Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 695.
-
xiaomi mi3
Μήνυμαεγώ μετά από πολλές προσπάθειες τελικά κράτησα όλα τα περιεχόμενα της sd στον υπολογιστή κι έκανα 2 φορές wipe τα πάντα και πέρασα μέσω fastboot την 4.3 jb μάλιστα 2 φορές και το κατάφερα να κατέβω αν θες να δοκιμάσεις μήπως και κάτσει πριν ανοίξεις κανάλι επικοινωνίας για να το στείλεις πίσω..
-
Να το παρω?
Μήνυμαναι ρε συ.. δεν είναι μικρό, είναι ένα καλό "μέσο" κινητό
-
κανένα κατάστημα εκτός ευρωπαϊκής ζώνης δεν ενδείκνεται για μαζική αγορά. αν θες να πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου σε τελωνείο μαν, κάνε το εγώ δεν έχω θέμα.. εδώ αδερφέ τα παραγγέλνουμε όλα μεμονομένα, έτσι κι αλλιώς χαμηλές τιμές + μεταφορικά λίγα είναι, και τους λέμε να τα γράφουν ότι είναι mp3/mp4 player και κοστίζει 40$ για να περάσει "ντού-κου" από τελωνείο, σαφώς ΠΑΝΤΑ ΜΕ EMS γιατί με όλες τις άλλες έχει 9/10 να περάσει τελωνείο, ενώ με EMS έτσι όπως τα βλέπουμε είναι 1 στις 50.. εδώ…
-
Να το παρω?
ΜήνυμαHongmi 1s θα πάρεις με τον Snapdragon.. über συσκευή!
-
Επιστροφή σε παλιά ROM
Μήνυμααυτό με την γραμματοσειρά ήταν κι εμένα ο καημός μου.. θα κοιτάξω με root Explorer να πάρω τις γραμματοσειρές από την 4.3 να της βάλω σε 4.4 να δω αν παίζουν, αν παίξουν τότε θα έχουμε την πανέμορφη παλιά μας εμφάνιση που έδειχνε και τέλεια τα ελληνικά Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
hongmi ή 1s
Μήνυμασαφώς και λέμε ΝΑΙ σε Snapdragon συσκευή έτσι!! Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
παίζει το fix για τους 160 χαρακτήρες να μπει και στην τελευταία 4.3jb? Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
ξέρεις κάτι αδερφέ, βγάλε όλες τις επαφές σε ένα .csv (comma seperated values) αρχείο και άνοιξέ το σε ένα excel, κάνε το μετά copy και paste σε ένα άλλο utf-8 big endian και σώσε το σαν νέο αρχείo .csv μετά κάνε το πάλι import στα google contacts σου.. έτσι μπορεί, λεώ τώρω.. να φτιάξει το θέμα με κάποιον χαρακτήρα που κάπου μπορεί να σου κόβει..
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos.k: “Στο en.miui διαβαζω για πολλα πολλα bugs και brick mode ... φοβαμαι να το πειραξω πλεον με αυτα που ειδα. Αναμενουμε τα updates. Σε φιλο του κολαει στο 99% του wipe data και κανει restart... ουτε αυτος ξερει πως επανηλθε. Λιγο bugy το Kitkat” εμένα ήταν στο 98% για 22 λεπτά, αλλά τελείωσε, στα μεγάλα μοντέλα (64gb) και σε αυτά με πολλά μικρά αρχεία, π.χ. από παιχνίδια όπως το asphalt που κατεβάζουν άπειρο πράμα τέσπα.. έχει ένα θέμα με loop στο wipe αλλά το ξεπερνάει μετά…
-
μόλις βγει η rom της, ξεκινάω δουλειά, θα την ελληνοποιήσω που να μην με λέν'Λευτέρη ΤΕΛΟΣ
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμαγενικά σε kitkat καλό θα ήταν να ανεβαίνουμε "καθαροί" και όχι από update.. για να μην μπερδεύονται frameworks και άλλα.. ήταν βασικά, σίγουρα δλδ, τυχαίο γεγονός!
-
Πριν από λίγο μου ήρθε στο mailbox μου μήνυμα από το MerMobiles περί μιας νέας προσφοράς για κουπόνι αξίας -20$ (14,60€) για αγορές οποιαδήποτε Xiaomi συσκευής. Η προσφορά αναφέρουν ισχύει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, και το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε 3 απλά βήματα, share κάποια προϊόντα και να τους τα δείξετε όχι κάτι δύσκολο.. Παραθέτω το αυτούσιο .gif που ήταν attached στο email και από κάτω τους συνδέσμους για δική σας ευκολία. O4gQc55.gif ΟΔΗΓΙΕΣ Πρέπει να πάρετε τους παρακάτω συνδέσμ…
-
εάν ανέβεις σε Kitkat (4.4 δλδ Miui 4.5) δεν μπορείς να κατέβεις σε Jb (4.3 δλδ Miui 4.4) καθόλου εύκολα, χθες συγκεκριμένα για σπάσιμο είπαμε με τον αδμινιστράτωρ να το κάνω, και προσωπικά μου έφαγε όλο το απόγευμα.. θέλει wipe από μέσα, μετά από το recovery και μετά μόνο με fastboot flash και την τελευταία 4.3 developer, μετά βάζεις την δική μας 4.3-fixed, και την θέλει 2 φορές.. λίγο μπερδεway αλλά θέλει χρόνο και προσοχή, επίσης να μην έχεις να περάσεις 220+ εφαρμογές και 30+gb δεδομένα!
-
Themes που αρέσουν!
SomniusX - - Themes Store
ΜήνυμαΣήμερα που κοιτούσα τα Themes βρήκα ένα που δεν ξέρω που έκανε το "κλικ" που λέμε.. σας παραθέτω ονομασία, σύνδεσμο και.. βίντεο screen recording να το δείτε σε δράση! Ονομασία : 透 URL : 透-小米主题商店 Εικόνα (κλικ για μεγαλύτερη) 1Fini3ft.jpg Video db.tt/Z7YkaquH