Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 695.

• xiaomi mi3

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Ο Admin εννοεί πιστεύω να δοκιμάσεις την rom , χωρίς να προσθέσεις εφαρμογές αυτό κάνω σε κάθε νέα rom ,(αν και δεν χρειάζεται) , γιατί θέλω να ελέγξω την rom καθαρή, αν όλα πάνε καλά με το titanium backup , επαναφέρω τις εφαρμογές μου , πολλές εφαρμογές , έστω και απο το play store , κάνουν ζημιά στο κινητό ( "τρώνε" μπαταρία , το κάνουν αργό ...) ” ρε παιδιά εγώ τόσα re-flash και τρέχα γύρευε για δοκιμές, πάντα χρησιμοποιώ το backup + restore που έχει η συσκευή, που στην …

• Έσπασα την οθόνη του Mi3 μου

Μήνυμα

@tora33 τι βλέπω, το sim tray θα σε ανάγκασε να το ανοίξεις την πρώτη φορά σωστά?

• Έσπασα την οθόνη του Mi3 μου

Μήνυμα

με το νύχι!! πφφ έπος.. σόρρυ δεν κρατήθηκα!

• αν το έχεις μόνο 2 μέρες θα του έχεις βγάλει τα μάτια και θα το έχεις φορτίσει 2 φορές σίγουρα.. η θερμότητα θα υποχωρήσει εάν κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να μάθει και η συσκευή αλλά η μπαταρία σου, τις συνήθειές σου!

• τόσα links brother.. Xiaomi-Miui-Hellas/MIUI-XML-5.0-Greek · GitHub γιατί δεν τα κοιτάς λίγο, και τι έχουν μέσα και τα commits που γίνονται τι αλλαγές πρέπει, να πάρεις μια γεύση τι κάνουμε, πόσα είναι, και τι δεν πρέπει να ακουμπας.. θέλει αρκετό ψάξιμο να ασχοληθείς με την μετάφρασή μας, δεν είναι ούτε παιχνίδι ούτε φάση της μια βδομάδας, πρέπει να μάθεις αρκετά και να προσέχεις σε κάθε σου βήμα..

• η αρχή κάθε rom δεν λύνει προβλήματα, δημιουργεί.. κι εμείς οι χρήστες βοηθάμε να τα διορθώσει.. plz γράφε με μικρά ρε μαν μου έβγαλες τα μάτια.. προσπάθησε να του πεις να ορίζει αυτόματα την ώρα από τις ρυθμίσεις και δεν έχεις κανένα θέμα.. κάνε και μια επαννεκίνηση..

• axaxaxa όχι ρε.. απλά δεν τους είναι καθόλου εύκολο, για μένα προτιμώ την αποθήκη στην Ιταλία του xiaomishop που το πολύ σε 48 ώρες ότι πάρω είναι σπίτι μου παρά ότι προσπαθούν στο merimobiles.. κουράζονται με τους Έλληνες πάρα πολύ.. :-/

• TrueDualBoot με το νέο CWM Recovery

Μήνυμα

όχι ρε μαν, το έχω ακόμα, μάλιστα τώρα του τραβάω ένα complete backup και θα του flashάρω από virtual machine (είμαι σε Mac OS) τη τελευταία developer άδεια και από πάνω τη δικιά μας.. να πάρει λίγο ανάσα, του έχω βγάλει τα μάτια, δεν μπορείς καν να φανταστείς.. μόνο ο @MIUI_ART ξέρει τη λύσσα μου με της εφαρμογές (300+ and counting, και ναι αντέχει μπαταρία 24+ ώρες ! )

• Παράθεση από harvad: “bandit650 Έχει κάποιος καμία λύση για το εσωτερικο αποθηκευτικό χώρο; στο κινητό δε Έχω ούτε τραγούδια ούτε ταινίες παρά ελάχιστες εφαρμογές σε σχέση με άλλους. Και το αποτέλεσμα είναι Αυτό που φαίνεται Στη φωτογραφία Link2SD (play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el) αφού κάνεις partition την sd κάρτα.” Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD εδώ είσαι φίλος

Μήνυμα

χμ :-/ τα έχω δει αυτά.. γιαυτό είπα να το κάνω "θέμα"

Μήνυμα

οτι κάνεις πες ντε.. στο skype είμαι "live:lefteros"

Μήνυμα

ε ας το δοκιμάσω κι ας το πετάξω σε 5 μέρες ντε.. θέλω λίγο γευσούλα.. όλοι λένε πόσο και γαμώ θα ήταν ένα mi3 με την latest cm.. το θέμα είναι ότι ακούγονται πολλά, κόσμος ζητάει, αλλά δεν βλέπω να έχει πετύχει κανείς κάτι, οπότε τσάμπα κάθομαι και χαίρομαι!

• Παράθεση από mAthosalas: “Παράθεση από tora33: “Ο Admin την έχει” Και μετα σού λενε οτι ολοι ειναι ισοι σάυτο τον ερμο τόπο.... :lol:” ahahhhahaah θεός!! έτσι είναι μαν, 16 Αυγούστου ο κόσμος, ο δικός μας Αδμινιστράτωρ μπροστά!!

• Παράθεση από mAthosalas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν είναι πάντα απαραίτητο το Wipe αλλά συνήθως σώζει από αρκετά προβλήματα. Πρέπει όμως να το κάνουμε πριν το flash...” Εγω δεν εχω κάνει ποτέ Wipe,σε καμμια εγκατασταση/αναβαθμιση ROM. Τι "θεμα" εχω; Γιατι πρεπει να κανω wipe ενω τωρα που δεν εχω κάνει ποτέ δεν εχω δει κανενα θεμα με το κινητο; Μπορειτε να με διαφωτισετε;” βασικά μην λέμε σκέτο Wipe και κάνει κανείς Wipe all, μιλάμε μόνο για Wipe Cache και τουλάχιστον 1 φορά πριν το re-flashing…

Μήνυμα

μπρόδερ, θέλω να βάλω cyanogen για τη γεύση κι ας τη βγάλω μετά κι ας βάλω ότι να'ναι, AOSP κλπ.. απλά για να το κάνω ρε συ..

Μήνυμα

Καλημέρα κοινότητα, πρόσφατα έχει ενσωματωθεί στη ROM μας το CWM Recovery, που όπως μερικοί γνωρίζετε είναι ότι καλύτερο για έναν Android device, ειδικά όταν πειραματίζεσαι συχνά. το Mi3 είναι μια καταπληκτική συσκευή και πολλοί από εμάς συχνά την φτάνουμε στα άκρα. μια από τις πιο συχνές όμως χρήσης είναι το re-firmware, και το backup. έτσι όπως κοιτούσα λίγο το menu είδα το TrueDualBoot και λέω.. ρε κάτσε να του ρίξω μια καλύτερη ματιά.. είδα στο [MIUI Tips Contest] CWM for MI3W - Xiaomi Mi 3 …

• Παράθεση από thanos.k: “Άντε να γλυτωσουνε απο τα bugτων τελευταιων ROM ...” σου είπε κανείς ότι τα bugs τελειώνουν? τι νέα έκδοση και δεν θα έχει bugs? μην ξεχνάς το MIUI σαν OS βασίζεται στο δικό μας feedback για την βελτίωσή του! Παράθεση από xristos72: “Android L ?” μπα, από άνοιξη, αρχές, μπορεί ναι, τώρα όχι.. kitkat και μια χαρά είμαστε..

• Mi3

Μήνυμα

Παράθεση από methodius: “Και ακομα δεν εχω εικονιδια απο επαφες και πολλα αλλα.” αν μπορείς τσίμπα από εδώ Download CPU-Z,CPU-Z 1.08 Download | 1mobile.com το CPU-Z και εγκατέστησέ το στη συσκευή αφού το περάσεις μέσω usb μέσα στη συσκευή και δώσε μας μερικά screenshots, τα οποία προφανώς θα τα πάρεις μέσω usb από τη συσκευή..