Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 695.
-
4.2.2 και flash player
Μήνυμαβρήκα ένα apk το έβαλα δεν έβγαλα άκρη τι γίνεται.. έχω χρησιμοποιήσει εφαρμογές που ξέρω έχουν flash player για π.χ. video streaming αλλά σκέτο σκέτο δεν έχω καταφέρει, π.χ. να φορτώσω λέμε το zoo.gr
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “.... Και ενώ η είσοδος ανοίγει δύσκολα, η έξοδος είναι αυτόματη... ” ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ τέλος..
-
Εφαρμογή μουσικής
Μήνυμαθα ήθελα να διαβάσει τα .pls που έχω φτιάξει στα φάκελα για να γλιτώσω κόπο αλλά δεν το βλέπω να τα κάνει..
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Επιβαβαιώνω και εγώ πως είναι πολύ, μα πάρα πολύ επικύνδυνο να χρησιμοποιείς adaptors. Exω καταστρέψει και εγώ με αυτό τον τρόπο ένα Samsung Galaxy Beam. To καλύτερο είναι να πας σε ένα μαγαζί του Provider σου, και να αλλάξεις SIM !!!!!!!” εγώ έιμαι με adaptor από sim που είχα σε 4s.. αλλά της κάρτας μου που το έχω λιμάρει κάργα και μπαίνει like it's lubed! δεν με δυσκόλεψε καθόλου και το έχω βγάλει ίσα με 15 φορές.. (έδινα internet σε ένα ipad..)
-
Xiaomi Power Bank
Μήνυμαπαιδιά σε λογικό μέγεθος κανένα power bank με ΠΟΛΛΑ mAh ? έχω δει ένα 100k.. έχουμε?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Νομίζω ότι πρέπει να σοβαρευτούν λιγάκι εκεί στην Κίνα στην Xiaomi. Αν περιμένουν να κατεβάσουμε μία ROM με 12 kb/s και με 3 προσπάθειες, αφού καταστράφηκε το αρχείο, είναι γελασμένοι. 12 Κινέζικους Proxy δοκιμάσαμε και τίποτα,,,,,,,,, ” και δεν το έβαζες στον ντέντη να το τσιμπήσει τι το κουράζεις?
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμαπάντως από δωράκια όταν πήρα ένα λευκό mi3 για έναν φίλο, το Xiaomishop δίνει original θήκη, πενάκι, πρίζα ευρωπαϊκή και αντάπτορα αυτοκινήτου.. νταξ μια χαρά έτσι..
-
εγώ 8sms δαγκωτό!
-
αγορά μπαταριών... ΓΙΟΚ!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “... Υ.Γ. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχω δεύτερη εφεδρική μπαταρία μαζί μου, αφου μπορεί να τύχει να χρησιμοποιώ σκληρά το κινητό για περισσότερο απο 24 ώρες και να μην υπάρχει η δυνατότητα για επαναφόρτιση... γι'αυτό έχω "λυσσάξει" να πάρω εφεδρική...” αααααΑΑΑαααα λέγω κι εγω τι τον έχει πιάσει τον λυσσασμένο ρε με τη 2η μπαταρία!! αχαχαχΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Παράθεση από Merimobiles: “.....-For HUGE purchases, we definitely give back a generous discount. But don't just assume that you will automatically get what you are expecting as we have to define first how HUGE your purchases are.....” Hi Jie.. Thank you for the heads up, glad to be of service, you see i'm on the team and we try to help our recently large amount of users! About the quote above, as you already know we "cannot" get that offer for huge purchases because we can't order more than one…
-
οθόνη κλεισίματος
ΜήνυμαΠαράθεση από cy67: “Καμιά σχέση με πολιτικά φίλε . .....” βρε πιάσατε κουβέντα εε! πολιτικά? που ρε?
-
shipping mi3
Μήνυμαμου βγήκε με τα μεταφορικά ακριβώς 349.30€
-
shipping mi3
Μήνυμαπαιδιά με λίγο παραπάνω χρήμα το πήρα από Xiaomishop.com και ήρθε σε 2 μέρες με Eu direct DHL σπίτι μου.. ούτε άγχος τελωνείου ούτε καθηστέριση. έκανε λιγότερο απο 48 ώρες..