Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 695.
-
Παράθεση από caeser: “Να υπενθυμίσω σε όλους μας ότι αυτή η τεράστια προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά κάθε εβδομάδα πρέπει να στηριχθεί και με αυτό το τρόπο! Διαβάστε το πρώτο μήνυμα αυτού του νήματος να ενημερωθείτε... ” Να προσθέσω ότι είμαστε δυστυχώς μακριά από την αγορά εξοπλησμου (κάμερας κλπ) για να κάνουμε hands-on video reviews των προϊόντων της εταιρείας. Ευχαριστούμε όμως για κάθε σας προσπάθεια ως τώρα, ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσατε ως μέλη, να συμβάλετε στο έργο! Η κοινότητα δεν θα…
-
Παράθεση από bandit650: “καλη η ιδεα για το ποστ. μια φορα ειχα κερδισει απο τετοια ενεργεια απο geekbying ενα ταμπλετ το οποιο ηταν οτι ποιο αχρηστο υπηρχε. μιση ωρα το δουλεψα και εφυγε απο το παραθυρο :)” πρόσεχε που τα πετάς, μην χτυπήσει κανένας άνθρωπος και βρεις το μπελά σου
-
κι εγώ.. παιδιά καλή ιδέα μπράβο.. ευχαριστούμε
-
Παράθεση από maddoctor: “ Now: $21.99 στο Coolicool και σε stock μάλιστα. Καλή φάση! ΥΣ. Κατέβασα το apk και όλες οι εντολές είναι στα αγγλικά. Γίνεται πανεύκολα στα ελληνικά. Επίσης έχει και 9 αρχειάκα ήχου για διάφορες καταστάσεις. Πολύ καλή φάση. Ελπίζω το miband 2 να είναι έτσι.” Γιατρέεεεε μου, το αγόρασα.. ! thanx bro!
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από SomniusX: “διαφημιστικό το site αλλά τιμή δεν είδα κάπου και κουμπί αγορά..?!” If anyone wish to buy the YuFit then go to Yufit | Accessories | YU Mobiles for registration.It won't be available on amazon.in. Mi Band VS YuFit - India - Xiaomi MIUI Official Forum” αυτό το είδα.. λες να στέλνει από Ινδία Ελλάδα όμως?!
-
page 14 post 272 2014 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Page14 - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum άφησα το λιθαράκι μου
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από zero777: “viber,facebook, messenger, skypeεφαρμογες απο Online banking, taxi beat, pixlr express, spotify, shazam , real boxing,airdroid,χαρτες play store, go sms,you tube + τα δικά σας εχω περασμένα...δικαιολογείται ? επίσης για κάποιον λόγο έχω ενεργοποιημένο το partition 2? υπάρχει περίπτωση να έχω διπλοπεράσει τις ROM? ” Παράθεση από MIUI_ART: “Viber - Facebook + Skype είναι ότι χειρότερο μπορείς να φανταστείς για τους πόρους της συσκευής σου.... Δεν απορώ τώρα για το Score που …
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαπω ρε φίλε.. κρίμα.. να σου πω τι είχαν γράψει πάνω τιμή και περιγραφή? γιατί αν είχαν βάλει 40$ όπως το δικό μου και ότι είναι mp4 player μπορεί και να περνούσε.. αλλά να που έχουν πάρει χαμπάρι τι κάνουμε και τα κόβουν.. μας σκίσανε μετά