Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 695.
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
Μήνυματο μόνο που δεν έχω καταφέρει να βάλω είναι ένα ρολόι σαν αυτό τη φωτό.. κανείς να με βοηθήσει ως προς το πιο είναι?? έχω αυτό εδώ τώρα.. 6zgsGXUt.png (click για μεγαλύτερη) Παράθεση από tora33: “Παράθεση από SomniusX: “παιδιά το theme like v6 είναι πολύ όμορφο..” σε εμπιστευόμαστε , άρα σε πιστεύουμε 8o” απλά το lockscreen έβαλα του default γιατί το fade in/out δεν με αφήνει πάντα να κάνω δουλειά.. Παράθεση από mitsakos: “Να ρωτήσω...ξέρει κανείς γιατί δεν μου δουλεύει το led φωτάκι των ειδοποι…
-
Introducing Xiaomi Mi-4
Μήνυμαλες και θα το έχουμε συνέχεια ανοιχτό αν το πάρουμε με 4g, γιατί θα θέλουμε να σπαταλάει τη μπαταρία σαν τρελό και να ζεστένεται, α μην ξεχάσω και γιατί έχει παντού σήμα 4g.. έλα ρε παιδιά δλδ..
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
Μήνυμαπαιδιά το theme like v6 είναι πολύ όμορφο..
-
πολλά λέγονται και πολλές ευθύνες πέφτουν.. όπως και να έχει το έχουμε συζητήσει εδώ και ο developer που το έκανε πρέπει να τον καθιστούν υπεύθυνο.. εάν το έκανε.. όσο για το κώδικα κλπ, πιθανόν είναι φαινόμενο αντιγραφής χωρίς credits attribution.. όπως πάντα συμβαίνει..
-
κακώς που δεν υπάρχει για το Mi Pad σχετική ημερομηνία / eta..
-
"Παίζοντας" με τα "ΘΕΜΑΤΑ"
ΜήνυμαdSEI9Yf.png αυτό το είδες? πρέπει να απαντήσω?
-
"Παίζοντας" με τα "ΘΕΜΑΤΑ"
ΜήνυμαΠαράθεση από tzitzi: “Αν έχετε εγκαταστήσει τα mi-tools μπορείτε να "αγοράσετε" και τα επι πληρωμή θέματα :)” Παράθεση από papakitou: “Παράθεση από tzitzi: “Αν έχετε εγκαταστήσει τα mi-tools μπορείτε να "αγοράσετε" και τα επι πληρωμή θέματα :)” Πως;” ας μην το συνεχίσουμε παιδιά μου!
-
με Mi3 και την 3.20 όχι κανένα θέμα..
-
Έσπασα την οθόνη του Mi3 μου
Μήνυμααν δεν σε πειράζει να μην έχεις 4G/LTE μιας και το WDMA μοντέλο υποστηρίζει μέχρι περίποτ 18mbit με hspa+ τότε πάρε το Mi4 τώρα.. έτσι έχουμε κι εμείς το Mi3 μια χαρά είνια..
-
Xiaomi Mi4 VS OnePlusOne
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Οταν με το καλό βγεί η MIUI V6 για τις συσκευές σας και έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε από πρώτο χέρι την νέα MIUI V6, είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα μείνετε στην Xiaomi ως 1η επιλογή. :D” ε αυτό περιμένουμε ωρέ Αδμινιστράτωρ μας.. την 6
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από FrOsT: “Περισσότερα νέα από το xda MIUI/Dexspy - Post #6 - XDA Forum Sent from my MI 2S using Tapatalk” Έχει πολύ ενδιαφέρον το σχόλιο του στο "Solution"... Και μεταξύ μας... συμφωνώ!” φέρε ένα quote εδώ ντε, ένα screamshot πάω από εκεί να το δω.. και θα κάνω edit να το φέρω εδώ να το σχολιάσουμε μαζί παρέα..
-
σε μελλοντική rom μας προτείνω να μπει εκτός από το Mi Pop και το Mi band (Mi bracelet) app διότι από αύριο (18 Αυγ.) θα ξεκίνσει να πωλείται στα ράφια.. Update: Xiaomi has announced the release date of much awaited Mi Band on August 18. The wristband fitness tracker which was unveiled with the next generation flagship Mi 4 last month will be arriving in the China. εγώ προσωπικά το έχω κάνει pre-order και το κόστος είναι αστείο σε σύγκριση με τη λύση της Sony στα κοντά 90~100€. θα μας φτιάξεις ω…
-
Re: App Associations etc
Μήνυμαφίλε! "magiku" το εργαλείο.. πήρα το Pro dahahe5e.jpg
-
App Associations etc
Μήνυμαωπ κάτι που δεν έχω πάρει χαμπάρι;; Α για να δω.. τένξ
-
μα ήθελαν δεν ήθελαν με τέτοιο immersion που έχει η εταιρία ανά τον κόσμο πρέπει να έχουν τομέα επίσημο ανοιχτό.. και αν δεις πανικός γίνεται σε άλλα Thread περί Xiaomi, ε τώρα μένει να δούμε πραγματικά CM/ASAP μιας και έχουμε CWM Recovery και άνετα παίζουμε με TrueDualBoot, ειδικά αν έχεις 64άρι σαν το δικό μου