ# και κλήση από τον dialer.. για τη δόνηση στα κουμπιά από τις ρυθμίσης, ήχοι θα το βρεις ήχοι πλήκτρων αν θυμάμαι καλά..
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από gdimitris: “Λοιπον παιδια επειδη και εγω αγορασα το mi3 θελω να κανω τις εξης ερωτησεις 1)Επειδη δεν θελω να εγκαταστησω την ελληνικη rom μεσα το κινητο θα εχει ελληνικο πληκτρολογιο? 2)Ποια ειναι η επισημη σελιδα για τις επισημες ρομ? 3)Σε αυτη τη σελιδα οταν θελω να κατεβασω μια ρομ MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - MIUI Official Community ποια εκδοση πρεπει να επιλεγω την WCDMA/CDMA China ή την WCDMA ευχαριστω” εγώ να ρωτήσω γιατί δεν θέλεις την Ελληνική, που έχουν αφαι…
-
Παράθεση από pasxalis: “καλημέρα παλικάρια. Μια ερώτηση. Για το redmi1s λενε root με miui patch. Πως γίνεται? εναι πρόγραμμα ή κάτι άλλο? ” το redmi 1s με την Ελληνική rom είναι rooted δεν χρειάζεσαι κάτι έξτρα..
-
8UEKCdl.jpg Αγοράστε Mi Credits με PayPal (εξηπηρέτηση) Να σημειωθεί είναι εξηπηρέτηση υπό μορφή δωρεάς και τίποτα παραπάνω, ώστε να μπορείτε σαν μέλη να μιλάτε με έναν άνθρωπο π.χ. πόσα θέλετε και όταν τα θέλετε εσείς! Υ.Γ. μην απαντάτε εδώ στο Forum με Xiaomi ID & Email ή μηνύματα του στυλ "έχεις mail" και άλλα, αν θέλετε κουβέντα μόνο ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ MI CREDITS διαβάστε εδώ
-
twpr
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Εισαι rooted ? Εαν ναι, κανε εγκατασταση το Mobileuncle tools και μετα μεσα απο εκει το TWRP εαν εψαχνες λιγο θα το εβρισκες στο θεμα που ηδη υπαρχει ” αυτός ο ΘΕΙΟΣ.. έχει πολύ πλάκα ρε φίλε
-
cool guys.. it's monday.. θα γίνουν όλα.. ένα ένα.. είμαστε χιλιάδες άτομα εδώ.. τώρα.. Παράθεση από tora33: “σημειωματάριο play.google.com/store/apps/det…ctapps.notepad.color.note transfer play.google.com/store/apps/det…d=com.lenovo.anyshare.gps” κάπου εδώ είχα δει ένα apk με το camera app + gallery της LG μήπως το έχεις στην άκρη ή και κανένα ανανεωμένο?
-
xiaomi mi3
Μήνυμα2η κομμάτι με το σύστημα μέσα σε περίπτωση που τα κάνεις μαντάρα με το πρώτο. dual system
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαfastboot φάση μαν.. αλλιώς δεν
-
Πηδώντας της...Rom ?!.
Μήνυμαπήγαινε με τη μια αλλά όχι OTA αλλά Full Rom, όσο για την .21 στο ριζάκι, δεν έχει αλλαγές οπότε δεν βγήκε .21
-
Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από papakitou: “Παράθεση από maddoctor: “1η μέρα χρήσης στο νοσοκομείο, με συνεχόμενο 3G, wifi, GPS, σερφάρισμα, FB, τηλέφωνο, sms.....Ορίστε πως πήγε η χρήση. Πιστεύω πολύ καλύτερα από την 5 Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα δεν ειναι καλα καθολου φιλε Καταρχας γινεται χαμος απο wakelocks Δες ποσο ειναι το ενεργο και ποσο αντιστοιχει σε ενεργη οθονη Κατι κραταει "ξυπνια" τη συσκευη” Εχεις δικιο φιλε, κατι δεν παει καλα, εχθες απο 90 πηγε 86% μεσα σε μιση ωρα χωρι…
-
Redmi 1s unbrick? (solved)
Μήνυμαπαιδιά αυτός ο Αδμινιστράτωρ μας ο @MIUI_ART απλά δεν παίζεται..!! ΤΕΛΟΣ.. παραδεχτείτε το!!
-
xiaomishop
Μήνυμαπαιδιά έχω πάρει, πλέον με το χθεσινό note, 11 συσκευές από εκεί, ε νταξ δεν έχω θέμα, αν το θες ΤΩΡΑ δλδ σε 2-3 μέρες, από Ευρώπη, δεν κοιτάς αλλού, είναι ο μοναδικοί με όχι στοκ.. ΣΤΟΚΑΡΑ.. πολλά κομμάτια, και από όσο βλέπω και Mi4 (θα γίνεις δικό μου, και πολύ σύντομα μουχααχααχαχ PcODmYi.gif