Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 695.

• MIUI V6

SomniusX - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

πάρα πολύ νωρίς.. :-/

• Xiaomi-Miui.gr application

SomniusX - - Oι Προτάσεις σας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από SomniusX: “δεν είναι εύκολο αδερφέ, μιας κι έχω προϋπηρεσία το σκέφτηκα αλλά μετά βλέπω τη δομή του woltlab και σκέφτομαι μια χαρά είναι το mobile theme που έβαλε ο @MIUI_ART και μια χαρά υποστήριξη έχει το Tapatalk.. όχι ότι το woltlab έχει θέμα, απόλύτως κανένα, απλά δεν είναι εύκολο.. για να καταλάβεις.. πρέπει να φτιαχτεί πρώτα parser για τα πάντα με attachements πάνω στα session των κάθε user.. μόνο το σύστημα αυτό θέλει για ένα άτομα σίγουρα 1 μήνα.. μετά…

• Introducing Xiaomi Mi-4

SomniusX - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

όχι σε 4+ μήνες το 4g μοντέλο αλλά τι να την κάνεις την 4g/lte σύνδεση αυτά λέμε κάτι μέρες τώρα. μια χαρά 18mbit πιάνει το mi3 και μια χαρά θα τα πιάνει και το mi4 wcdma

• Caller ID apps, δουλεύουν?

SomniusX - - Google Play Store

Μήνυμα

ρε μαν, καλοκαίρι είναι τι τον θες απίκο?

• δεν είναι κάτι δύσκολο αδερφέ.. κατέβασε την Ελληνική βάλτη κάπου στην sd ή στο δίσκο, και μπες στον UPDATER και πάτα το πλήκτρο των επιλογών και πες του Select installation pack ή κάτι παρεμφερες, θα σου πει που είναι, θα του πεις που είναι και μετά θα σου πει θέλω reboot, ε τι θα το αρνηθείς όχι σαφώς και μετά το reboot για μένα μπες σε recovery (ξες πως? αν όχι απάντα να σε πω) και κάνε ένα wipe "cache" όχι κάτι άλλο, έτσι για να είμαστε άνετοι.. αυτάααα

• Xiaomi Mi3 Fake vs Real

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

καλά εμείς έχουμε "πλέον" μάτια για τα κινητά της Xiaomi, κάποιοι φίλοι μας δεν τα προσέχουν διστυχώς..

• Xiaomi-Miui.gr application

SomniusX - - Oι Προτάσεις σας

Μήνυμα

δεν είναι εύκολο αδερφέ, μιας κι έχω προϋπηρεσία το σκέφτηκα αλλά μετά βλέπω τη δομή του woltlab και σκέφτομαι μια χαρά είναι το mobile theme που έβαλε ο @MIUI_ART και μια χαρά υποστήριξη έχει το Tapatalk.. όχι ότι το woltlab έχει θέμα, απόλύτως κανένα, απλά δεν είναι εύκολο.. για να καταλάβεις.. πρέπει να φτιαχτεί πρώτα parser για τα πάντα με attachements πάνω στα session των κάθε user.. μόνο το σύστημα αυτό θέλει για ένα άτομα σίγουρα 1 μήνα.. μετά βάλε τα υπόλοιπα και σαφώς και το εικαστικό κ…

• xiaomi mi3

Μήνυμα

μα δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.. γιαυτό

• Εθισμένος

SomniusX - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

να σου πω την αλήθεια, με όσα θα αγόραζα ένα τούμπανο από εταιρία ναυαρχίδια αγοράζω 3 κινητά xiaomi.. οπότε καλά κάνει ο φίλος πάνω.. ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕΕΕΗ

Μήνυμα

να πας στα κεντρικότερα κανάλια/καταστήματα από το vikmall για να μπορείς να έχεις άνεση και σιγουριά.. εμείς οι περισσότεροι από merimobiles και xiaomishop

• xiaomi mi3

Μήνυμα

πραγματικά ότι και να φοράει μην σκας, θα βάλεις εσύ με το χέρι την δική μας όπως αναφέρει και φίλος από πάνω και θα ξενιάσεις!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι ισχύει το link. Μπορείς να το κατεβάσεις από εκεί. Η βάση των downloads είναι πάντα ενημερωμένη.” αυτά είναι, ευτυχώς που μας έχεις οργανωμένους με τα Downloads!! ευχαριστούμε πολύ κύριε Αδμινιστράτωρ μας!!

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Μόλις τη ξανάβαλα την εφαρμογή και κατάλαβα τι εννοείς.. Έχει και έκδοση pro... Μόλις του έκανα και γω donate.. Για να δούμε...” θα σου στείλει mail, για καλό και για κακό πες του είμαι ο τάδε έκανα donate στο mail του

Μήνυμα

έκανα donate στον τύπο που έχει κάνει το Greek Caller ID και μου έδωσε οδηγίες για full access, παιδιά με 1€ σας το ανοίγει.. αξίζει όμως τελικά..

• @MIUI_ART το link για Redmi 1s κι ας είναι της προηγούμενης αφαιρέθηκε από τη πρώτη σελίδα.. τώρα από που το κατεβάζουμε? αυτό εδώ ισχύει? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…edmi-1S-GTV-3-20-0/#files

Μήνυμα

ρε συ τώρα σοβαρά, έχω το Mi3 σχεδόν 5 μήνες έτσι.. ποιος θέλει περισσότερο από οριακά 18mb/sec, δλδ και hd skype call κάνω και τα πάντα.. η συσκευή WCDMA υποστηρίζει • GPRS • EDGE • 3G • HSPA • HSPA+ more μετά είναι το LTE και το 4G αλλά και πάλι, που στο κέντρο στην αθήνα, εγώ είμαι προάστια, επαρχεία τι θα κάνουν? παιδιά μην περιμένετε για μένα το τρένο, θα έρθει με το καλό Γενάρη στα "Β" καταστήματα για να τα παραγγείλουμε εμείς, μην σας πω τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη και κρατήστε το αυτό.. π…

• [V5 Theme] MIUI V6 Like

SomniusX - - V5 Themes

Μήνυμα

στη lock το Orangina δίνει, και 2-3 ακόμα που έχουν ένα έξτρα layer στην lockscreen.. αν θες όμως πραγματικό Active Display τότε πας για το AcDisplay play.google.com/store/apps/details?id=com.achep.acdisplay που είναι ότι καλύτερο και κόντά στου Moto G, επίσης μεταφρασμένο από εμένα και την ομάδα στο Crowdin..

• xiaomi mi3

Μήνυμα

μην κάνεις τίποτα μην ζητάς τίποτα, δεν ξέρουν κι όλας μήν νομίζεις δλδ.. η δική μας η rom τα έχει όλα, χωρίς τη σαβούρα και έρχεται και με "root" έτοιμη.. ότι πιστεύεις για ότι λένε εκεί και καλά πληρώνεις για root και άλλα όπως το merimobiles μην κρατάς τίποτα.. ας έρθει με το καλό και είναι ένα flash..

• MIUI V6

SomniusX - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

μια έκδοση MIUI OS που δεν σας έχει δοθεί μέσα από τα "σωστά" κανάλια, δεν θα πρέπει να την δοκιμάζετε.. επίσης δεν προτείνεται η χρήση "πειρατικών" σελίδων.. η σελίδα και τα μέλη της δεν φέρουν καμια ευθύνη εάν αποφασίσει ένα μέλος από μόνο του να κάνει τα προαναφερθέν.. had to be said..