Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 695.
-
Απορίες περι Hogmi
Μήνυμαμάλιστα... πιστεύω ότι σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε στρώσει, τι να κάνουμε πειράματα σε μας γίνονται αλλά δεν μας πειράζει.. εγώ προσωπικά χαίρομαι που μπορώ και συνεισφέρω στην εταιρεία να βελτιώνει τις αγαπημένες μου συσκευές!
-
Το Link2SD είναι ότι χρειάζεται ο μέσος χρήστης με πρόβλημα χώρου λόγο μικρής μνήμης.. μπορείτε να μεταφέρετε τις εφαρμογές που πιάνουν χώρο στην κάρτα που έχετε ως αποθήκευση.. ακολουθήστε τα παρακάτω όχι τόσο απλά βήματα, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρετε με σχετική ευκολία. Partitioning Κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε στο PC μας το πρόγραμμα με το οποίο θα φτιάξουμε τα partitions, το MiniTool Partition Wizard Βάζουμε την κάρτα μνήμης σε ένα Card Reader στο PC μας, και στην συνέχεια ανοίγουμε το Mini…
-
για τις επαφές πραγματικά δεν ξέρω πως μπορώ να σε βοηθήσω διότι δεν το έχω ψάξει, τις έχω όλες μέσα χύμα.. όσο για τις εφαρμογές εκτός μνήμης, μιας και αν έχεις την Ελληνική μας rom είσαι rooted, μονόδρομος το πρόγραμμα Link2SD play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD το Link2SD, λοιπόν, σου λύνει τα χέρια. για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να φτιάξεις δεύτερο Partition στην κάρτα μνήμης (microSD) για να μεταφέρεις εκεί τις εφαρμογές σου. θα σου παραθέσω ένα guide.. που έχει ένα γε…
-
Απορίες περι Hogmi
Μήνυματο Miracast είναι συσκευή που συνδέεται στην τηλεόραση, το 4.4 Kitkat που πλέον φοράει το κινητό εάν είσαι rooted μπορείς να κάνεις mirror την οθόνη στην τηλεόραση.. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
είναι που είστε κοντά, εδώ είμαστε διάσπαρτοι Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Mipad preorder
Μήνυμααν το περάσει η EMS σαν mp4 player με 40$ και αυτό θα μας έκανε μάγκες.. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Εύρεση εφαρμογής.
SomniusX - - MIUI Store
Μήνυμαε και πάλι προγραμματισμό αφού όταν θα κοιτάξει το κινητό θα ανοίξει τα δεδομένα.. τελείωσε θα τα κλείσει..
-
Mipad preorder
Μήνυμαπαιδιά get in line, εγώ θα πάρω το MiPad πρώτος ε..
-
κουφάλες πάνω μια χαρά τα κανονίσατε, εδώ στο Άττικα-σίτι κανείς ρε? καλά ρε.. θα δείτε, θα σας δείξω εγώ.. kUPqoEIt.jpg Με προδώσατε; Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε. | YouSendIt! | LiFO
-
Εύρεση εφαρμογής.
SomniusX - - MIUI Store
Μήνυμαόλες οι μοντέρνες εφαρμογές υποστηρίζουν push των ειδοποιήσεων όταν έχεις ίντερνετ.. οπότε αντί να κάνεις κάτι ανορθόδοξο όπως αναφέρεις, που δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή, κάθε "όποτε" θες άνοιξε τα δεδομένα ή το ασύρματο να λάβεις τις ειδοποιήσεις π.χ. στο Gmail ή Facebook app και μετά κλείσε τα "data" ή "WiFi".. πες μου ότι δεν το έχεις σκεφτεί να κόψω φλέβα, την έχω πρόχειρη!!
-
Να το παρω?
Μήνυμαπαιδιά αν θέλετε "μέγεθος" κρατηθείτε, γιατί έρχεται και το MiPad
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “Η φαση ειναι οτι το χρειαζεσαι μια φορα, ” εγώ προσωπικά περνάω επαφές στο google contacts και τις δουλεύω πολλές φορές κι από εκεί.. και από τη συσκευή δεν βάνει το +30.. οπότε γιατί να μην το έχω να το τρέχω μια φορά στο τόσο για να μου τα φτιάχνει? εγώ είμαι υπέρ του να μείνει το Number Fixer
-
Επιστροφή σε παλιά ROM
Μήνυμαέχω λύση με .mtz έρχεται οδηγός.. πολύ σύντομα.. stay tuned..
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “παιδια παρηγγειλα το κινητο πριν λιγες μερες , αλλα νομιζω ξεχασα να επιλεξω χρωμα. σε τι χρωμα ερχεται?” Παράθεση από MIUI_ART: “Ασημί κατά 99,9%” παιδιά κατά 99.9% στέλνουν πλέον μαύρες συσκευές.. και προς vefa, εμ δεν στέλνει κανείς άσπρο.. δεν υπάρχει άσπρο.. εκτός κι αν έχεις μπερδευτεί με τη θήκη..
-
παιδιά οι οδηγίες δεν είναι δύσκολες είναι σαφές τι πρέπει να κάνετε πως και βρήσκετε δυσκολία? πρέπει να γράψετε κάπου σχόλιο ή δημοσίευση που να αναφέρονται μέσα τα 2 links και μετά να τους στείλετε email με το email που έχετε γραφθεί στο merimobiles και να αναφέρετε μέσα σε ποια σελίδα έχετε κάνει αυτή την δημοσίευση ή σχόλιο απλά το θέμα του email να είναι συγκεκριμένο όπως στα κόκκινα γράμματα από πάνω.. δυσκολάκι?
-
καλά τα λέει ο Danielk.. εγώ εντομεταξύ δεν μπορώ ακόμα να χωνέψω το gotham δεν παίζει καλά και μου άλλαξε τον τρόπο που βάζω subs ..τέσπα μαλακίες.. με το Confluence theme πάμε System και μόλις μπούμε βγαίνουμε ώστε στο κεντρικό κάτω από το System να εμφανιστεί το File Manager εκεί πατάμε Add Source και γράφουμε στο πάνω πεδίο χωρίς να διαλέξουμε τίποτα άλλο Source Code (1 line) θα σας σπάσει τα νεύρα που θα πατάς symbols και : και symbols και / δύο φορές και μετά για τις τελείες αλλά έτσι γίνε…