Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 695.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Eσένα θα σου στείλω ένα Mi-5 για να έχεις .... :lol:” είδες.. φροντίδα ο αδμινιστράτωρ μας, πάντα στα ώπα ώπα με έχει.. τι να πω.. :blush:

• Παράθεση από MIUI_ART: “H νέα GTV-3.19 για το Mi-3 & Mi-4 είναι έτοιμη για Download....” επειδή έχω ένα Mi-4 εδώ για δοκιμές πάω να το βάλω τώρα.. (πλακίζω ρε )

• παιδιά όταν χρησιμοποιείς Xiaomi device συμφωνείς να βοηθήσεις την εταιρεία και την κοινότητα γύρω από αυτή να βελτιωθεί και να φτιάχνει καλύτερες συσκευές.. τα ίδια κάνουν στα κρυφά η Apple/Samsung/HTC/κλπ χρόνια τώρα και δεν το λένε, σε αντίθεση με την Xiaomi που το λέει καθαρά, το προϊόν που κρατάτε στα χέρια σας φτιάχτηκε με βάση το δικό σας feedback εξού και τα συχνά πυκνά μηνύματα κάθε βδομάδα να δίνουμε feedback πίσω τι μας άρεσε τι όχι κλπ.. αντιθέτως στην Ελληνική τα έχει αφαιρέσει ο πι…

• Play store

SomniusX - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

κάτι έχει περαστεί λάθος.. έχεις σκεφτεί να flashάρεις μια καθαρή developer και να βάλεις την Ελληνική από πάνω για να στρώσει?

• Παράθεση από lavspr: “... Δύο παρατηρήσεις για το Μι3- Αργή φόρτηση - Γρήγορη αποφόρτηση Κατα τα άλλα ΑΡΙΣΤΟ !!! ” κάτσε να το δουλέψεις λίγο θα σου στρώσει, πρώτες μέρες είναι και το έχεις πεθάνει, μετά η μπαταρία ηρεμεί και μπαίνει σε ένα πρόγραμμα.. εγώ βγάζω 24+ ώρες με χρήση.. και χρήση έτσι..

• Play store

SomniusX - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

ποια ήταν αυτά τα θέματα που αναφέρεις ?

• @epkakas i got the message and i fixed it

• θα πεις ρε ποια θέματα είναι αυτά στις εικόνες πάνω ή θα με βάλεις να ψάχνω σαν τον !@#!@%% hohohohoo

• thanx bro!

• πήρα απάντηση στο forum του xiaomishop από το customer dep. θα το έχουν το LTE στο τέλος του έτους, άρα σίγουρα Γενάρη εμείς!

• GPS weak signal

SomniusX - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

η αλήθεια είναι δεν έχω αντιμετοπίσει πρόβλημα με το σήμα, αντιθέτως το βρίσκω άνετο και την βδομάδα που μας πέρασε έκανα 2 trips με google maps!

• ακρίβεια και όσο με παίρνει μετάφραση αδερφέ, σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. αν δεις το άρθρο βγήκε το πρωί κοντά στις 9-10 δική μας ώρα και μετά από 2 ώρες το είχα έτοιμο! πρόσπαθησα σε λέωωωωω

• Κάτω στο xiaomishop forum μια ομάδα τεχνικών έκανε την πλήρης αποσυναρμολόγηση του Xiaomi Mi4 δείτε μόνοι σας κατασκευή και διαδικασία! Attachment (ID: 3405) Attachment (ID: 3404) Μετά από συσκέψεις που έγιναν για τον σχεδιασμό της αφαιρούμενης πλάτης, η κυρτότητα που εμφανίζεται είναι για να εξηπηρετήσει την μπαταρία και την κάμερα. Attachment (ID: 3403) Στην συνάντηση που έγινε στο Πεκίνο εχθές (2014-07-24) η Lei Jun μιλάει έντονα για την τεχνολογία που έχει γίνει στις Mi συσκευές. Οι κύριοι π…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Το Simple Mode στα hongmi φτάχτηκε αλλά είναι σχεδόν όλα Κινέζικα ...... Αν σας αρέσει σαν MOD, να ψάξουμε τα apks και να προχωρήσουμε στην μετάφρασή τους...” Πες πότε και ξεκινάμε

• xiaomi mi3

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από papakitou: “ Καλημερα Τι του εχεις βαλει και κανει; Δωσε μερικα παραδειγματα αν σου ειναι ευκολο” ένα κλικ : άνοιγμα οθόνης, προσπαθώ να χρησιμοποιώ όσο λιγότερο γίνεται το power button, φοβάμαι μην το χαλάσω νωρίς 2 κλικ : φακός on/off, über χρήσιμο δεν μπορώ να σου πω πόσο! 3 κλικ : καλεί την γυναίκα μου κατευθείαν (ω ναι.. ) 4 κλικ : το βάζει silent.. αυτά έχω και μόνο που τα κάνει και κρατάει την σκόνη μακριά είναι ότι πρέπει

• χμ ναι θα αργήσει το lte ... οπότε με βλέπω να το δίνω και να παίρνω 2 ριζάκια 1s να έχει και η γυναίκα κινητό

• Mi3 Scanner

Μήνυμα

I-NIGMA PlayStore Link i-nigma Barcode Scanner [googleplay]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.threegvision.products.inigma.Android&hl=el[/googleplay]

• Xiaomi Redmi Note - Themes,Ringtones & Lockscreens

SomniusX - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

ποια έκδοση Miui έχεις?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από SomniusX: “αδέρφια, το είχα ξεκινήσει και του άλλαξαν έκδοση και με πέθαναν, άλλαξαν όλα τα identifiers.. θα το βγάλω σύντομα..” με την ησυχία σου , όταν θα έλθει το "καρφί' τότε θα σε πιέζω , έχεις χρόνο , όλο και θα βγει άλλη έκδοση” εγώ το έχω ένα μήνα τώρα και ένα έχω να πω.. το MiClick.app είναι κλάσεις ανώτερο από ότι κυκλοφορεί, plz μακριά από το Klick.app είναι επικώς απέσιο και δεν δουλεύει σωστά..

• Παράθεση από tora33: “ας έλθει με το καλό , και αποφασίζεις ,” για πότε λες να είναι στα ευρωπαϊκά καταστήματα? το "γνωστό" μου έφερε κινητό σε 2 μέρες με dhl και με καλ'αρεσε!