Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 695.
-
Redmi 1s unbrick? (solved)
Μήνυμαόταν φώναζα.. να.. και δεν μπορώ και να σε help από εδώ που είμαι, τώρα περίμενε για απάντηση από ταπ αιδιά..
-
τη βοηθεια σας παρακαλω sos
Μήνυμαε ωραία κάνε το μόνο με email χωρίς κινητό από τη σελίδα και όχι από τη συσκευή..
-
τη βοηθεια σας παρακαλω sos
Μήνυμαένα mi cloud ένα device, κάνε νέο με άλλο email .. και προς θεού μην κάνεις διαγραφή θα χάσεις τα πάντα από το mi2s go for it
-
πειράζετε τα αρχεία του συστήματος ήχου και μετά λέτε για κακή διαχείριση του hw από τις rom, όχι ότι θέλω να πάθετε κάτι αλλά εάν τελικά συμβεί να χαλάσει hw σε κάποιον, να δω σε ποιον θα φωνάζετε μετά, την κάθε εταιρεία που σας το πούλησε, μέχρι εμένα λέω τώρα.. ή αυτό που κοιτάτε στον καθρέπτη! (φιλικά πάντα που μου είστε και τσαντισιάριδες άντε )
-
να σας θυμίσω ότι είναι καρά-beta και όλοι είστε δοκιμαστές και αποσφαλματωτές.. εάν θέλετε να βοηθήσετε καλώς λέτε τα προβλήματα, αλλά πρέπει να τα λέτε και στα xiaomi.eu forums, εάν και εφόσον κοιτάξετε πρώτα ότι δεν τα έχω βρει τα ίδια και άλλοι, να μην διπλο-postάρουμε κι εκεί τσάμπα.!!
-
Σε είδα...!
ΜήνυμαΠαράθεση από martzicadespell: “@Sominus σιγα σιγα κι εγω!!” ε άντε να γίνουμε πολλές, από κόσμο που ξέρω τουλάχιστον !!! axaxhhaxxaxhahxhxaahxaahxahx
-
το'χεις μπρόδερ.. κηπ-τρού
-
αγορά μπαταριών... ΓΙΟΚ!!!
Μήνυμαεγώ θέλω το xiaomi to 10k σαν τρελός..
-
Σε είδα...!
Μήνυμα@martzicadespell βρε καλώς την.. εγώ "δεν" σε είδα ακόμα αλλά θα πάμε για κόφι.. έχω νέα όμως, ήρθε ένα γκρουπ με κινέζους εκεί που δουλεύω και κάτσανε να φάνε, στο τέλος ήρθαν να μου δώσουν τα στοιχεία τους να κόψω τιμολόγιο και μου δίνουν το κινητό με μια φωτογραφία, κλασσικά το κάνουν συνέχεια, έλα που το κινητό ήταν ένα Mi3 και λέω ΩΠ βγάζω και εγώ το δικό μου έξω.. τρελάθηκαν.. και εκεί που δεν μιλούσαν καν και καλά Ελληνικά "που βρήκε φίλο εσυ ατό" λέω το έφερα μου λένε "όκι δεν έκει Greec…
-
δεν περίμενα ποτέ ότι θα τύχω σε ένα από κοντά, αλλά τελικά ένα από τα παιδιά που δουλεύουν στη λάτζα στο μαγαζί μου έφερε το παρακάτω (φωτό) το οποίο φαίνεται να έχει το ίδιο μενού εικονίδια κλπ με MIUI OS και το σώμα ενός Note στις 5,5 ίντσες.. παραθέτω φωτό και βίντεο έτσι για φαγούρα.. (δεν κρατήθηκα το αποθανάτισα) 2d16b459e86d20658ac924cd47e3d297.jpg 7f89d2aac5d15ad7b7f0558b0e62e7cc.jpg 6d57514b9ee0de8137202a08285ac8a2.jpg 1634914f0b821440b7b90b8260186432.jpg 286d9d49854dffd45c2c09874e6684…
-
otg
Μήνυμα -
Xiaomi Mi TV Box GREEK UI
Μήνυμαγιατί δεν τοκοιτάς από xiaomishop.com ?
-
Xiaomi Mi Band
Μήνυμαεγώ στο pre-order είχα δώσει 18€ και ναι με το mi3w κομπλέ παίζει..
-
Παράθεση από steveman29: “Παιδιά υπάρχει τροπος να ανέβει ο ήχος αν έχετε root. Υπάρχουν καποια αρχεία τα οποία τα αντικαθιστάς με αυτά που έχω επεξεργαστεί. Αν θέλετε μπορω να τα ανεβάσω αύριο το απόγευμα για να λύσετε το πρόβλημα του ήχου. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” μην πειράζετε τον εργοστασιακό κόφτη παιδιά, θα κάψετε κανένα speakerάκι και μετά θα κλαίτε και θα λέτε άλαντιάλλων για να βρείτε κάποιον να το φτιάξει.. i've been there..
-
Παρακολούθηση δεδομένων μας
Μήνυμαδεν χρειάζεται να ανοίξεις καινούργιο θέμα, σου απάντησα στο προηγούμενο και με μια αναζήτηση αδερφέ, θα βρεις τις συζητήσεις με το θέμα και σχετικά..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (29-8) Οι ROMs για τη νέα GTV-3.22 θα αρχίσουν να εμφανίζονται από αύριο το απόγευμα. Οι ΝΕΕΣ MIUI V6 για τα Mi-3W & Mi-4 ίσως αργήσουν λίγο παραπάνω λόγο προβλημάτων στη διαδικασία του COMPILE, ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν βάλετε τη multilang του miuiandroid, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, και δεν θα μπορέσετε μετά να ξαναγυρίσετε εύκολα πίσω σε GTV ROM. Ελπίζουμε μέχρι την Κυριακή να σας δώσουμε την πρώτη MIUI V6 για τα Mi3W & Mi-4 Σταματάμε την υποστήριξη στις TDMA συσκευές, καθώς α…
-
Introducing Xiaomi Mi-4
Μήνυμαδιαβάστε εδώ --> Xiaomi Mi 4 - Full phone specifications και ένα αναλυτικό για όλα εδώ --> Xiaomi Mi 4 review: Dragons forever - GSMArena.com που είναι συνολικά 10 σελίδες και τα λένε ΟΛΑ ΟΛΑ..
-
σε παρακαλώ ψάξε λίγο το φόρουμ πραγματικά εδώ και 2 βδομάδες τα έχουμε συζητήσει όλα και έχουν πέσει τα ρολά.. με 2 λέξεις, λύσσαξαν που η Xiaomi έχει επιτυχία και η συλλογή στατιστικών και πληροφοριών είανι σαφώς μικρότερη από αυτή που συμφωνείς να μοιράζεις σε iOS συσκευή, που δεν σε ρωτάνε και το κάνουν, ενώ τα Xiaomi σε ρωτάνε "στις Κινέζικες και ξένες ROM" όχι στην Ελληνική, διότι έχουν αφαιρεθεί όλα τα feedback apps