Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 695.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• αυτό με τα φόντα είναι επειδή δεν κάνει σύντομα resolve από τον κινέζικο Server μην δίνεις και τόσο σημασία, είναι καθαρά θέμα σύνδεσης όχι λογισμικού

• App Associations etc

SomniusX - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

γνωρίζω για default επιλογή θελω όμως ένα γενικό reset χωρίς να το σετάρω σαν φρέσκο και δεν είναι μόνο το YouTube του είχα πει να θυμάται και μια σειρά από άλλα file extensions που το έχω μετανιώσει.. αλλά όχι για όλα

• μπράβο βρε παιδιά, είναι σημαντικός αριθμός.. τα καταφέραμε!!!

• .. γιατί πλέον, ένα θαύμα μας σώζει..

• μπα πιστεύω νωρίτερα

• προτείνω στην επόμενη να συνπεριληφθεί το Mi Pop apk

• Introducing Xiaomi Mi-4

SomniusX - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από nicolasch2: “Νομιζω το xiaomiworld έχει αρχίσει να στέλνει λευκά 16άρια” τα τελευταία δύο που πήρα λευκά είναι μόνο

• App Associations etc

SomniusX - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

πώς μπορούμε να κάνουμε επαναπροσδιορισμό σε όλες τις συσχετίσεις των εφαρμογών και αρχείων.. παράδειγμα τα YouTube links ανοίγουν με το default Browser αντί το YouTube app ή τουλάχιστον να ρωτάει ποιο να χρησιμοποιήσει.. τενξ

• Introducing Xiaomi Mi-4

SomniusX - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

παιδιά το wcdma δεν είναι διαθέσιμο δεν με νοιάζει το 4g/lte έτσι κι αλλιώς δεν πιάνει παντού με Voda/Cosmo και στη Wind που έχω άστα.. μια χαρά όμως έχω το Mi3 οπότε.. για πότε θα μπορώ λέτε να τσιμπήσω ένα;;

• Xiaomi Mi Pad

SomniusX - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

παίζει με τα MiFi της αγοράς αφού γίνονται κανονικά ρουτερ.. επίσης λέει ότι θες έτσι και usb 3g/4g sticks. αυτό δεν'κακό

• Παράθεση από tora33: “mi3w ota_v4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.19.0-4.8.8_Hellas-GTV-3.20.0-4.8.15.” αλήθεια τι είναι αυτά τα δύο εικονίδια.. ειδικά το μπλε..;

• Xiaomi Mi3 2GB 16GB Αγορά!!!

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

για το ηχείο λένε απλά ότι στη θέση που το έχει το κινητό μας δεν βολεύει για gaming.. εγώ λέω ότι λενε αρλούμπες (για να μην πω κάτι άλλο χοχο) γιατί μια χαρά είναι εκεί που είναι και ακούγεται όταν το έχω τσέπη, και μια χαρά σε παιχνίδια.. προτείνω ePSXe emu + Castlevania symphony of the night, killer-combo!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GeoXiaomi: “edit : έβαλα την 3,18 και περάστηκε κανονικά κατι πρέπει να παίζει με το αρχειο δεν εξηγείτε αλλιώς” Και όμως έχει εξήγηση... Οφείλεται καθαρά στην χαζομάρα που κάνουν κάθε φορά κάποιοι από τους Dev της MIUI. Κάθε φορά έχουν μανία να αλλάζουν τα path των apps και να κάνουν relink αμμέσως μετά. Το κακό είναι πως ξεχάσανε ότι δεν υπάρχει τέτοιο path που έχουν ορίσει στο script με αποτέλεσμα να αποτυχαίνουν οι εντολές και να κρεμμάει το recovery... S…

• Cookoo Smart watch

SomniusX - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

μωρέ μην βασίζεσαι σε αυτό..

• Cookoo Smart watch

Μήνυμα

το ξέρω ότι λέει.. αλλά το νού σου.. εάν δεν βάλεις τουλάχιστον EMS ενδέχεται να σου έρθει και αν φας + τελωνείο

• Cookoo Smart watch

Μήνυμα

δεν βρήσκω το λόγο να μην παίζει σε εμάς, αλλά ρε συ, 100€ χωρίς μεταφορικά για ένα τόσο απλό ρολόι, καλύτερα να πάρω ένα android watch με 60€ που είναι και αυτόνομο εγώ προ-παράγγειλα το MiBand με 15€ και πιστεύω θα είμαι μια χαρά παρά με ολόκληρο ρολόι!

• xiaomi mi3

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

μα αλήθεια λέω, δεν ξέρω γιατί πρέπει να ασχολούμαι με άλλο software, το έχουμε το "καλό"

• το έχω ξανα πει και σε άλλο θέμα εδώ στη σελίδα μας τις προάλλες.. καλά κάνει έτσι δουλεύει η Xiaomi για το MIUI, είναι το μοναδικό επαναστατικό λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζεται και αποσφαλμαστοποιείται καθαρά από τον κόσμο της, τους ίδιους τους χρήστες.. και σε αντίθεση με τα "δεδομένα" και "στατιστικά" στο λέει χύμα στην αρχή και συμφωνείς ότι θα βοηθήσεις ή όχι τη Xiaomi να κάνει καλύτερο το Miui, εξού και η αυτόνομη εφαρμογή Feedback, που ο αγαπητός μας όμως Αδμινιστράτωρ και ιδιοκτήτης…

• Ελληνικά σε Redmi 1s

SomniusX - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

ήμουν έτοιμος να πω για CPU-Z εάν δεν σε αφήσει τότε άνοιξε τις πηγές και τράβα να τσιμπήσεις το 1mobile store και κατέβασέ το από εκεί το CPU-Z link -> Download CPU-Z,CPU-Z 1.08 Download | 1mobile.com όλα θα φανούν εκεί.. οστόσο πραγματικά θα θέλαμε να δούμε ποιος είναι ο seller και πόσο το πήρες..

• Παράθεση από giannisgoku: “Κατααρχην να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη θαυμάσια δουλειά που κάνουν. Χάρη σε εσάς έχουμε κατα ευχαριστηθεί τα κινητάκια μας!!! Συνεχίστε δυναμικά!!! Λοιπόν , έχω εγκαταστήσει το link2SD και ενω κανω μεταφορά εφαρμογών στην sd αυτή παραμένει κενή. aqjsKA.png Τι κανω λάθος ρε παιδιά?” έχεις διαλέξει λάθος SD δεν το βλέπεις? sd0 είναι η εσωτερική μνήμη emulated και το sd1 είναι η εξωτερική.. γιαααα τράβα στις ρυθμίσεις.. γιατί τις πας βόλτα από την εσωτερική αποθήκευση,…