Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 695.
-
παιδιά έχω εντοπίσει παρόμοιο πρόβλημα και το αποδίδω στην απόσταση.. τι εννοώ.. πολλές φορές ενώ όλα παίζουν μια χαρά βλέπω καθηστέριση με το Cloud και άλλες φορές και disconnections.. παιδιά ο κεντρικός σέρβερ είναι Κίνα και όλα πάνε κι έρχονται από εκεί.. αφού και δεν είμαστε κοντά και δεν έχουμε ταχύτητα προς και από αυτούς ενδέχεται να έχουμε προβλήματα τέτοιου είδους..
-
οθόνη κλεισίματος
Μήνυμααδερφέ πότε δεν είχα θέμα με φωτό.. δοκίμασε κάτι πρώτα.. κάνε τες επεξεργασία από το κινητό άλλαξε πχ ένα τσακ κάτι το κοντράστ ας πούμε ή κάτι άλλο και δώσε του αποθήκευση και την νέα βάλε για φόντο και πες μου.. βλέπεις μερικές φωτό έχουν icc profiles άλλες είναι progressive jpg άλλες έχουν αλλαντάλλα μέσα τέσπα απλά δεν τις περνάει σωστά για κάποιο απροσδιοριστο λόγο.. κάνε και πες μου Υ.Γ. γιατί ωρέ μαν κοινόχρηστα αλλά και πάλι σε μένα το μήνυμα ΧΑΑ αυτοκόλλητος? πλακίζω καλά κάνεις αλλά κ…
-
MI3W Compass
Μήνυμαδείτε τις ρυθμίσεις σας παιδιά.. εμένα παίζει δείτε εδώ sendspace.com/file/1g497l Screencast.. αλλιώς αν έχετε θήκη δοκιμάστε χωρίς τη θήκη..
-
ας κάνει κάποιος την καλή να πακετάρει την παλιά καλή email.apk εφαρμογή να την βάλουν με το χέρι όσοι την θέλουν..
-
MI3W Compass
Μήνυμαχμ εμένα παίζει κανονικά και μάλιστα πριν λίγο την ξαναδοκίμασα..
-
Παράθεση από cy67: “Το play Store δεν κατεβάζει . Βγάζει συνέχεια σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών απο τον διακομιστή....” man μερικές φορές δεν περνάνε τα dns requests και άλλες μαλακίες, θέλει υπομονή και κανένα rebootάκι.. + opendns για να σπροχώ! Παράθεση από MIUI_ART: “....Ξέχασα πότε κοιμήθηκα τελευταία φορά. ...” O MIUI_ART δεν κοιμάται τώρα πια τα βράδια..
-
α καλή φάση.. από την άλλη ως χρήστης mi3 που η μπαταρία δεν βγαίνει, σκέφτηκα το εξής.. μέχρι του χρόνου θα έχω αλλάξει τηλέφωνο, δεν θα προλάβει να χαλάσει η μπαταρία..
-
ebay ναι εάν το ratio του πωλητή είναι 99.2+% αλλιώς δεν
-
παιδιά δεν ξέρω τι λέτε.. εγώ από αυτούς δευτέρα βράδυ στις 8μμ πήρα το mi3w 64gb στα 349.30€ και την τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι είχε έρθει σπίτι.. λιγότερο από 48 ώρες ούτε στην Ελλάδα δεν είχα τέτοια αποστολή!!!! (σαφώς μιλάω για eu direct αγορά έτσι!) θα ξανααγοράσω σταντέ.. όσο για τις μπαταρίες, λόγο υγρών κλπ κόβονται στο τελωνείο
-
Σε είδα...!
Μήνυμαεγώ.... δεν ήμουν πάντως.. χοοχοχοχοχ
-
ε γράψε λάθος μαν.. edit: πάω να πιω καφέ να ανοίξει το μάτι..
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από SomniusX: “ για τα μονόκαρτα έχουμε?” εεεεεεεεεεε;;;; τι εννοείς ;;;;;;; :)))” π.χ. εγώ με το Mi3W χρησιμοποιώ το 8sms σε standalone mode για να κάνει strip unicode χαρακτήρες για να μπορώ να στέλνω 160 χαρακτήρων sms, με το Messages του Miui χρεώνομαι στους 60 χαρακτήρες.. αφού ερχεται patchάκι για τα 2καρτα, γιατί να μην έχουμε και για τα 1νόκαρτα.. αυτό!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “...Θα επιχειρήσουμε να προσθέσουμε Patch για ενεργοποίηση των Data (2.5G - Gprs/Edge) στην δεύτερη Sim-Card σε όλα τα δίκαρτα τηλέφωνα” για τα μονόκαρτα έχουμε?