Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 695.
-
otg
Μήνυμααλήθεια που είδες ότι γράφει να αποσυμπιεστεί πρώτα η rom για να επικοινωνήσουμε μαζί τους να το διορθώσουν.. ποτέ δεν κάνεις unzip τη rom, αντιθέτως την μετονομάζεις για τον 2ο τρόπο είτε την διαλέγεις όπως είναι το .zip από τον Updater
-
εάν πεις από το ασφάλεια να εμπιστεύεται πλήρως μια εφαρμογή δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο ότι και αν κάνει αυτή η εφαρμογή, από την άλλη εάν το antivirus σκούζει, όπως με το adaway το τελευταίο για παράδειγμα, καλό θα ήταν να το ακούσεις, γιατί σαφώς κάτι δεν πάει καλά με το apk που προσπαθείς να βάλεις αδερφέ.. μπορεί να χρειαστεί να το βρεις από αλλού.. όσο για την επάρκεια του MIUI Find Phone, είναι μια χαρά εύκολο και γρήγορο, δεν είχα θέμα, και μάλιστα η γυναίκα μου το έχει βρει παιχνίδι και …
-
Xiaomi Mi TV Box GREEK UI
Μήνυμασας παραθέτω επίσης ένα ΜΕΓΑΛΟ mirror με όλα τα αρχεία που έχουν σχέση με αυτό, μήπως και γίνει τίποτα και τα κόψουν.. drrQrHV.png εδώ το αρχείο.. MEGA επίσης δείτε μερικές αλλαγές εδώ.. hoho backdrop and logo · 8f3da17 · Somnius/XH_Home_for_TV · GitHub
-
otg
Μήνυμακαι ο καιρός είναι αίθριος.. ποια rom και ποια ακριβώς συσκευή αδερφέ
-
otg
Μήνυμαμε τη rom είσαι?
-
Xiaomi Mi TV Box GREEK UI
ΜήνυμαHDvqVOM.jpg Εάν δεν το γνωρίζετε ως μηχάνημα τότε θα σας πω το εξής.. μοιάζει με ένα Apple TV (ναι πέσ'τε κοράκια να φωνάξετε ) αλλά είναι μακράν πολύ πιο μακριά από ένα Πάρτε μια περιγραφή (πηγή Mi Box - mi.com ) Παράθεση: “Refresh your daily life right now since you have my existence. Watch online movies on TV free of charge. Over 100,000 episodes, genuine movies,TV plays,anime, documentary are waiting for you. Projecting pictures and videos on a television screen without a cable. Extensive an…
-
Διαγραφή εφαρμογών
ΜήνυμαΠαράθεση από Astrolabe: “Φίλε SomniusX, οι εφαρμογές που θέλω να διαγράψω είναι το Opera mini, Mobogenie, Opera mobile, άμα τις διαγράψω θα δημιουργηθεί πρόβλημα?” εμ γιατί να θες Root για να διαγράψεις αυτές τις εφαρμογές, ένα xiaomi phone δεν τις έχει pre-installed με τη rom.. :!?
-
Διαγραφή εφαρμογών
Μήνυμαποιες θες και γιατί θες να τις διαγράψεις αν σου είναι εύκολο, έχω περιέργεια.. επίσης με Root explorer γίνεται αλλά είναι επικύνδυνο να το ξέρεις..
-
εάν είσαι καπιτάλας να έχεις 2η γραμμή, τώρα αν είσαι ελεύθερος έως mid-range επαγγελματίας, νταξ ρε παιδιά, αφού σας αρέσει να πληρώνετε πάγια, εμείς πάμε πάσο.. εγώ μια ζωή είτε ως free lancer είτε ως υπάλληλος είτε ως επιχειρηματίας, ποτέ δεν είχα 2ο τηλέφωνο.. ένα να με βρίσκουν όλοι πάντα..
-
σωστός ο παίχτης.. α και φίλος, μην ξεχάσεις να το βγάλεις γιατί θα σου καταπίνει την μπαταρία, αυτό ξέρει σε παιχνίδια και άλλα να το γυρνάει το ίδιο το Xiaomi σου εκτός κι αν επιμένεις κάποια εργασία να έχει πλήρως πόρους του συστήματος και το ανοίγεις και κάνεις ότι κάνεις όπως π.χ. εμ το Antutu..
-
όπως θα έβρισκες εάν έκανες μια αναζήτηση τα scores πάντα τα κάνουμε μετά από φρέσκο reboot και αφού βάλουμε το κινητό σε performance mode από τις ρυθμίσεις ενέργειας, εκεί τα δίνει όλα τα γκάζια και βγάζει τα "γνωστά" scores.. για καλό και για κακό στείλε μας ένα screenshot του cpu σου από το πρόγραμμα CPU-Z από το PlayStore, αν και το xiaomishop.com στέλνει πάντα καλά πράγματα, έχω πάρει 9 devices από εκεί..
-
γιατί ρε σιγά τέτοιο εργαλείο και δύ-καρτο παραπάει.. μια χαρά θα είναι με SD600 4x1.6 τι λες τώρα.. σήμερα πήρα ακόμα ένα (το 9ο Xiaomi νομίζω) για έναν φίλο το Note αυτή τη φορά, το περιμένει πως και πως.. σήμερα έβαλα την παραγγελία σήμερα το θέλει αχχαχαχα τέσπα.. όταν βγει το προ-αναφερθέν.. θα το πάρω δεν κάνω πλάκα.. πήρα στη γυναίκα Redmi 1S και δεν της φτάνει λεέι θέλει το Note πωω αχααχ
-
Xiaomi Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά από αρχές του μήνα έκανα προπαραγγελία από το merimobiles το Xiaomi Mi Band περιμένοντας πως και πως την κυκλοφορία του. Τις προάλλες διάβασα ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας θα ήταν αυτή τη βδομάδα οπότε ξανα ρώτησα, επ κύριοι τι παίζει με το pre-order.. και σας παραθέτω ως καλά νέα το παρακάτω μήνυμα.. rwbv72J.png οπότε όσοι από σας έχετε κάνει pre-order ή πρόκειται να κάνετε, τώρα που έχει μεταφραστεί και το MiBand.apk από τον Αδμινιστράτωρ μας @MIUI_ART , είναι καλή ώρα να βρείτε αυτά τα …
-
MIUI V6
Μήνυμαόπως ανέφερα κι εδώ Καλοσωρίζουμε την ΝΕΑ MIUI V6 !!! (Ενημέρωση 21/08 14:15) παιδιά θα πέσουμε με τα μούτρα για να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται.. σε αυτή μας την προσπάθεια σαφώς θα χρειαστούμε την υπομονή σας και την υποστήριξή σας!!
-
παιδιά θα πέσουμε με τα μούτρα για να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται.. σε αυτή μας την προσπάθεια σαφώς θα χρειαστούμε την υπομονή σας και την υποστήριξή σας!!
-
MIUI V6
Μήνυμασε δύο μέρες θα είμαστε έτοιμοι, κάντε backup ειδικά άτομα σαν εμένα με τα 64άρια που θέλεις 1+ ώρα να τα μαζέψεις όλα